Miss TRPG 2007
-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Re: Miss TRPG 2007
Jedna prośba - MAd. Sprawdzaj ip. osób głosujących i zekrnij kiedy dołączyli do naszej społeczności, a także takie rzeczy jak ilość postów. Po takich rzeczach da się poznać konta-duchy.
A nikt tu chyba nie chce zostać oszustem, prawda? Ekhm... Nie słyszałem potwierdzenia. Głośniej proszę!
A nikt tu chyba nie chce zostać oszustem, prawda? Ekhm... Nie słyszałem potwierdzenia. Głośniej proszę!
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Faktycznie, mam nadzieję że wygram demokratycznie...
MAd, wszyscy byśmy chcieli żebyś jednak krytycznie podchodził do tych głosów. Nawet jak zajmę ostatnie miejsce, chcę mieć świadomość, że to dlatego że mam słabego avatara, nie dlatego że ktoś jest dobrym oszustem.
MAd, wszyscy byśmy chcieli żebyś jednak krytycznie podchodził do tych głosów. Nawet jak zajmę ostatnie miejsce, chcę mieć świadomość, że to dlatego że mam słabego avatara, nie dlatego że ktoś jest dobrym oszustem.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
MAd zauważyłeś, że o prób oszustwa obawiają się nowi użytkownicy, a nie ci, których wszyscy dobrze znają i któzy od lat startują w tym konkursie? Dla mnie bomba
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Mat
Widać nowe pokolenie jest sprawiedliwe, o Mroczny. A takie staruszki jak Alucard, Perzyn, BlindKitty i reszta niewymieniona co roku startują bo liczą na to, że mają więcej kont-duchów niż inni. Jednak sztuka kontomancji, przy odrobinie wysiłku jest łatwa do wykrycia i prowadzi do bana, wasza pluszowość.BAZYL pisze:MAd zauważyłeś, że o prób oszustwa obawiają się nowi użytkownicy, a nie ci, których wszyscy dobrze znają i któzy od lat startują w tym konkursie? Dla mnie bomba
-
- Bosman
Trochę Cię nie rozumiem, ponieważ:Keyhell pisze:A takie staruszki jak Alucard, Perzyn, BlindKitty i reszta niewymieniona co roku startują.
1. Alucard dołączył: Cz mar 22, 2007 18:09. Nie dość, że nie startuje w tym roku, to jeszcze nie miał możliwośći startować w latach poprzednich.
2. Perzyn startuje w tym roku po raz pierwszy.
3. BlindKitty nie uczestniczył w żadnym z tych konkursów ani razu.
...
-
- Mat
Sorry. Nie patrzyłem na daty dołączenia itp. Wzorowałem się tylko na popularności, reputacji i byciu w śmietance lub jak niektorzy mniej skromni wolą - elicie (albo śmietankowej elicie )
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Zresztą my nie potrzebujemy ghost acc. My mamy koalicję i nieprzeliczone rzesze fanów i fanek gotowych na nasze skinienie się ro... ehmmm ja nie o tym chciałem. Mamy ludzi, którzy na nas zagłosują nawet bez kontomacji. I nieuczciwą przewagę stażu, której nadrobienie wymaga od młodych oszustwa. A ci jak wiemy są ludźmi czystymi jak łza o moralności niczym Poseł Ziobro
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Zagłosowałem. ;] Spełniłem swój tawerniany obowiązek. Podrzuciłem też pomysł żeby MAd opublikował najlepsze komentarze Anonimowo rzecz jasna.
-
- Mat
Taaaa... To jest konkurs na avatar a nie na sławę do cholery! Ja też jestem z tych młodych a nigdy nie oszukuje. Jestem czysty niczym.... Żaden polityk mi nie przychodzi do głowy. Chciałem nawiązać do tego co napisałeś ty - Perzyn - jednak żaden polityk nie jest czysty.Perzyn pisze:Zresztą my nie potrzebujemy ghost acc. My mamy koalicję i nieprzeliczone rzesze fanów i fanek gotowych na nasze skinienie się ro... ehmmm ja nie o tym chciałem. Mamy ludzi, którzy na nas zagłosują nawet bez kontomacji. I nieuczciwą przewagę stażu, której nadrobienie wymaga od młodych oszustwa. A ci jak wiemy są ludźmi czystymi jak łza o moralności niczym Poseł Ziobro
-
- Kok
- Numer GG: 8228852
Może jak Wasserman. W końcu była nawet afera dotycząca jego wanny
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Już, już, już dobrz Keyhell, nie ma się co denerwować [na boku: Siostro, elektrowstrząsy!]. Nie tylko stara gwardia może wygrać, w końcu każdy ma szanse. [No co z tymi elektrowstrząsami siostro? Nie, nie obchodzi mnie, że już do nich podłączyliście jakiegoś ministranta, ten pacjent ich bardziej potrzebuje.] Oczywiście, że wygra osoba z najlepszym avatarem a nie napopularniejsz na forum. [BZZZZT! No, nareszcie!]
A tak na serio to nie mogę przewidywać miejsc 2-3 na podium (b0 1 to oczywiście ja zajmę ), ale mogę cię zapenić, że minimum 2 osoby na ciebie głosowały. Ze względu na sympatię do pewnej wampirzycy z dylematem odnośnie picia krwi. I może jeszcze Delf jeśli głosował.
A tak na serio to nie mogę przewidywać miejsc 2-3 na podium (b0 1 to oczywiście ja zajmę ), ale mogę cię zapenić, że minimum 2 osoby na ciebie głosowały. Ze względu na sympatię do pewnej wampirzycy z dylematem odnośnie picia krwi. I może jeszcze Delf jeśli głosował.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Bosman
Zakładając, że na pewno zajmiesz pierwsze miejsce to drugie i trzecie w dowolnej kolejności powinienem zająć ja oraz Ravandil .Perzyn pisze:A tak na serio to nie mogę przewidywać miejsc 2-3 na podium (b0 1 to oczywiście ja zajmę ).
...
-
- Mat
Wasssssup?! ja zajmę 1. Stałość nie radość.... Chyba coś przekręciłem.Heimdall pisze:Zakładając, że na pewno zajmiesz pierwsze miejsce to drugie i trzecie w dowolnej kolejności powinienem zająć ja oraz Ravandil .Perzyn pisze:A tak na serio to nie mogę przewidywać miejsc 2-3 na podium (b0 1 to oczywiście ja zajmę ).
-
- Kok
- Numer GG: 8228852
A ja wam powiadam, że nie mając w avatarze jakiejkolwiek kobiety nie macie zbyt wielkich szans. Po za tym nic nie jest bardziej popularne niż jednooki bałwan z kosmosu
-
- Bosman
Ja mam kobietę w awatarze, a nawet dwie. Co prawda drugoplanowe, ale zawsze coś. Czy to oznacza, ża mam większe szanse niż wszyscy ci, którzy kobiet w awatarze nie mają?Ant pisze:A ja wam powiadam, że nie mając w avatarze jakiejkolwiek kobiety nie macie zbyt wielkich szans.
...
-
- Mat
Ja tam widzę tylko porcelanowego białasa na jeszcze bardziej porcelanowym koniu. Żadnej dziewoji.Heimdall pisze:Ja mam kobietę w awatarze, a nawet dwie. Co prawda drugoplanowe, ale zawsze coś. Czy to oznacza, ża mam większe szanse niż wszyscy ci, którzy kobiet w awatarze nie mają?Ant pisze:A ja wam powiadam, że nie mając w avatarze jakiejkolwiek kobiety nie macie zbyt wielkich szans.
-
- Bosman
A więc oświecę Cię, to co powinieneś tam zobaczyć i się nad tym zastanowić wskazują strzałki, i nie są to żadne porcelanowe białasy. A dziewoje to te "latające dzwony" na lewo od Odyna.
PS. Przepraszam, Force za korzystanie z Twojej pracy, ale trzeba uświadamiać młodych nieuświadomionych .
...