![Obrazek](http://www.nygus.pl/photo/m_2588.jpg)
Imie: Porucznik
Ranga: Musha Belly
Poziom: 10
Żywotność: 100
Dowodzi szpiegowskimi odziałami BAZYL'a. Choć jego inteligencja i zmysł strategiczny stoją na BAAAARDZO wysokim poziomie nie potrafi walczyć. Gdy ktoś znisczy jego czołg
![Obrazek](http://www.abico.pl/img/towary/5475.jpg)
Co jak co, ale mi to nie przypomina Plusz Pokemona, tylko Plusz Falkę... też takie wiewiórzaste... a jak jest adminką, to kto wie, czy czegoś nie knuje z pluszową jaszczurką BAZYLem.Hiro pisze:
Nazwa: Pluszz Pokemon
Chcę to zobaczyć! Wyślijcie mi zdjęcia z krucjaty anty-pluszowelKeyhell pisze:Tchórze! Zamiast szpiegować choćmy na wojnę! Na co jeszcze czekamy?! Tyle informacji wystarczy! Na pochybel chędożonym pluszom!
BAZ nie musi zaprzeczać Twoim słowom. On zaprzeczy Tobie i to wystarczy, byś nie miał wstępu na forum, przynajmniej na jakiś czasAzrael666 pisze:
Zauważyliście, że BAZYL nie zaprzecza? Najwidoczniej moji informatorzy mają rację... jeden z nich....
wczoraj nie wrócił... boję się, że ja będę następny.
Obawiam się, że z taką ortografią jak w tym zdaniu, możesz najwyżej walczyć z "plószowom jaszczórkom". Nie żebym był złośliwy :>Keyhell pisze:Tchórze! Zamiast szpiegować choćmy na wojnę! Na co jeszcze czekamy?! Tyle informacji wystarczy! Na pochybel chędożonym pluszom!
Mam wrażenie, że to może się przerodzić się w to, co się dzieje przy okazji komunistycznych rewolucji - obala się znienawidzonego tyrana tylko po to, by jakaś grupa objęła władzę, a z której to wyłoni się kolejny znienawidzony tyran :>Straszne... Działa Navarony i szeregowiec Ryan to przy tym przezycia pięciolatka. Póki co prowadzimy ataki z ukrycia. Straty sa minimalne, a i czuje, ze wkrotce z pluszowego tronu strącimy zlego
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jeśli zalinkować ten temat odpowiedniej instytucji, to musieliby zrobić w tym temacie masowy detox ;]Azrael666 pisze:
To tylko pogłoski, ale on... potrafi zamieniać się w kota!
Obawiam się, że z taką ortografią jak w tym zdaniu, możesz najwyżej walczyć z "plószowom jaszczórkom". Nie żebym był złośliwy :> [/qoute]Ravandil pisze:Keyhell pisze:Tchórze! Zamiast szpiegować choćmy na wojnę! Na co jeszcze czekamy?! Tyle informacji wystarczy! Na pochybel chędożonym pluszom!