A tymczasem (wiem, że to chamskie, ale) tylko oczekuję, że osoba nie odpiszę
[Naruto] Nefrytowe Łzy - Komentarze

-
Nekonushi
- Bombardier

- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
Re: [Naruto] Nefrytowe Łzy - Komentarze
Ja przez kilka dni myślę, nagle wpada mi do głowy pomysł (np. w kiblu, nie śmiejcie się, takie myśli przychodzą, jak człowiek nie ma co robić) a potem przez kilka dni po 30/60 minut piszę kartę
Teraz już mam pomysł (a nawet dwa) więc napiszę jedną kartę, a jak się nie spodoba, to wyślę drugą (tak naprawdę tylko lekko przerobię tę z "Narodzin Legendy"). Ta pierwsza jest oryginalniejsza, więc na nią bardziej liczę 
(żart)

Czerwona Orientalna Prawica

-
Azrael
- Bosman

- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Fajnie, ale ja oczekuję, że nie odpisze i to nie na żarty. Skoro się zapisała powinna grać, a jeśli jej się odechciało to tylko jej wina razy 2, bo być może gdyby nie ona to zagrałbym ja.
Moja stara postać Shitai'a chyba nie ma szans, ze względu na umiejętności sensei'a?
Napiszę nową...
Moja stara postać Shitai'a chyba nie ma szans, ze względu na umiejętności sensei'a?
Napiszę nową...
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
Ant
- Kok

- Numer GG: 8228852
A może zostaw tak jak jest. Przecież znając już odrobinę fabułę możesz zrobić postać pod sesje i ogólnie wymiatać, a przez to popsuć sobie grę.

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Tia, pokaż kawałek trupa a zlecą się szakale.... Delf się jeszcze nie wypowiedział, zresztą on sam się coś nie pojawia, a tu już na potencjalną padlinę czeka wygłodniałe stado.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
BlindKitty
- Bosman

- Numer GG: 1223257
- Kontakt:
Delf przed chwilą stwierdził, jak będzie z zastępstwami... Aczkolwiek mam nadzieję że jednak się ludzie zbiorą w sobie i odpiszą...
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.

-
Delf
- Marynarz

P.K(ot).L. na szczęście wie o fabule na tyle mało, że w niczym mu to nie pomoże (inaczej bym go do rekrutacji nie dopuścił). Prawda jest taka, że większość fabuły nie jest jeszcze nawet gotowa - mam "haki", parę scen oraz nieco dokładniejszy plan najbliższych wydarzeń, rozbudowywany w miarę jak się zużywa. Więc nawet jak jest tu jakiś telepata, na niewiele mu się to zda. 
Poza tym przegiętych postaci nie było, nie ma i nie będzie, bo jak ktoś taką kartę zgłosi, to zaraz się dowiaduje co nie przejdzie, a jak nie poprawi, to się nie dostanie. W tym przypadku musicie się sami balansować, bo okienko będzie na tyle małe, że mogę nie zdążyć zgłosić swoich obiekcji. Oczywiście problem ten nie dotyczy kart, które były w pierwszym etapie rekrutacji.
Ale na razie to czysto akademicka dyskusja, bo ludzie jeszcze mogą odpisać, na co zresztą liczę. Może jak ich trochę postraszę, to się zmobilizują.
@Perzyn: Widzę, że mój Ninja Skill pozwolił mi ukryć się przed twoim wzrokiem
Wcześniej nie pisałem, bo miałem nadzieję, że odpiszą bez tego. Jak widać moja cierpliwość jest już na wyczerpaniu...
Poza tym przegiętych postaci nie było, nie ma i nie będzie, bo jak ktoś taką kartę zgłosi, to zaraz się dowiaduje co nie przejdzie, a jak nie poprawi, to się nie dostanie. W tym przypadku musicie się sami balansować, bo okienko będzie na tyle małe, że mogę nie zdążyć zgłosić swoich obiekcji. Oczywiście problem ten nie dotyczy kart, które były w pierwszym etapie rekrutacji.
Ale na razie to czysto akademicka dyskusja, bo ludzie jeszcze mogą odpisać, na co zresztą liczę. Może jak ich trochę postraszę, to się zmobilizują.
@Perzyn: Widzę, że mój Ninja Skill pozwolił mi ukryć się przed twoim wzrokiem
Wcześniej nie pisałem, bo miałem nadzieję, że odpiszą bez tego. Jak widać moja cierpliwość jest już na wyczerpaniu...

-
Kawairashii
- Bombardier

- Numer GG: 1074973
Mam kłopot... Dość tandetny, ale jednak. Co jeśli postać przemilczy turę? Jak dotąd nie wiedziałam, jaką strategie przybrać, pewnie widzieliście po postach? Zmienny nastrój i usposobienie... Już od pierwszego postu nie mam pojęcia, co pisać... Chyba stworzyłam Eriko za bardzo podobną do siebie w realu stąd mam problemy z odtworzeniem reakcji związanych z danymi zdarzeniami.
W tej turze już od początku stawiam na przemilczenie spotkania.
W tej turze już od początku stawiam na przemilczenie spotkania.

-
Nekonushi
- Bombardier

- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
Jak coś - ja już skończyłem kartę postaci
Więc gdyby się okazało, że Kaw jednak nie chcę brać udziału (co byłoby dla sesji wielką stratą) to jestem od razu gotów do zajęcia jej miejsca (choć pewnie będzie normalna rekrutacja...)

Czerwona Orientalna Prawica

-
Delf
- Marynarz

Kawairashii, nie ma najmniejszego problemu z przemilczeniem tury... jeśli je opiszesz.
Znaczy: nawet jeśli twoja postać aktualnie nic nie mówi, to na pewno myśli i robi. To, czy zdecydujesz się opisać w poście jej myśli i uczucia, pozostawiam twojej decyzji, na pewno nie ma sensu opisywać przemyśleń wewnętrznych bohatera na siłę. Natomiast musisz opisać, co twoja postać w tak zwanym międzyczasie robi, nawet jeśli nie robi "nic ciekawego", dlatego, że nie mogę kontynuować opisu nie znając jej poczynań, a za słabo znam jej psychikę, żebym mógł je odgadnąć ze stuprocentową dokładnością.
Jeżeli masz jakieś konkretne pytania/wątpliwości na temat odpowiedzi i nie chcesz o nich pisać w tym temacie, to zapraszam na PW. Ja nie gryzę, naprawdę. (Chyba, że ktoś sobie tego życzy
)
Analogicznie, jeśli ktoś nie wie co z sobą zrobić, to zawsze lepiej dać znać na PW, wtedy razem możemy coś wymyślić. A tak, to nawet nie wiem, czy ktoś ma z czymś problem, czy mu się po prostu gra znudziła.
P.K(ot).L. - będzie rekrutacja i to dopiero, jak kogoś wyleję. Na razie jeszcze tego nie zrobiłem i wciąż liczę na to, że nie będę musiał.
Znaczy: nawet jeśli twoja postać aktualnie nic nie mówi, to na pewno myśli i robi. To, czy zdecydujesz się opisać w poście jej myśli i uczucia, pozostawiam twojej decyzji, na pewno nie ma sensu opisywać przemyśleń wewnętrznych bohatera na siłę. Natomiast musisz opisać, co twoja postać w tak zwanym międzyczasie robi, nawet jeśli nie robi "nic ciekawego", dlatego, że nie mogę kontynuować opisu nie znając jej poczynań, a za słabo znam jej psychikę, żebym mógł je odgadnąć ze stuprocentową dokładnością.
Jeżeli masz jakieś konkretne pytania/wątpliwości na temat odpowiedzi i nie chcesz o nich pisać w tym temacie, to zapraszam na PW. Ja nie gryzę, naprawdę. (Chyba, że ktoś sobie tego życzy
Analogicznie, jeśli ktoś nie wie co z sobą zrobić, to zawsze lepiej dać znać na PW, wtedy razem możemy coś wymyślić. A tak, to nawet nie wiem, czy ktoś ma z czymś problem, czy mu się po prostu gra znudziła.
P.K(ot).L. - będzie rekrutacja i to dopiero, jak kogoś wyleję. Na razie jeszcze tego nie zrobiłem i wciąż liczę na to, że nie będę musiał.

-
BlindKitty
- Bosman

- Numer GG: 1223257
- Kontakt:
Ciekawostka: komentarze dwa razy dłuższe od sesji jakieś dwa tygodnie po jej rozpoczęciu... Delf, może wprowadź zasadę, że kto przez dwa/trzy dni nie odpisze nie powiadamiając o tym, jest likwidowany? I wtedy albo jest komunikat: nie odpiszę, bo... Albo wiadomo że ktoś olał, a nie tak że ani me, ani be. To chyba usprawni nam życie, prawda?
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

-
Delf
- Marynarz

A miałem nadzieję, że się bez tego obejdzie.
Jak widać nie ma bata, trzeba ustalić ścisłe terminy.
Od tej pory, jeżeli ktoś nie odpisze na mojego posta w ciągu 48h, lub nie skontaktuje się ze mną w tej sprawie (ten temat, PW), zostaje automatycznie usunięty z sesji, chyba że data jego ostatniej wizyty na forum jest starsza niż data bieżącego (mojego) posta - uznam wtedy, że jest czasowo nieobecny z przyczyn nieprzewidywalnych i wstrzymam się z wyrzuceniem go jeszcze przez kilka dni.
Ponieważ prawo nie działa wstecz, osoby, które teraz mają zaległości z odpisywaniem, mają jeszcze 48h od momentu napisania tego posta, potem wylatują.
Ewentualne zasady ewentualnej rekrutacji zostaną ogłoszone, gdy ktoś faktycznie wyleci. Jak już mówiłem okno czasowe na nowe zgłoszenia będzie niewielkie (prawdopodobnie 24h), żeby nie wywoływać zbyt długich przerw w sesji.
Od tej pory, jeżeli ktoś nie odpisze na mojego posta w ciągu 48h, lub nie skontaktuje się ze mną w tej sprawie (ten temat, PW), zostaje automatycznie usunięty z sesji, chyba że data jego ostatniej wizyty na forum jest starsza niż data bieżącego (mojego) posta - uznam wtedy, że jest czasowo nieobecny z przyczyn nieprzewidywalnych i wstrzymam się z wyrzuceniem go jeszcze przez kilka dni.
Ponieważ prawo nie działa wstecz, osoby, które teraz mają zaległości z odpisywaniem, mają jeszcze 48h od momentu napisania tego posta, potem wylatują.
Ewentualne zasady ewentualnej rekrutacji zostaną ogłoszone, gdy ktoś faktycznie wyleci. Jak już mówiłem okno czasowe na nowe zgłoszenia będzie niewielkie (prawdopodobnie 24h), żeby nie wywoływać zbyt długich przerw w sesji.

-
Azrael
- Bosman

Yupi! Nie piszcie, nie piszcie , a ja napiszę! 
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

-
Delf
- Marynarz

Cóż, na szczęście "doping" okazał się skuteczny (albo wszyscy chcą zrobić Azraelowi na złość
) i gracze się pozbierali. Mam nadzieję, że na długo. Jeśli kiedyś nieszczęśliwie ktoś odpadnie lub odejdzie, ogłoszę to w tym temacie i zmienię jego tytuł, żeby z daleka było widać, że jest rekrutacja. W międzyczasie musicie zająć się czymś innym.

-
Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Pisałem o tym w nieobecnościach, ale dla formalności piszę też tu:
Coś mi się net ostatnio zbiesił, co prawda teraz jest już ok, ale nie wiadomo czy coś nie padnie. Czujcie się ostrzeżeni, jeśli w ogóle nie odpowiadam na próby kontaktu gg to znaczy, że stało się najgorsze.
Coś mi się net ostatnio zbiesił, co prawda teraz jest już ok, ale nie wiadomo czy coś nie padnie. Czujcie się ostrzeżeni, jeśli w ogóle nie odpowiadam na próby kontaktu gg to znaczy, że stało się najgorsze.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Delf
- Marynarz

Ponieważ Kawairashii zdecydowała się wycofać z gry, zwalnia się jedno miejsce na sesji.
W czwartek po południu wybiorę jedną kartę z tych, które pojawiły się w pierwszej fazie rekrutacji, bądź dodanych do tego czasu. W przypadku więcej niż jednej karty na osobę, brana jest pod uwagę tylko najnowsza. Jeśli wybiorę kogoś z pierwszej rekrutacji i nie wyrazi on zainteresowania grą, dokonam kolejnego wyboru, ale nie będzie możliwości nadesłania nowych kart.
W czwartek po południu wybiorę jedną kartę z tych, które pojawiły się w pierwszej fazie rekrutacji, bądź dodanych do tego czasu. W przypadku więcej niż jednej karty na osobę, brana jest pod uwagę tylko najnowsza. Jeśli wybiorę kogoś z pierwszej rekrutacji i nie wyrazi on zainteresowania grą, dokonam kolejnego wyboru, ale nie będzie możliwości nadesłania nowych kart.

-
Azrael
- Bosman

Re: [Naruto] Nefrytowe Łzy - Jedno wolne miejsce
Ja! JA! JA! Wybierz mnie!
Nadeślę starą kartę, acz poprawioną.
Jestem na 380 chapterze mangi....
Nadeślę starą kartę, acz poprawioną.
Jestem na 380 chapterze mangi....

-
Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Re: [Naruto] Nefrytowe Łzy - Jedno wolne miejsce
Delf, a jak chcesz rozwiązać to fabularnie? Eriko jak rozumiem w najbliższym upku rozstanie się ze światem czego jej z duszy, serca życzym. Nowy rzecz jasna nie dojdzie przed końcem misji, prawda? (Patrz sesja Blind Kitty i moje wejście na scene).
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica