No nie wiem ja bym powiedział że głównie zestawy śmiesznych produkcji filmowych (Transformers, Spider-Man ), ale kilka gier jest fajnych jak Zelda czy Far Cry (nie wiem co inni sądzą mnie się na wii podobał ). No i przede wszystkim Nintendo robi to co zawsze robił, bądź co bądź kiedy wychodziły PSy i inne to NIntendo nie chciał tworzyć super grafiki tylko robił GBA, KTÓRE było za to konsolą przenośną (lepiej Aras ). Że teraz poszedł w te "większe" konsole -> spokojnie ja mam wii, u kuzyna grałem na PS3, więc wiem że między tymi konsolami jest baaardzo duża różnica i nie ma co płakać i zgrzytać bo PS3 daje ci grafikę i grę nextgenową (Kurde, jak ja nie lubię tego słowa ) a Wii daje ci nowy sposób gry.Obecnie konsola owa schodzi lepiej niż koks na siłowni, a pojawiają się na nią głownie śmieszne zestawy minigierek.
A dlatego, że to odnosi sukces ja nie chcę, aby w przyszłości pojawiały się same zestawy śmiesznych minigierek ;0.
Poza tym to nie są wcale śmieszne minigierki, bo zdaniem większości ludzi najlepszą grą jakie są na razie na wii jest... Wii Sport dodawane do konsoli . Są fajne, rodzinne, z kumplami się fajnie w tenisa pyka itd. A i konsola jest dobrze zrobiona, serwis z grami (chociaż tu Polacy zlamili ;P), wygodny remote. Ja jestem zadowolony że mam tą konsolę .