Muzyka
-
- Majtek
- Numer GG: 5250226
Re: Muzyka
Z tym, że telewizora od dość dawna nie posiadam, dostęp do netu mam raczej sporadycznie... Moje informacje o emo czerpię raczej od ludzi bezpośrednio z nimi się zadających tudzież jednego typa z mojego roku, który to do tej, nazwijmy to subkultury, przynależy.
Żeby nie było, że mam zamknięty umysł-zdaję sobie sprawę z tego, że to niekiedy mocno przerysowane informacje są, ale...
I na tym proponuję zakończyć dyskusję o emo (chyba, że komuś bardzo zależy, by było inaczej). Nie są chyba na tyle ciekawi, by się o nich tak rozpisywać... To, oczywiście, jedynie moje zdanie.
Żeby nie było, że mam zamknięty umysł-zdaję sobie sprawę z tego, że to niekiedy mocno przerysowane informacje są, ale...
I na tym proponuję zakończyć dyskusję o emo (chyba, że komuś bardzo zależy, by było inaczej). Nie są chyba na tyle ciekawi, by się o nich tak rozpisywać... To, oczywiście, jedynie moje zdanie.
Sex, Drogen und Industrial
-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Nom. Racja. Zapełniliśmy tym 2-3 strony. Może by założyć osobny temat o subkulturach.... Bo się mocny offtop robi.
-
- Kok
- Numer GG: 0
Moje marzenie i misja na rok 2008 - pójść na koncert Metallica'i. Byłoby po prostu genialnie.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
-
- Kok
A moje marzenie 27 grudnia-Gdynia,Ucho...Acid Drikners...nie słucham zespołu ale to by był mój pierwszy koncert...
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Acidzi to swietny zespol, w tym roku bylem na ich koncertach juz 5 razy ^___^
Kajtek, baw sie dobrze. I skacz po mlynach!
Kajtek, baw sie dobrze. I skacz po mlynach!
-
- Bosman
Jak byłem w Uchu ostatnio to krew się lała po posadzce.
-
- Kok
Ja osobiście nie lubię Acid Drinkers za bardzo. Niektóre kawałki, ale reszta... nieeee... Gadając z moim rodzeństwem to realną opcją może też jest koncer Korna. Aj aj, same gwiazdy w tym roku na horyzoncie i oby nie tylko w marzeniach.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
KORN- Na pewno wstapie, choćbym musiał sklep obrabować.
Zastanawiam się też nad metallicą... Zobaczymy.
Zastanawiam się też nad metallicą... Zobaczymy.
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Bosman
Ano, ano.. jakoś tak nareszcie przystajemy do reszty cywilizowanego swiata pod tym względem. ^^
Na początku Within Temptation, potem Metallica i Open'er - a w sierpniu Iron Maiden :> Acidzi? Niby bardzo blisko i bardzo tanio - ale w sumie AD nie słucham a i ekipę trudno byłoby skombinować akurat na kwasożłopów. Wiec raczej odpada. ;P
Na początku Within Temptation, potem Metallica i Open'er - a w sierpniu Iron Maiden :> Acidzi? Niby bardzo blisko i bardzo tanio - ale w sumie AD nie słucham a i ekipę trudno byłoby skombinować akurat na kwasożłopów. Wiec raczej odpada. ;P
-
- Bosman
Nie zapominaj o Megadeth na Metalmanii w przyszlym roku.
Ale juz w tym byla cala masa interesujacych koncertow z czolowka swiatowej sceny rock-metalowej, zeby tylko wspomniec o RHCP, Slayer czy Sepultura.
Ale juz w tym byla cala masa interesujacych koncertow z czolowka swiatowej sceny rock-metalowej, zeby tylko wspomniec o RHCP, Slayer czy Sepultura.
-
- Bosman
No ja w tym roku tylko na Behemocie byłem, bo grali w miarę blisko mnie - zaledwie 150km. Niestety, nie mam tyle kasy, żeby jeździć na koncerty, kiedy muszę zapłacić więcej za dojazd niż bilet. Może Vesania jak wyda płytę to zrobi jakąś trasę po Polsce... A z Metalmaniowych zespołów to na razie interesuje mnie tylko Satyricon, Marduk i Primordial.
...
-
- Kok
Megadeth mnie ominie. Po Kornie i Metallice zapewne wyczerpie mi się mój limit koncertowy u rodziców... Przynajmniej tych poza moim miastem...Craw pisze:Nie zapominaj o Megadeth na Metalmanii w przyszlym roku.
-
- Chorąży
Oj moje równiez. Ale obawiam sie, ze ekipy nie uzbieram. Teoretycznie mógłbym iść sam ale nie lubie chodizć sam na koncerty.LOD pisze:Moje marzenie i misja na rok 2008 - pójść na koncert Metallica'i. Byłoby po prostu genialnie.
.
-
- Bosman
W Marcu ma byc trasa.Heimdall pisze:No ja w tym roku tylko na Behemocie byłem, bo grali w miarę blisko mnie - zaledwie 150km. Niestety, nie mam tyle kasy, żeby jeździć na koncerty, kiedy muszę zapłacić więcej za dojazd niż bilet. Może Vesania jak wyda płytę to zrobi jakąś trasę po Polsce... A z Metalmaniowych zespołów to na razie interesuje mnie tylko Satyricon, Marduk i Primordial.
-
- Bosman
Uuuuhu
Do wyżej wymienionej listy dochodzi jeszcze jedna pozycja - Nightwish w Krakowie. Szkoda, że tak daleko ale dla tego zespołu jestem w stanie przejechać całą Polskę. ^^
Do wyżej wymienionej listy dochodzi jeszcze jedna pozycja - Nightwish w Krakowie. Szkoda, że tak daleko ale dla tego zespołu jestem w stanie przejechać całą Polskę. ^^
-
- Chorąży
Myślałem o tym ale ostatecznie nowa wokalistka mnie skutecznie zniechecila.Phoven pisze:Uuuuhu
Zespół bardzo stracił na jakości po odejściu Tarji :/
.
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
-W Krakowie mówisz?-powiedział sam do siebie patrząc na posta złościwca i napisał.Phoven pisze:Uuuuhu
Ekh... może pójdeęee... może nieeee... jak mi sie zechce... a może do baru z kolegami w czasie koncertu będzie lepiej... szkoda, że niektórym zależy i mają tak daleko...
Buhahaha
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów