Ale fajnie... zapowiada się liczna drużyna . No i może nie będę znowu jedyną kobietą na sesji ....
Miłej podróży, EmDżej ...
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.
@ Nin
Twojej postaci nie udało się doczekać własnej śmierci
Jakby MG chciał przyjąć ponętną graczkę, to się zgłaszam. Jak nie, to też się zgłaszam Perzyn, Nin i Ravandil są wystarczającym powodem, żeby moje leniwe dupsko wygonić ze Świata Mroku
He, he, he w końcu kazdy kiedyś umiera, nie ?
EmDżej zgódź się ...
Ale będzie fajnie ...
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.
Właśnie wróciłem do domu, ale po ponad 24 godzinach jazdy nie mam siły czytać czegokolwiek. Ouzaru, jasne, że możesz przysłać kartę. Tak jak mówiłem, rekrutacja rozstrzygnie się na koniec tygodnia. Mam mnóstwo rzeczy do ogarnięcia, poza tym jak już pojadę do grodu Kraka, to będę jakoś musiał pozałatwiać wszystko na studiach, bo mam w końcu miesiąc w plecy. Z tego powodu pierwsze update'y będą dość nieregularne. Mam nadzieję, że mimo to sesja nie padnie i że wspólnie wytrwamy
Może MG ma jeszcze dużo spraw na głowie i dlatego się nie odezwał póki co. Ew stara się przebrnąć przez moją kartę, co też może być powodem, sam wiesz, jaki ja chaos tworzę Tak czy inaczej miło by było wiedzieć chociaż, kto będzie grał, bo nie wiem, na co się nastawiać.
A co do Falki... to może ona rekrutację czytała? o_O Powinna mieć zakaz wstępu do tego działu i na sesje
Ja myślę, że Mg lada chwila odpisze. Podobno miał mase spraw do załatwienia- przynajmniej tak pisał...
Ja gram i nie ma przebacz , nie wiem jak reszta...
Przepraszam za brak postów. Mam po prostu kupę pracy a do tego jeszcze telekomunikacja nasza kochana wciąż nie podpięła mi neta. Rekrutacja już zamknięta, ale sesja rozpocznie się w późniejszym terminie bo przez najbliższe kilanaście dni nie dam rady po prostu nic napisać sensownego.