Co wy na to by któreś z was poprowadziło sesje sąsiadującą z sesją Nefrytowych Łez? W taki sposób nasi bohaterowie mogą spotkać się w przyszłości. Taka skromna sugestia ^^
Lepiej, możemy perfidnie zgapić (oczywiście za pozwoleniem) scenariusz Delfa i być waszym wsparciem/wy naszym/być troszkę przed wami/za wami itp.itd w alternatywnej rzeczywistości, a gdyby wypadło to nieźle i mniej/więcjej w tym samym czasie, można by wcielić to w życie
Choć wiem, że to cholernie ciężki do zrealizowania pomysł.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Wcale nie. Chetny MG powinien jedynie utrzymywać kontakt z Delf'em i ustalić spójną wizję świata, zapowiadanych zdarzeń to wszystko, reszta zależy od skillu MG.
Ponoć jestem wyśmienitą dominatrix ^^ prowadziłam sesje dla dorosłuch (po angielsku) na innych forach ale po polsku i w tematyce NIE erotykycznej jakoś nie leży w mym guście
Wychodzicie z nieco błędnego założenia, że ja mam rozpisany scenariusz i wizję świata, albo chociaż byłbym w stanie to zrobić - niestety, nie ma lekko
Bardziej poważnie - mam dobry motyw do bliźniaczej sesji - nawet sam myślałem o czymś takim, tylko faktycznie, musiałby się MG znaleźć, bo ja drugiej poprowadzić nie jestem w stanie.
W każdym bądź razie wszelakich chętnych do MGowania czegoś takiego zapraszam do kontaktu ze mną.
... jako że i tak tworzę aktualnie kampanię w realu, to może na upartego uda mi się sprawdzić jako MG. Chciałem tylko zaznaczyć dwie rzeczy - chcę być MG tylko dlatego, że jest potrzeba na takowego, więc nie oczekujcie ode mnie zbyt wiele.
Jeśli mimo to ktoś chce mnie jako MG, to proszę o gotowość do kolejnej sesji Naruto, a jeśli ty, Delf masz jakiś plan na to, to zapraszam na PW.
Mam ochotę na jakąś wesołą sesję. Coś w stylu nieboraków, ale bez przesady. Nie chodzi o to, żeby gracze się wydurniali, choć postacie troszeczke(!) mogą, ale aby ogólnie było wesoło i dowcipnie.
Czy ktoś mógłby poprowadzić taką sesję ?
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Kiedyś już próbowałem i nie wyszło, ale chciałbym zrobić sesję w klimatach Battle Royale. Całość zaadoptowana do polskich realiów, raczej nieodzowny byłby element pvp. Nie wiem tylko czy znajdą się chętni. Jeśli okaże się, że są zainteresowani to zacznę rekrutacją.
Ja kiedyś rozpocząłem rekrutację do Monastyru. Chętni też byli ale jak otworzyłem to nikt się nie zapisał... Mam nadzieję, że znajdzie się MG, który lepiej zachęci graczy
Jak już wspominałem, sam w tym momencie drugiej sesji nie wyrobię, ale do gry byłbym chętny jak najbardziej!
Może się jakiś MG znajdzie? Pięknie prosimy...