[Naruto] Dziwna organizacja..

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Hose15
Bombardier
Bombardier

Re: [Naruto] Dziwna organizacja..

Post autor: Hose15 »

Wróciłem z wakacji. Możecie dalej odpisywać w tym temacie.
Czerwona Orientalna Prawica
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

Kellar Niehakuj

Uczył się nowej techniki przywoływania żabiego pomocnika. Korzystał ze wszystkich nielicznych rad Naruto. Ćwiczy do momentu aż się zmęczy.

Mistrzu, pisz już update. :D
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
Hose15
Bombardier
Bombardier

Wszyscy
Po kilkugodzinnej przeprawie przez lasy, przed wami zaczęły ukazywać się pierwsze budynki. Wskazywały one na obecność Wioski w tym rejonie. Zbliżał się wieczór. W domach zapalały się lampki lub świeczki. Teraz mogliście kroczyć udeptaną ścieżką. Po minięciu kilku domostw zobaczyliście wielki szyld z napisem "Itonami Gakure"(Wioska Życia). Po ulicy kręciło się kilka osób. Dzieci jeszcze do tej pory bawiły się w okolicznym parku. Gdy mieszkańcy ujrzeli Was strach ukazał się w ich oczach. Nagle jak za pociągnięciem magicznej różdżki ulice opustoszały a okna zostały pozamykane.
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10332376
Kontakt:

Post autor: Nekonushi »

Uchiha Dragonis

"Smętno tu ..." takie było pierwsze wrażenie Dragonisa gdy weszli do wioski. Jednak gdy wszyscy ludzie zniknęli, wydało się, że coś tu nie tak. Tych ludzi przeraziły ich stroje ninja, a być może również ochraniacze czoła ze znakiem konohy. Kilka pierwszych powodów tego przerażenia przeszło mu przez głowę. "Może ninja zaatakowali tę wioskę? A może ninja z opaskami Konohy zaatakowali tę wioskę? A może ktoś ich nastraszył przed ninja, lub ninja z konohy? A może ktoś na nas czyha, to pułapka a ci ludzie uciekają przed walką? A może..." wiele jeszcze było tych 'a może', więc zamiast gdybać, Dragonis spytał:
- Sensei, co tu się dzieje?
Obrazek
Obrazek
scorez
Kok
Kok

Kellar Niehakuj

Rozejrzał się wokoło, milczał. Było to do niego nie podobne, nie wiedział po prostu czy zacząć wrzeszczeć żeby wszyscy powychodzili czy pójść na najbliższą gałąź i się powiesić... chociasz nie, to ostatnie nie wchodzi w grę. Lepsze by było wbicie sobie kunai w żołądek. Napotkał wzrokiem karcące spojrzenie mistrza. Widział w tym spojżeniu podobny smutek. 'Shinobi nie powinien okazywać uczuć.' Cały czas powtarzał te słowa w myślach jako jakąś magiczną inkantację. Wierzył w te słowa.
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Proponowałbym rozesłanie PW do wszystkich z wiadomością o powrocie sesji z zaświatów
Obrazek
Obrazek
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Hagane Izumo

"Cholera co się tutaj dzieje? Czemu wszyscy uciekają na nasz widok? To nie jest normalne. Trzeba to szybko wyjaśnić. "
- Shikamaru co się mogło tutaj stać, że teraz uciekają na nasz widok? Masz już jakieś sensowne wytłumaczenie tego zdarzenia? Czy to znaczy, że musimy się mieć na baczności, bo tu ktoś może mieć nieprzychylne zamiary co do nas? - powiedział bez emocji w głosie.
Rozejrzał się wkoło. Jego wzrok zatrzymał się na twarzy Kyouko.
"Właściwie po co się czymkolwiek przejmować? Ten widok mi wystarczy do tego, by wszystkie problemy odeszły w niepamięć."
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

Togashi Kyouko

Pochyliła się do przodu, oparła dłonie na kolanach i oddychała głęboko. Bo tym wielogodzinnym biegu była jedną z najmniej zmęczonych, może dlatego że jej trening obejmował głównie mało męczące powtarzanie pozycji i ciosów. Ale i tak należało odpocząć, szczególnie teraz, kiedy zaczęło się tu dziać coś dziwnego.
Zawsze, kiedy dzieje się coś dziwnego, potrzeba wszystkich sił. Zmęczony człowiek nie może ani rozwiązać zagadki, bo myśli tylko o odpoczynku, ani nawiązać walki, ze zrozumiałych przyczyn. Nie może więc ani zrozumieć, co się dzieje, ani obronić się przed niebezpieczeństwem.
Dlatego właśnie stała pochylona do przodu i głęboko oddychała, oczyszczając myśli. Teraz i tak nie dojdzie do żadnych rozsądnych ani sensownych wniosków, pytania które należało zadać zostały i tak zadane... Więc mogła chwilę odetchnąć.
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Hose15
Bombardier
Bombardier

Perzyn się coś nie pokazuje...Jedziemy dalej bez niego jak na razie oczywiście.
Wszyscy
Shikamaru odezwał się jako pierwszy.
- Nie wiem co mogło się tutaj stać ale przeczuwam, że dotyczy to ninja. Na pewno tak jest. Kilkanaście kilometrów stąd jest Kraj Rzeki w którym Akatsuki miało swoją kryjówkę wiele lat temu. Może oni ich prześladują?
- Wiem! - przerwał Naruto. - Mam dla Was wszystkich zadanie. Musicie wyciągnąć od ludzi informacje dlaczego się nas boją. Jest to bojowe zadanie. Sprawdzi wasze umiejętności.
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Uchiha Dragonis

"No, wreszcie coś się dzieję!" - Mam tylko jedno pytanie, Naruto-sensei. Zaczął z typową dla siebie nieśmiałością Dragonis. - Mamy to koniecznie robić samodzielnie, drużynowo, czy może w 2 osobowych grupkach? Na odpowiedź 2 osobowych, spytał Kellara - Wykonałbyś to zadanie ze mną? miał swoje powody, by go o to prosić. Zauważył pewną miłostkę, a przynajmniej zauroczenie - Izumo lubił Kyouko, ona jego - nie miał pojęcia. Ten sposób patrzenia na siebie - Dragonis był czuły na takie rzeczy. Nie chciał odciąć się całkowicie od drużyny, ale z drugiej strony nie chciał im przeszkadzać - tym bardziej, że Izumo nie za bardzo za nim przepadał. Tzn. nie była to może otwarta nienawiść, raczej pewien rodzaj rywalizacji połączony z lekką wrogością. Mógłby powiedzieć, że - z tego co słyszał - ich drużyna jest podobna do drużyny 7, której członkiem był Naruto - tyle, że w tym momencie ja jestem z klanu Uchiha i jestem na pozycji Naruto, a w tym momencie chłopak lubi dziewczynę, nie na odwrót. "Ech, o ileż łatwiej miałeś, bracie..."
To nie był jedyny powód. Lubił Kellara, był luźny i w ogóle - skoro nie mógł sobie znaleźć partnera w swojej drużynie, mógł w innej.

Fajnie by było, gdyby sesja odzyskała świetność :wink: Perzyn nie odzywa się, tak? A co z Kaw?
Obrazek
Obrazek
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

Kaw już dawno zrezygnowała.
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
scorez
Kok
Kok

Niehakuj Kellar

-Sie rozumie Dragonis.- Chciał powiedzieć jeszcze kilka rzeczy ale w porę przymknął jadaczkę.
Momentalnie zniknął za rogiem z Dragonisem wypytując się... znaczy starając się wypytać o innych ninja jacy tu byli i w ogóle zrobić rozeznanie w terenie.
-Dragonis...- Powiedział szeptem. -To miasto mi się wcale nie podoba.
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

Togashi Kyouko

Izumo popukał ją w ramię. Odcięta od rzeczywistości i skupiona na oddychaniu, nie słyszała co mówili sensei, ale na szczęście wszystko powtórzył jej towarzysz.
- Dwójkami, tak? I mówisz, że mamy iść razem? Skoro tak, to zaczynajmy - odpowiedziała.
Dragonis z Kellarem? Czyli to chyba oni muszą załatwić wszystko. Średnio się jej to uśmiechało, ale trudno, rozkaz to rozkaz. Pozostała dwójka była jakaś... Odcięta od rzeczywistości, i nie za bardzo można było na nich liczyć.
Jak to dobrze że traktaty o walce bo mówią również o technikach odpoczynku. Jej oddech był już w miarę równy, mięśnie bolały, ale było jasne że już niedługo - nie był to ból jaki powoduje kwas mlekowy, tylko ból krótkotrwałego zmęczenia, szybko i bezpowrotnie mijający.
- Prowadź - powiedziała do Izumo. - Ja będę pilnowała, żeby nic się nie stało, a ty rozmawiaj. Ja nie jestem najlepsza w gadaniu.
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Uchiha Dragonis

Ucieszył się, że Kellar się zgodził. W związku z tym, że cała reszta drużyny Kellara była taka... niemrawa, to ten mógł działać samowolka, albo z nim... wspominał też o Kyouko i Izumo - chciał im dać więcej swobody... Pomyślał, że lekkie przemieszanie drużyn wyszłoby im na dobre.
-Dragonis...- Powiedział szeptem Kellar. -To miasto mi się wcale nie podoba.
Trochę to zaskoczyła członka klanu Uchiha. Kellar nie wyglądał na takiego co się boi. Z drugiej strony, przypominał mu trochę młodego Naruto... Nie znał go osobiście, ale o takich rzeczach się słyszy.
- Mnie też, Kellarze. odpowiedział Dragonis - Mnie też.
Nagle, coś mu przeszło przez myśl.
- Posłuchaj, mam pomysł, jak to załatwić. Mam tylko nadzieję, że jesteś dobrym aktorem. W oku Dragonisa błysnęło światełko.
- Słuchaj, zrobimy tak. Znajdźmy jakiś dom i zastraszmy tam ludzi. Najpierw, musimy zlokalizować tych ludzi. Potem, ty staniesz przy oknie, a ja wejdę drzwiami frontowymi. Rzucę jakiś patyczek i spalę go jedną z ogniowych technik. Następnie wejdę i rzucę jakiś stoicko spokojny tekst, typu "dzień dobry, chcecie podzielić los patyczka". Ty w tym czasie po cichu zajdziesz ich od tyłu, przyłożysz jednemu kunai do gardła, i spytasz "mogę go zjeść?". Reszta będzie improwizacją. uśmiechnął się Dragonis.
Obrazek
Obrazek
Hose15
Bombardier
Bombardier

Kot - nie no rozwaliłeś mnie tym planem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
scorez
Kok
Kok

Niehakuj Kellar

-Nie.- Powiedział kategorycznie Kellar. -To nie jest moja 'Ścieżka Shinobi', nie zrobię tego! Shinobi jest od tego by bronić ludzi, a nie od tego by ich zabijać.
Powiedział rozzłoszczony, chłopak który był z nim w grupie proponował mu całkowicie bezużyteczną ingerencję siłową która do niczego dobrego może nie doprowadzić.
-Nie Dragonisie. Nie pozwolę na to... lepiej się spytać któregoś sensei.- Powiedział całkowicie z sensem. -Nie lepiej jest po prostu się spytać?
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

A ja chyba przesadziłem z tym postem. Ten "błysk w oku" był nie potrzebny.

Uchiha Dragonis

Przez chwilę był zdziwiony tym, co mówił do niego Kellar. Po chwili zrozumiał, o co chodzi.
- O mój Boże... Kellarze, nie to miałem na myśli. Dragonis się zastanawiał - to jest tylko komiczny absurd, czy już żałosne szaleństwo. - Chciałem ich tylko nastraszyć - nic więcej. Zanim nie zostałem Shinobi, byłem pacyfistą. Dragonis zaczął się drapać po tyle głowy. - Gdyby nie pewne... okoliczności, dziś sprzątałbym podłogę w akademii. Członek klanu Uchiha rozejrzał się po otoczeniu kontrolnie. Następnie złożył ramiona wzdłuż ciała i przykucnął.
- Słuchaj, wiem, że najprościej byłoby zapukać do jakiegoś domostwa i kulturalnie spytać, ale to nie zadziała. Boją się, nas, albo kogoś, kto na nas czyha. Albo innych ninja... sam już nie wiem. Tak czy siak - będą się bać, panikować, nie wpuszczą nas, nic nam nie powiedzą. odetchnął.
- Nie popieram metod np. Kojiro, ale sam też wiem, że bez zastraszenia się nie obejdzie. Jeśli chcemy poznać tę informację, musimy coś zrobić. Ja wymyśliłem ten plan gdyż pomyślałem, że wparować do domu i kazać gadać bo inaczej zabijemy potrafi byle oprych, a my jesteśmy shinobi - chciałem to wykorzystać. Jednak - jeśli masz lepszy pomysł, to pomyślimy nad nim. Jeśli nie - wyciągnął zaciśniętą pięść do Kellara jakby chciał przybić "żółwika" - jesteś ze mną?

Taka mała propozycja dla MG... może przy następnej konfrontacji Kojiro i Kabutomushi zginą, Shikamaru przygarnie jeszcze mnie, potem ew. sensei się zamienią, a pod koniec tej misji (jeśli planujesz coś po niej) ogłosisz rekrutację na kolejnych dwóch graczy?
Obrazek
Obrazek
Zablokowany