Tego, kto zajął które miejsce, dowiesz sie z całą pewnością jutro około godziny 20.00 (jeżeli będzie Ci się chciało siedzieć w domu w Sylwestra, bo ja najprawdopodobniej dowiem się tego dnia następnego . Mam nadzieję, że temat nie zostanie zbyt szybko zamknięty).Keyhell pisze:Mi tylko chodzi o 3 miejsce. Może bym się załapał "akurat - powiedziała Keyhellowi podświadomość i uciekła"
Miss TRPG 2007
-
- Bosman
Re: Miss TRPG 2007
...
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Piekielny kluczyk napisał"
Może bym się załapał "akurat - powiedziała Keyhellowi podświadomość i uciekła"
-Panie doktorze, co jemu jest. Siedzi tutaj od tygodnia, wszystkim ustepuje miejsca, przeprasza, wstydzi się swoich poglądów.
-Hmmm... niska samoocena, zaburzenia osobowości
-No ale jak to leczyć?
-Tak jak wszystko w naszej klinice-Odpowiedzieli równocześnie Alucard i Perzyn
-LEWATYWA!
A tak w temacie to niespodziewalem sie czegos takiego... naprawdę. Co nie znaczy, że wasze avy sa zle ;>
Może bym się załapał "akurat - powiedziała Keyhellowi podświadomość i uciekła"
-Panie doktorze, co jemu jest. Siedzi tutaj od tygodnia, wszystkim ustepuje miejsca, przeprasza, wstydzi się swoich poglądów.
-No ale jak to leczyć?
-Tak jak wszystko w naszej klinice-Odpowiedzieli równocześnie Alucard i Perzyn
-LEWATYWA!
A tak w temacie to niespodziewalem sie czegos takiego... naprawdę. Co nie znaczy, że wasze avy sa zle ;>
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Bosman
Aluś, ale Ty też taki byłeś na początku ;P To było nawet tak charakterystyczne, że mimo, iż mlody wówczas dostapiłeś zaszczytu brania udziału w mojej jedynej notce na blogu która i tak była tak wyczepista, że lud spamował pod nią przez bite 18 komentarzy. ]:->Alucard pisze: -Panie doktorze, co jemu jest. Siedzi tutaj od tygodnia, wszystkim ustepuje miejsca, przeprasza, wstydzi się swoich poglądów.
A co dogrywki: tutaj jest nieco trudniej bo obu userów lubię i na jednego nawet głosowałem. Oboje też maja ciekawe awatary*. I... chyba odwołam się do wyliczanki. ;P
*I tak panda była lepsza ;P
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Hej, zmieniłem się
A co do Keyhella to wierze, że po pewnym czasie wyzbędzie sie kompleksów. Jak każdy. Zreszta twoja lista jest głupia
ej no, nie obrażaj się...
Ok. Koniec spamu. Co do avów to jasno moge stwierdzić, że forumowicze po prostu kochaja kobiety. Skoro av Ouz przedstawia ją sama, to mam rozumiec, ze każdy odddany głos jest hołdem dla jej osoby, co ? ;>
A co do Keyhella to wierze, że po pewnym czasie wyzbędzie sie kompleksów. Jak każdy. Zreszta twoja lista jest głupia
ej no, nie obrażaj się...
Ok. Koniec spamu. Co do avów to jasno moge stwierdzić, że forumowicze po prostu kochaja kobiety. Skoro av Ouz przedstawia ją sama, to mam rozumiec, ze każdy odddany głos jest hołdem dla jej osoby, co ? ;>
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Głos na dogrywkę poszedł na PW. Załączam też parę słów
Cierpliwie czekamy na ogłoszenie wyników.
Cierpliwie czekamy na ogłoszenie wyników.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
Cóż, powstała sytuacja troszkę Ouzie i mnie zakłopotała, zastanawialiśmy się, czy nie możnaby uznać tej sytuacji za remis i tym samym zrezygnować z dogrywki?
-
- Chorąży
-
- Arcymod Tawerniany
Nie - głosowanie dogrywkowe już się rozpoczęło, więc tylko armia złożona z 10 000 hipopotamów mogłaby je powstrzymać...
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
W gruncie rzeczy, to oboje chcieliśmy ustąpić, więc doszliśmy do porozumienia.Deep pisze:@up: Haha! Szkoda ci pierwszego miejsca co?
@MAd: Ouzie stwierdziła, że da się załatwić. ;>
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
A ja bym chciał aby ujawniona została ogólna liczba punktów zdobytych przez wszystkie avatary, również spoza podium. W ten sposób poznamy ranking i ewentualnie ci co ulegają presjii tłumu pozamieniają niepopularne avatary:P
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Bosman
Chociaż będzie to poniżające jak cholera to też chce ujawnienia wyników Przynajmniej będziemy wiedzieli jakie avy są modne a jakie nie.Perzyn pisze:A ja bym chciał aby ujawniona została ogólna liczba punktów zdobytych przez wszystkie avatary, również spoza podium. W ten sposób poznamy ranking i ewentualnie ci co ulegają presjii tłumu pozamieniają niepopularne avatary:P
-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Jestem w 100% za.Perzyn pisze:A ja bym chciał aby ujawniona została ogólna liczba punktów zdobytych przez wszystkie avatary, również spoza podium. W ten sposób poznamy ranking i ewentualnie ci co ulegają presjii tłumu pozamieniają niepopularne avatary:P
-
- Bosman
Również podpisuję się pod tym pomysłem .Perzyn pisze:A ja bym chciał aby ujawniona została ogólna liczba punktów zdobytych przez wszystkie avatary, również spoza podium. W ten sposób poznamy ranking i ewentualnie ci co ulegają presjii tłumu pozamieniają niepopularne avatary:P
...
-
- Bosman
Teraz jeszcze MAd pobłogosławi i Perzyn na Prezydenta, hej!
Wiem że masz dużo pracy ale nalegam na te komentarze.
Wiem że masz dużo pracy ale nalegam na te komentarze.
-
- Arcymod Tawerniany
Tegoroczna gala rozdania "nagród" będzie wyglądać dokładnie tak, jak poprzednie... tak, będzie robienie totalnej wiochy ;p [Słyszałem że scenarzysci strajkują - czy ten od tej gali niemółby też pstrajkować? - dop. BAZYL]
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Nie będę inny, jestem za!!Perzyn pisze:A ja bym chciał aby ujawniona została ogólna liczba punktów zdobytych przez wszystkie avatary, również spoza podium. W ten sposób poznamy ranking i ewentualnie ci co ulegają presjii tłumu pozamieniają niepopularne avatary:P
-
- Bosman
Perzyn pisze:A ja bym chciał aby ujawniona została ogólna liczba punktów zdobytych przez wszystkie avatary, również spoza podium. W ten sposób poznamy ranking i ewentualnie ci co ulegają presjii tłumu pozamieniają niepopularne avatary:P
Force pisze:Chociaż będzie to poniżające jak cholera to też chce ujawnienia wyników Przynajmniej będziemy wiedzieli jakie avy są modne a jakie nie.
Keyhell pisze:Jestem w 100% za.
Heimdall pisze:Również podpisuję się pod tym pomysłem .
Zgadzam się z przedmówcamiSihamaah pisze:Nie będę inny, jestem za!!
Ciekawi mnie kto ile zdobył punktów.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?