Miss TRPG 2007
-
- Arcymod Tawerniany
Re: Miss TRPG 2007
Odnośnie porad na temat bezpieczeństwa: rotfl ;p
Co do wyników: Liczę je w czasie rzeczywistym i sytuacja jest dosyć ciekawa
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
No, Szał Pał w całej swojej krasie! Pamietam jakie kontrowersje wzbudził ten avatar, stare dobre czasy. Heimdall - jeśli z tobą przegram to nie będę miał żalu, po prostu nie potrafiłbym się wkurzać o przegraną z avikiem takiego kalibru. Bo to jest naprawdę szłowy avik.
PS> Zgadnijcie kto był w moim głosie na 1 miejscu?:P
PS> Zgadnijcie kto był w moim głosie na 1 miejscu?:P
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Wow! racja! teraz wiem na kogo głosować. Nic nie powali tej pały. Ani nie zwali. Za mała.
Perzyn - Ja?
Perzyn - Ja?
-
- Bosman
Jeśli tego nie zauważyłeś, uświadomię Cię. Ten avatar jest w pewnej skali tzn. Odyn w rzeczywistości jest kilka razy większy (heh, trudno tłumaczyć tak proste rzeczy). Aha, i jeszcze jedno: tam są dwie tzw. pały złączone przy ziemi w jedną (perwers na maksa) i coś co mogłoby nią być, gdyby nie było rękojeścią miecza.Keyhell pisze:Wow! racja! teraz wiem na kogo głosować. Nic nie powali tej pały. Ani nie zwali. Za mała.
Mądrości Zebrane Tawernianej Braci
...
-
- Mat
Patrząc na ten obrazek można stwierdzić, że penis Odyna jest wielkości jego nosa. . Bez komentarza.
-
- Bosman
Nie będę się z Tobą sprzeczał, jeśli tak twierdzisz, możesz przyjąć to za prawdę, ale ci, którzy dostąpili zaszczytu zrozumienia fenomenu Szału Pał zawsze będą uznawali Cię za nieuświadomionego ignoranta .Keyhell pisze:Patrząc na ten obrazek można stwierdzić, że penis Odyna jest wielkości jego nosa. . Bez komentarza.
...
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Zagłosowałem. Czuję, że spełniłem obywatelski obowiązek, choć początkowo chciałem całą tę imprezę olać. Nie powiem wam, na kogo, powiem za to, które awatary IMHO w ogóle nie powinny się tu znaleźć. Budzą one moją szczególną odrazę i gdyby była taka opcja, dostałyby ode mnie "antygłos".
- Keyhell - mangi nie lubię, mangowych awatarów nie trawię podwójnie, zaś mangowy awatar, który jest na domiar złego obrzydliwy, niesmaczny i przejściowy, aż się prosi, żeby go kopnąć w... ramkę.
- Sihamaah - no offence, ale... Fajnie zrobione, ale nieestetycznie, ta broda mnie wnerwia.
- Szasza - już twój poprzedni awatar prosił się o serię z peemu, ten jest podwójnie irytujący, bo przejściowy. A do tego animowany, a animowanych osobiście nie cierpię. Ba, w dodatku kiepsko animowany, kiepsko narysowany, z kiepskim pomysłem. Tyle.
No więc wiecie, kto ode mnie głosu NIE dostał... A może dostał? Może ja kłamię? A może szerzę propagandę? Muahahaha! Wprowadziłem zamęt i niepewność! Tata będzie ze mnie dumny .
- Keyhell - mangi nie lubię, mangowych awatarów nie trawię podwójnie, zaś mangowy awatar, który jest na domiar złego obrzydliwy, niesmaczny i przejściowy, aż się prosi, żeby go kopnąć w... ramkę.
- Sihamaah - no offence, ale... Fajnie zrobione, ale nieestetycznie, ta broda mnie wnerwia.
- Szasza - już twój poprzedni awatar prosił się o serię z peemu, ten jest podwójnie irytujący, bo przejściowy. A do tego animowany, a animowanych osobiście nie cierpię. Ba, w dodatku kiepsko animowany, kiepsko narysowany, z kiepskim pomysłem. Tyle.
No więc wiecie, kto ode mnie głosu NIE dostał... A może dostał? Może ja kłamię? A może szerzę propagandę? Muahahaha! Wprowadziłem zamęt i niepewność! Tata będzie ze mnie dumny .
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Teraz jak o tym myślę, to chyba mogłem to lepiej dopracować. Zawichrować tę brodę, rozjaśnić "śnieg" za plecami postaci (bo wyszedł taki jasny popiół, co?). Czapeczkę dopracować, może jeszcze laskę z dzwonkiem dorysować i worek prezentów... Arabskie dzieci też muszą od kogoś dostawać prezenty, prawda?Tevery Best pisze:- Sihamaah - no offence, ale... Fajnie zrobione, ale nieestetycznie, ta broda mnie wnerwia.
Niemniej, liczę na głosy.
EDIT:
AlucardHeimdall pisze:Trochę Cię nie rozumiem, ponieważ:Keyhell pisze:A takie staruszki jak Alucard, Perzyn, BlindKitty i reszta niewymieniona co roku startują.
1. Alucard dołączył: Cz mar 22, 2007 18:09. Nie dość, że nie startuje w tym roku, to jeszcze nie miał możliwośći startować w latach poprzednich.
Liczba postów: 1670
Jak to możliwe? oO
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Nie sądze, aby ktoś miał jakieś inne konta. Bo po co? Żeby zwiększyć ilość użytkowników forum? Albo zagrać zagrać ze sobą sesję ?? - nie ma to jak posłuszny gracz
No, oddanie głosów na siebie niby może do czegoś takiego skłonić, ale MAd na pewno to wychwyci.
No, oddanie głosów na siebie niby może do czegoś takiego skłonić, ale MAd na pewno to wychwyci.
Po prostu dużo pisze - to aż(tylko?) 6 postów dziennie.Sihamaah pisze:Alucard
Liczba postów: 1670
Jak to możliwe? oO
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
-
- Chorąży
Ja już od ostatniego konkursu szykuję armię duchów. Specjalnie na tę okazjęMekow pisze:Nie sądze, aby ktoś miał jakieś inne konta. Bo po co? Żeby zwiększyć ilość użytkowników forum? Albo zagrać zagrać ze sobą sesję ?? - nie ma to jak posłuszny gracz
Zagłosowałem. Po konkursie powiem na kogo bo zawsze jest dobra okazja na podlizywanie się
.
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Jeszcze raz Perzyn... Grrrr... Jeszcze raz... Ja Ci dam elektro-wstrząsy, że co? Że nieby ja... eee... sieostro, ja naprawde niekrzyczałem, jestem spokojny... HEJ! GDZIE MI TO WSADZASZ! *#@**# Co to ma być!Perzyn pisze:Już, już, już dobrz Keyhell, nie ma się co denerwować [na boku: Siostro, elektrowstrząsy!]. Nie tylko stara gwardia może wygrać, w końcu każdy ma szanse. [No co z tymi elektrowstrząsami siostro? Nie, nie obchodzi mnie, że już do nich podłączyliście jakiegoś ministranta, ten pacjent ich bardziej potrzebuje.] Oczywiście, że wygra osoba z najlepszym avatarem a nie napopularniejsz na forum. [BZZZZT! No, nareszcie!]
ale mogę cię zapenić, że minimum 2 osoby na ciebie głosowały. Ze względu na sympatię do pewnej wampirzycy z dylematem odnośnie picia krwi. I może jeszcze Delf jeśli głosował.
Co do tego drugiego to wiedz, że obowiązuje nasz cisza i nie ujawnianie swoich głosów- Powiedział Alucard śmiejąc sie i czyszcząc swojego Jackala, jakkolwiek by to perwersyjnie nie brzmiało
Co do Sihamaaha- Udzielam się. A Bóg i tawerna mi świadkami, że po pierwszym miesiącu skończyłem definitywnie z drobnym spamem
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Jeśli pozwolicie, ja się ustosunkuję tylko do tych paru słów... Troszkę rozweseliła mnie Twoja podejrzliwość, Force chyba rzucił raz coś o kontach duchach i od razu taka panika... Uważaj, bo strach to pożywka dla budowniczych IV RPKeyhell pisze:Widać nowe pokolenie jest sprawiedliwe, o Mroczny. A takie staruszki jak Alucard, Perzyn, BlindKitty i reszta niewymieniona co roku startują bo liczą na to, że mają więcej kont-duchów niż inni. Jednak sztuka kontomancji, przy odrobinie wysiłku jest łatwa do wykrycia i prowadzi do bana, wasza pluszowość.BAZYL pisze:MAd zauważyłeś, że o prób oszustwa obawiają się nowi użytkownicy, a nie ci, których wszyscy dobrze znają i któzy od lat startują w tym konkursie? Dla mnie bomba
Wiesz, trzeba oddać bogowi to co boskie, prawda?Keyhell pisze:Patrząc na ten obrazek można stwierdzić, że penis Odyna jest wielkości jego nosa. . Bez komentarza.
PS. Mały apel - nie spamujmy zbytnio tego tematu, nie od tego on jest... Nie dawajmy MAdowi pretekstu do złości i fałszowania wyborów
-
- Arcymod Tawerniany
Panie, panowie, małe leśne gryzonie oraz klony! Zakończyło się głosowanie, wpływy... tzn. głosy, które wpłynęły, zostały podliczone i...
...wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu...
...w przeciwieństwie do lat poprzednich...
...albo i nie...
...na jednym z miejsc podium...
[reklama]
[reklama] Oto nasz najnowszy wynalazek: Reklamy zagnieżdżone! Już dziś możesz
wykupić swój własny blok reklamowy, tuż między blokami dużych firm!
Nie zwlekaj, zamów już dziś!
[/reklama]
[/reklama]
...nie mamy...
... NIE-remisu!!!...
... a co za tym idzie, do dogrywki staną:
Ouzaru
i
Epyon
!!!
I to by było na tyle! Zasady dogrywki już znacie, więc... niech wygra droż... lepszy!
-
- Bosman
Rozumiem, że w przeciwieństwie do lat poprzednich nie jest to dogrywka o trzecie miejsce, tylko o pierwsze. Bardzo mi się to nie podoba .
...
-
- Mat
ehh... Gratuluję. Ale czy dałoby się zrobić drugie i trzecie miejsce?
-
- Bosman
Znów Cię nie rozumiem. Jeśli dogrywka jest o miejsce pierwsze, to drugie zdobywa osoba, która przegrała dogrywkę, jeśli o drugie, to przegrany zdobywa trzecie. Poza tym rozstrzygnięcie wyników jest jutro o godzine 20.00.Keyhell pisze:ehh... Gratuluję. Ale czy dałoby się zrobić drugie i trzecie miejsce?
...
-
- Mat
Mi tylko chodzi o 3 miejsce. Może bym się załapał "akurat - powiedziała Keyhellowi podświadomość i uciekła"