Muzyka
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Od 3 czy 4 dni słucham tylko jednej płyty- Tourist , zespołu Athlete. Nikomu z tego forum się raczej takie new accousticowe brzdąkanie nie spodoba (:>), ale jeśli coś to zmieni, to napiszę, że zjada całą dyskografię Coldplay na śniadanie (niskokaloryczne w dodatku) =]. Prześliczne melodyjne pioseneczki są miłą odskocznią od hard rocka i metalu (którego to, o zgrozo, ostatnio głównie słuchałem). Rozczulić się można, naprawdę ;P.
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
Kiwi pisze:Od 3 czy 4 dni słucham tylko jednej płyty- Tourist , zespołu Athlete. Nikomu z tego forum się raczej takie new accousticowe brzdąkanie nie spodoba (:>), ale jeśli coś to zmieni, to napiszę, że zjada całą dyskografię Coldplay na śniadanie (niskokaloryczne w dodatku) =]. Prześliczne melodyjne pioseneczki są miłą odskocznią od hard rocka i metalu (którego to, o zgrozo, ostatnio głównie słuchałem). Rozczulić się można, naprawdę ;P.
Czyli rozumiem, ze to jakiś delikatny mjuzik? Blee
żyję
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Ojej, Coldplay! Przez myśl by mi nawet nie przeszło, że ktokolwiek tego tutaj może słuchać! Znam wszystki piosenki na pamięć i mam wszystkie płyty (z czego nawet dwie są orginalne ze sklepu, a nie przegrywane od kolegi;)).
A jak już się tak przyznaję do różnych dziwnych zespołów (najpierw SA, teraz Coldplay...) to napiszę, póki pamiętam: lubię jeszcze Bjork i Smashing Pumpkins. I coś jeszcze mi się pewnie przypomni, jak mi się następna piosenka w playliście włączy ;) (uwielbiam opcję 'shuffle' - nigdy nie wiem co będzie następne: czy jakiś Eminem, czy Menowar, czy może FatBoy Slim;))
A jak już się tak przyznaję do różnych dziwnych zespołów (najpierw SA, teraz Coldplay...) to napiszę, póki pamiętam: lubię jeszcze Bjork i Smashing Pumpkins. I coś jeszcze mi się pewnie przypomni, jak mi się następna piosenka w playliście włączy ;) (uwielbiam opcję 'shuffle' - nigdy nie wiem co będzie następne: czy jakiś Eminem, czy Menowar, czy może FatBoy Slim;))
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Jeżeli tak uwielbiasz ten zespoł to posłuchaj sobie albumu Tourist, podobne klimaty. Teraz ponoć na Wyspach w notowaniach najpopularniejszych płyt dość wysoko jest (dobra nie TERAZ, ale w każdym badź razie był) :].Falka pisze:Ojej, Coldplay! Przez myśl by mi nawet nie przeszło, że ktokolwiek tego tutaj może słuchać! Znam wszystki piosenki na pamięć i mam wszystkie płyty (z czego nawet dwie są orginalne ze sklepu, a nie przegrywane od kolegi;)).
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
Witam, to jest mój pierwszy post na tym forum. Mam nadzieje że dobrze będzie mi się tutaj postowało.
Wracając do tematu, ja przeważnie słucham grunge'u i zespołów takich jak Alice In Chains, Pearl Jam i Soundgarden. Ale oprócz grunge'u lubie sobie posłuchać Thrash Metalu (sterej, dobrej Metallicy) i Crossover (Suicidal Tendencies rulezz).
Pozdrawiam.
Wracając do tematu, ja przeważnie słucham grunge'u i zespołów takich jak Alice In Chains, Pearl Jam i Soundgarden. Ale oprócz grunge'u lubie sobie posłuchać Thrash Metalu (sterej, dobrej Metallicy) i Crossover (Suicidal Tendencies rulezz).
Pozdrawiam.
When A Man Lies He Murders
Some Part Of The World
These Are The Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All This I Cannot Bear
To Witness Any Longer
Cannot The Kingdom Of Salvation
Take Me Home
Some Part Of The World
These Are The Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All This I Cannot Bear
To Witness Any Longer
Cannot The Kingdom Of Salvation
Take Me Home
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
hahahahahhwhahwhhahahahh! witamJakób pisze:Thrash Metalu (sterej, dobrej Metallicy)
zabiłeś mnie na dobry początek bo jeśli metallica to thrash metal to pójdę z dsadfgą na wino... specjalnie do niego do chaty
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks
Freaks
-
- Marynarz
- Kontakt:
Jakób... jeśłi wszyttkie twoje posty bedą tak wyglądały (treść) to gratuluje miana pierwszego TRPG-owego błazna (ale jeśli był pierwszy to ja go nie znałem)... prawie wszyscy (którzy słuchają metallici[widać oprócz ciebie]) wiedzą że to CZYSTY METAL... nastepym razem jak bedziesz pisał posta to może popytaj troche kolegooff , podpowiedzą ci jaki zespół co gra... LOL... humor ma już świetny
-
- Majtek
- Kontakt:
ahaha tamten tekst bardziej mnie rozwalił, niż wyznanie w tv pewnej bokserki "słucham bardzo cieżkiego metal, np linkin park'. i chyba każdy wie, że metallica to nie żaden nju, fast, death, horror, thrash, czy death metal tylko po prostu METAL! w najczystszej postaci lub ewentualnie heavy metal łał teraz czekam tylko, aż ktoś określi bartka wronę mianem hardcore'u
a najbardziej nie rozumiem, że ktoś napisał w wikipedii, to samo co sądzi nasz jakób.. thrash metal brzmi zupełnie inaczej
aha i mam pytanie:kredki grają tak właściwie jaki gatunek muzy ??
a najbardziej nie rozumiem, że ktoś napisał w wikipedii, to samo co sądzi nasz jakób.. thrash metal brzmi zupełnie inaczej
aha i mam pytanie:kredki grają tak właściwie jaki gatunek muzy ??
Freaks
Freaks
-
- Majtek
- Kontakt:
a ja słyszałem od kolesia co tego słucha nałogowo, że to horror metal i wyczytałem też tak w internecie ale w necie też wyczytałem że metallica to thrash...
Freaks
Freaks
-
- Majtek
- Kontakt:
iii tam... ja teraz upajam się kredkami..... ehehehe... i będę może grał w zespole! ale niestety nie thrash, tylkoalternative rock ale i tak jest dobrze
Freaks
Freaks