Miss TRPG 2007

Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Re: Miss TRPG 2007

Post autor: Keyhell »

Jedna prośba - MAd. Sprawdzaj ip. osób głosujących i zekrnij kiedy dołączyli do naszej społeczności, a także takie rzeczy jak ilość postów. Po takich rzeczach da się poznać konta-duchy.

A nikt tu chyba nie chce zostać oszustem, prawda? Ekhm... Nie słyszałem potwierdzenia. Głośniej proszę!
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Post autor: Sihamaah »

Faktycznie, mam nadzieję że wygram demokratycznie... :lol:

MAd, wszyscy byśmy chcieli żebyś jednak krytycznie podchodził do tych głosów. Nawet jak zajmę ostatnie miejsce, chcę mieć świadomość, że to dlatego że mam słabego avatara, nie dlatego że ktoś jest dobrym oszustem.
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

MAd zauważyłeś, że o prób oszustwa obawiają się nowi użytkownicy, a nie ci, których wszyscy dobrze znają i któzy od lat startują w tym konkursie? Dla mnie bomba :D
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Keyhell
Mat
Mat

BAZYL pisze:MAd zauważyłeś, że o prób oszustwa obawiają się nowi użytkownicy, a nie ci, których wszyscy dobrze znają i któzy od lat startują w tym konkursie? Dla mnie bomba :D
Widać nowe pokolenie jest sprawiedliwe, o Mroczny. A takie staruszki jak Alucard, Perzyn, BlindKitty i reszta niewymieniona co roku startują bo liczą na to, że mają więcej kont-duchów niż inni. Jednak sztuka kontomancji, przy odrobinie wysiłku jest łatwa do wykrycia i prowadzi do bana, wasza pluszowość.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Keyhell pisze:A takie staruszki jak Alucard, Perzyn, BlindKitty i reszta niewymieniona co roku startują.
Trochę Cię nie rozumiem, ponieważ:

1. Alucard dołączył: Cz mar 22, 2007 18:09. Nie dość, że nie startuje w tym roku, to jeszcze nie miał możliwośći startować w latach poprzednich.

2. Perzyn startuje w tym roku po raz pierwszy.

3. BlindKitty nie uczestniczył w żadnym z tych konkursów ani razu.
...
Keyhell
Mat
Mat

Sorry. Nie patrzyłem na daty dołączenia itp. Wzorowałem się tylko na popularności, reputacji i byciu w śmietance lub jak niektorzy mniej skromni wolą - elicie (albo śmietankowej elicie :D )
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Zresztą my nie potrzebujemy ghost acc. My mamy koalicję i nieprzeliczone rzesze fanów i fanek gotowych na nasze skinienie się ro... ehmmm ja nie o tym chciałem. Mamy ludzi, którzy na nas zagłosują nawet bez kontomacji. I nieuczciwą przewagę stażu, której nadrobienie wymaga od młodych oszustwa. A ci jak wiemy są ludźmi czystymi jak łza o moralności niczym Poseł Ziobro :P
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Zagłosowałem. ;] Spełniłem swój tawerniany obowiązek. Podrzuciłem też pomysł żeby MAd opublikował najlepsze komentarze :D Anonimowo rzecz jasna.
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Keyhell
Mat
Mat

Perzyn pisze:Zresztą my nie potrzebujemy ghost acc. My mamy koalicję i nieprzeliczone rzesze fanów i fanek gotowych na nasze skinienie się ro... ehmmm ja nie o tym chciałem. Mamy ludzi, którzy na nas zagłosują nawet bez kontomacji. I nieuczciwą przewagę stażu, której nadrobienie wymaga od młodych oszustwa. A ci jak wiemy są ludźmi czystymi jak łza o moralności niczym Poseł Ziobro :P
Taaaa... To jest konkurs na avatar a nie na sławę do cholery! :D Ja też jestem z tych młodych a nigdy nie oszukuje. Jestem czysty niczym.... Żaden polityk mi nie przychodzi do głowy. Chciałem nawiązać do tego co napisałeś ty - Perzyn - jednak żaden polityk nie jest czysty.
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Może jak Wasserman. W końcu była nawet afera dotycząca jego wanny
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Już, już, już dobrz Keyhell, nie ma się co denerwować [na boku: Siostro, elektrowstrząsy!]. Nie tylko stara gwardia może wygrać, w końcu każdy ma szanse. [No co z tymi elektrowstrząsami siostro? Nie, nie obchodzi mnie, że już do nich podłączyliście jakiegoś ministranta, ten pacjent ich bardziej potrzebuje.] Oczywiście, że wygra osoba z najlepszym avatarem a nie napopularniejsz na forum. [BZZZZT! No, nareszcie!]

A tak na serio to nie mogę przewidywać miejsc 2-3 na podium (b0 1 to oczywiście ja zajmę :P), ale mogę cię zapenić, że minimum 2 osoby na ciebie głosowały. Ze względu na sympatię do pewnej wampirzycy z dylematem odnośnie picia krwi. I może jeszcze Delf jeśli głosował.
Heimdall
Bosman
Bosman

Perzyn pisze:A tak na serio to nie mogę przewidywać miejsc 2-3 na podium (b0 1 to oczywiście ja zajmę :P).
Zakładając, że na pewno zajmiesz pierwsze miejsce to drugie i trzecie w dowolnej kolejności powinienem zająć ja oraz Ravandil :D .
...
Keyhell
Mat
Mat

Heimdall pisze:
Perzyn pisze:A tak na serio to nie mogę przewidywać miejsc 2-3 na podium (b0 1 to oczywiście ja zajmę :P).
Zakładając, że na pewno zajmiesz pierwsze miejsce to drugie i trzecie w dowolnej kolejności powinienem zająć ja oraz Ravandil :D .
Wasssssup?! ja zajmę 1. :D Stałość nie radość.... Chyba coś przekręciłem.
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

A ja wam powiadam, że nie mając w avatarze jakiejkolwiek kobiety nie macie zbyt wielkich szans. Po za tym nic nie jest bardziej popularne niż jednooki bałwan z kosmosu
Heimdall
Bosman
Bosman

Ant pisze:A ja wam powiadam, że nie mając w avatarze jakiejkolwiek kobiety nie macie zbyt wielkich szans.
Ja mam kobietę w awatarze, a nawet dwie. Co prawda drugoplanowe, ale zawsze coś. Czy to oznacza, ża mam większe szanse niż wszyscy ci, którzy kobiet w awatarze nie mają?
...
Keyhell
Mat
Mat

Heimdall pisze:
Ant pisze:A ja wam powiadam, że nie mając w avatarze jakiejkolwiek kobiety nie macie zbyt wielkich szans.
Ja mam kobietę w awatarze, a nawet dwie. Co prawda drugoplanowe, ale zawsze coś. Czy to oznacza, ża mam większe szanse niż wszyscy ci, którzy kobiet w awatarze nie mają?
Ja tam widzę tylko porcelanowego białasa na jeszcze bardziej porcelanowym koniu. Żadnej dziewoji. :D
Heimdall
Bosman
Bosman

Obrazek

A więc oświecę Cię, to co powinieneś tam zobaczyć i się nad tym zastanowić wskazują strzałki, i nie są to żadne porcelanowe białasy. A dziewoje to te "latające dzwony" na lewo od Odyna.

PS. Przepraszam, Force za korzystanie z Twojej pracy, ale trzeba uświadamiać młodych nieuświadomionych :P .
...
Zablokowany