FAQ - propozycje pytań

- BAZYL
- Zły Tawerniak

- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
FAQ - propozycje pytań
Panie i Panowie!...
Przygotowujemy obszerne FAQ dotyczace TRPG. Jeżeli macie jakieś pytania, które uważacie że powinny się w nim znaleźć to napiszcie je tutaj...

Przygotowujemy obszerne FAQ dotyczace TRPG. Jeżeli macie jakieś pytania, które uważacie że powinny się w nim znaleźć to napiszcie je tutaj...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

- 
				Suhar
- Majtek

- Kontakt:
Pytanie: Kto jest adminem tego forum, może dawać jako jedyny bany, jest wielką, zieloną jaszczurką i jest ZŁY? 
Odpowiedź: BAZYL
a na serio: oj, coś czuję, że będzie burza mózgów.. ja swój też zmuszę do myślenia

Odpowiedź: BAZYL

a na serio: oj, coś czuję, że będzie burza mózgów.. ja swój też zmuszę do myślenia

Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks

Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks

- 
				dsadfga_atadf_a
- Mat

- Kontakt:

- 
				wiki-yu
- Marynarz

- Kontakt:
Re: FAQ - propozycje pytań
FAQ dotyczyć będzieBAZYL pisze:Panie i Panowie!...
1. Tawerny jako Zina
2. Tawerny jako Forum
3. Tawerny jako strony
 czy tak po prostu wpadliście/wpadłeś na pomysł "zrobie swoje FAQ" i teraz szukasz dowolnych pytań jakie mogą być często zadawane ale nie są bo gdyby były to miałbyś ich dość ?
 czy tak po prostu wpadliście/wpadłeś na pomysł "zrobie swoje FAQ" i teraz szukasz dowolnych pytań jakie mogą być często zadawane ale nie są bo gdyby były to miałbyś ich dość ?"gdy na szlaku spotkasz rowerzystę, pomachaj mu on też jest człowiekiem."
podpisano: rowerzysta

podpisano: rowerzysta

- BAZYL
- Zły Tawerniak

- Kontakt:
Nie wiem czy jest sens powołuywać do życia LD dla czytelników, skoro jej funkcję pełni niniejsze forum.
Co do poprzedniego pytania - FAQ już jest, gdyż często dostaję pytania od czytelników i wile z nich się powtarza - dotyczą głównie Tawerny, pisania do Tawerny i tawerniaków. Ten wątek napisałem, zeby wyłapać ewentualne pytania, które zostały pominięte... Ale widzę że raczej nikt nie potrafi pomóc...

Co do poprzedniego pytania - FAQ już jest, gdyż często dostaję pytania od czytelników i wile z nich się powtarza - dotyczą głównie Tawerny, pisania do Tawerny i tawerniaków. Ten wątek napisałem, zeby wyłapać ewentualne pytania, które zostały pominięte... Ale widzę że raczej nikt nie potrafi pomóc...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

- 
				Khazar
- Mat

- Kontakt:

- 
				Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Numer GG: 1087314
- Kontakt:

- 
				Khazar
- Mat

- Kontakt:
Załączniki  .
.
W zależności od sytuacji. Na przykład filmy z LARP-u, czy coś w tym guście. Choć Zawsze można wrzucić na http://rapidshare.de/ i po kłopocie (przeszło 20 Terabajtów pamięci, więc trochę tego jest ).
).
[Proszę nie śmiecić w temacie - to jest temat z propozycjami pytań do FAQa, a nie "Sprawy Forum"! - dop. BAZYL]

.
.W zależności od sytuacji. Na przykład filmy z LARP-u, czy coś w tym guście. Choć Zawsze można wrzucić na http://rapidshare.de/ i po kłopocie (przeszło 20 Terabajtów pamięci, więc trochę tego jest
 ).
).[Proszę nie śmiecić w temacie - to jest temat z propozycjami pytań do FAQa, a nie "Sprawy Forum"! - dop. BAZYL]

- 
				Radkoff
- Marynarz

- Numer GG: 2207328

- 
				Pan Jan
- Pomywacz
- Kontakt:
Pytania: Czy będziecie hostować mój autorski system RPG? Co należy zrobić, abyście promowali mój autorski system RPG? Na jakie wsparcie z Waszej strony może liczyć mój autorski system RPG?
Odpowiedź: W gestii redakcji
Pytanie: Jak zostać redaktorem/moderatorem/administratorem?
Odpowiedź: JW
Pytanie: Czy wymienicie się ze mną bannerem?

Odpowiedź: W gestii redakcji

Pytanie: Jak zostać redaktorem/moderatorem/administratorem?
Pytanie: Czy wymienicie się ze mną bannerem?
Przeto źle napisano, eże mało piwa we dzbanie imiano.
Pozdrawiam, PJ.

Pozdrawiam, PJ.

- BAZYL
- Zły Tawerniak

- Kontakt:

- 
				Spinacz29
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 0
ja tu nowy jestem i mam pytanie czy mozna czytac tawerne na komie nie uzywajac internetu (moze byc z internetem ale lepiej bez)
albo jaki programik do przerabiania tych numerow co na cd-action sa na jakis format kompatybilny z komorkami
P.S wiem ze to duzo ale jesli nikomu sie nie uda to sproboje i pokaze na foemum wyniki

albo jaki programik do przerabiania tych numerow co na cd-action sa na jakis format kompatybilny z komorkami
P.S wiem ze to duzo ale jesli nikomu sie nie uda to sproboje i pokaze na foemum wyniki

- 
				borg
- SuperTechTawerniak

- Numer GG: 115125
- Kontakt:
Z netem? Oczywiście Opera Mini Bez netu - trza pomyśleć.

- BAZYL
- Zły Tawerniak

- Kontakt:
Z góry uprzedzam że poniżej numeru 50 i powyżej 3 archiwalne numery on-line mogą nie działać.

- 
				borg
- SuperTechTawerniak

- Numer GG: 115125
- Kontakt:
Bez neta? MobilePDF i generować sobie małe PDFiki, albo generować tekstowe ebooki.

Ty... Ty...
 Ty... Ty...