Gracze Magic the Gathering
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 1553450
Re: Gracze Magic the Gathering
Ja gram w magica. Był taki czas, że przestałem ale jak wyszedł Lorwyn to kupiłem sobie dużego bostera 75-kartowego no i odkopałem karty...
Żołnierze idą ulicą.Idą ulicą szeregiem. Idą na walkę z wrogiem tam w oddali.Maszerują a czas szaleje. Maszerują, by zginąć wciąż maszerują. Stają na łące smaganej wiatrem i liczą trupy. Idą na walkę z wrogiem tam w oddali...
-
- Marynarz
Tak Lorwyn. Mam kasę i już woda sodowa do głowy strzela. I zawsze kończy się na tym,że muszę sobie dodatek nabyć bo inaczej jestem chory. Magia Magica, ale nic nie poradzę. Jestem średnim graczem i takim małym kolekcjonerem. Cieszę się jak jakąś fajną talię sklepię.
Dark_Voyager
Dark_Voyager
-
- Mat
- Numer GG: 9599112
A o tym 75-kacriancym 'boosterze' to wiem o czym mowisz.. Sam ostatnio kupilem.. Jest nielzy, 30 ladnow, kilka rare'ow, calkiem dobre do odbudowania i podrasowania talii..
-
- Pomywacz
- Numer GG: 0
A Ja jestem Fanem Gram Chociaż ostatnio przestałem grać bo nie mam z kim i zaczołem grać w inną karcianke ale nadal chce z kimś grać. Ostatnio grałem w Bardzie(w Katowicach) ale ostatni czasy jest tam za dużo turnieja nie magicowych i się nie da pomieścić
Jeżeli Ktoś jest Chętny do grania pogrania w magica z nową twarzą to zapraszam
Jeżeli Ktoś jest Chętny do grania pogrania w magica z nową twarzą to zapraszam
"Jest tylko jedna droga do śmierci dla zawodowego żołnierza: od ostatniego naboju w ostatniej bitwie podczas ostatniej wojny." George Patton
-
- Szczur Lądowy
A ja mam karty
nie umiem grać
i nie znam nikogo kto by mnie nauczył
i nie znam nikogo z kim można pograć w pobliżu mojego zamieszkania
nie umiem grać
-
- Marynarz
- Kontakt:
Przede wszystkim spytaj się w twoim sklepie gdzie kupujesz karty czy ktoś nie może ciebie w wolnej chwili nauczyć. Raczej jak nie ma w tam w danej chwili żadnych turniejów nie ma tam zbyt wielu ludzi, więc na pewno sklepikarz powinien znaleźć dla ciebie czas.Mork pisze:A ja mam karty
nie umiem grać
Jak będziesz w miarę umiał się poruszać we własnej talii i stworzysz, albo poprosisz w tym o pomoc jakiegoś znajomego (a znam przypadki tworzenia talii na 5 min przed turniejem i to pożyczonymi kartami) to zagraj sobie w MFN (magic friday night) organizowanym w sklepach. Zapewniam że przez ok. 3 godziny grania jakie tam spędzisz dowiesz się wielu ciekawych rzeczy o swojej talii.
-
- Kok
- Numer GG: 8570942
A ja zapraszam do kontaktu przez gg osoby chętne do gry w M:tG w okolicach Lublińca, Chorzowa czy Katowic.
Jeśli byłby ktoś chętny na spotkanie z czarno-białym deckiem na kithkinach to jestem otwarty na propozycje. Tylko trzeba termin ustalić. I nie wcześniej niż przyszły weekend, bo ten tydzień na pewno rady nie dam
Jeśli byłby ktoś chętny na spotkanie z czarno-białym deckiem na kithkinach to jestem otwarty na propozycje. Tylko trzeba termin ustalić. I nie wcześniej niż przyszły weekend, bo ten tydzień na pewno rady nie dam