Sesja będzie się dziać w naszym świecie w dzisiejszych czasach. Jednak realia dość drastycznie ulegną zmianie, a dla was może to być nie lada problemem i wyzwaniem. W karcie podacie mi swoje preferencje wobec mocy ( co to za sesja bez mocy
 ) i paru innych rzeczy. Ważny też będzie wiek. Wasze postacie będą w wieku od (min.)15-(max.)18. Wiek ma duże znaczenie. A mianowicie sesja rozpocznie się, gdy będziecie wracać z obozu(wycieczki, ogniska itp.) Sesja jest tworzona z myślą o dwóch do max. trzech graczy. I nie chodzi tu o kto pierwszy ten lepszy, tylko kto lepszy ten pierwszy... No dobra nie będę was dłużej zamęczał (i tak dużo nie napisałem:D) i podam wam kartę postaci.
) i paru innych rzeczy. Ważny też będzie wiek. Wasze postacie będą w wieku od (min.)15-(max.)18. Wiek ma duże znaczenie. A mianowicie sesja rozpocznie się, gdy będziecie wracać z obozu(wycieczki, ogniska itp.) Sesja jest tworzona z myślą o dwóch do max. trzech graczy. I nie chodzi tu o kto pierwszy ten lepszy, tylko kto lepszy ten pierwszy... No dobra nie będę was dłużej zamęczał (i tak dużo nie napisałem:D) i podam wam kartę postaci. Karta Postaci:
Imię i Nazwisko:
Wiek(15-18):
Wygląd(w miarę dokładny):
Historia(bez konkretnych miejsc, gdyż zakładam, że pochodzicie z tego samego miasta, a państwo w którym jesteście nie jest do końca określone):
Typ Mocy(świat w którym wasza przygoda się zacznie nie istnieje takie coś jak "moc" jednak po jakimś czasie się to zmienia
 ):(np. siła, zręczność, umysł, żywioł(jakikolwiek) itp. wasza inwencja. Tylko jedna. Ja będę wam przydzielał moce z danym typem powiązane
 ):(np. siła, zręczność, umysł, żywioł(jakikolwiek) itp. wasza inwencja. Tylko jedna. Ja będę wam przydzielał moce z danym typem powiązane  )
)Charakter:
Przydatne umiejętności( po 3 max.) i jedna ułomność(niestety wszyscy mają wady) :
I to będzie wszystko, życzę miłej zabawy przy tworzeniu kart.

, z małym kursem leczenia kompleksów.
, z małym kursem leczenia kompleksów.

)
 )