A słówko "fatalizm" chyba znaczy co innego

Fakt. ;P Zasugerowałem się... czymś.Neprijatel pisze:A słówko "fatalizm" chyba znaczy co innego
MożliweSihamaah pisze:Nie rozumiem czemu tak się każdy przyczepił do wiersza... Rzeczywiście, niskich jest on lotów, ale widziałem gorszeAutor ma jeszcze szanse być dobrym poetą.
Alucard pisze:MożliweSihamaah pisze:Nie rozumiem czemu tak się każdy przyczepił do wiersza... Rzeczywiście, niskich jest on lotów, ale widziałem gorszeAutor ma jeszcze szanse być dobrym poetą.
A czepiam sie dla zasady. Jezeli kogos się kopnie 2 razy, to za trzecim razem będzie wiedział co robic, zeby kopa nie dostac. Kiedyś juz cos o tym pisałem
Wydaje mi się, że temat już zakończony ale jeszcze się wcisnę.... Ja także zaczynałem (:lol: i to jaak!! Z hukiem można powiedzieć_G_ pisze: ...NO CÓŻ JESTEM NOWY WIĘC NALEŻY SIĘ WYŻYĆ. Dzięki.
Eg... powiedz, ze żartujesz... prosze, powiedz, ze żartujesz.Eglarest pisze: ale widzę że cos tam kiełkuje dlaczego. Bo jest jakiś pomysł, bo trzyma się pewnego schematu, ktory sobie wyznaczył i zachowuje jakas rownowagę.