A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...
Elo wy komuchy :P
...
Czy ktokolwiek zauważył, że na zdjęciach mających potwierdzać różową pluszowatość BAZYLa widnieją zielone, oślizgłe i złe jaszczurki? A może założyciel tematu jest po prostu daltonistą? =P Poza tym BAZYL specjalnie twierdzi, że NIE jest pluszowy, byście myśleli że kłamie i jest. Nazywa się to podwójnym blefem. A gdy wy jesteście przekonani o rzekomej pluszowatości BAZYLa, on zakrada się do waszych sypialni i wysysa wam to, co zastępuje mózg! Buhuhahaha!!!-!-!-!-!
Dziękuję za uwagę.
Czy ktokolwiek zauważył, że na zdjęciach mających potwierdzać różową pluszowatość BAZYLa widnieją zielone, oślizgłe i złe jaszczurki? A może założyciel tematu jest po prostu daltonistą? =P Poza tym BAZYL specjalnie twierdzi, że NIE jest pluszowy, byście myśleli że kłamie i jest. Nazywa się to podwójnym blefem. A gdy wy jesteście przekonani o rzekomej pluszowatości BAZYLa, on zakrada się do waszych sypialni i wysysa wam to, co zastępuje mózg! Buhuhahaha!!!-!-!-!-!
Dziękuję za uwagę.
-
- Arcymod Tawerniany
Uwaga! Informacja z ostatniej chwili! Znaleziono zdjęcie BAZYLa wykonującego obowiązki Administratora (choć inni skolei utrzymują, że jest to zdjecie wykonane na dzień przed deadline'em... oceńcie sami)
BAZYL przy pracy
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
-
- Tawerniana Smoczyca
- Kontakt:
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
To jakaś nieudana prowokacja - wiem dobrze, że zawsze udawało mi się skryć przed aparatem Jedyna co mozesz mieć to jakieś rozmazane kształty nna zdjęciachDanai pisze:BAZYLu uwazaj,pamietaj,ze mam Twoje zdjecie :]
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
czy to BAZYL czy to Yeti??BAZYL pisze:To jakaś nieudana prowokacja - wiem dobrze, że zawsze udawało mi się skryć przed aparatem Jedyna co mozesz mieć to jakieś rozmazane kształty nna zdjęciachDanai pisze:BAZYLu uwazaj,pamietaj,ze mam Twoje zdjecie :]
http://bazyl.zly.aresztowany.com/m/eks.php?m= <=sprawiedliwość znów zatiumfowała
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
no i wtedy ponoc zrobione ci zdjecie ktore smoczyca teraz ujawni swiatu
http://bazyl.zly.aresztowany.com/m/eks.php?m= <=sprawiedliwość znów zatiumfowała
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt: