BLACKs pisze:Czyje sesje najbardziej wam się podobaja?
Evandril'a i Hikariego!
Pierwszego za klimat (tfu,
Koloryt!), drugiego za to, ze jego sesja CP byla moja pierwsza forumowa. Pamietam z niej tylko to, ze postac zrobila wrazenie na fds'ie ; ]. Szkoda, ze tak szybko padla ; )
Tylko nadal mnie nurtuje sprawa, jak odnosi sie klasa sesji forumowych do klasy sesji zywych, bo niektorzy juz zdazyli sie przekonac, ze tylko na forum jestem dobrym graczem ; ).
Z reszta zamierzam niedlugo powrocic na lamy sesji forumowych i tym razem poprowadzic beta opierajaca sie o obecny material systemu autorskiego albo... Indie! : D Musze wreszcie zobaczyc, jak dziala Burning Wheel w praktyce, a obiekty pokroju Force'a i Toriego idealnie nadaja sie na mroczne eksperymenty.
Ghostbusters, ghostbusters!
Czyje PBFy są najlepsze? Ev i Vibe nie prowadzą najgorzej, ŚlepyKottek i WW również nieźle dają w kość (i pokazują mnie, emokinderpunkmetalowi, że sesje w których BG miast strażnikami burdelu są białymi rycerzami na zakutych koniach mogą być
joł nawet dla takiego Dewianta & Dekandenta jak ja
). Zaś pierwsze grabie dzierżą zdecydowanie ex aquo Ouz i Seth. Hell yea!
Wszystkich pozostałych uważam raczej za MG średniawych, low-definicjowych, bądź ogólnie nie elo - 'Kwiat Tawernianej Młodzieży' tego przykładem ;P Ewentualne przebłysyki talentu widać jeszcze u Olimpii i Cyastka (wybacz za taki epitet lecz to znacznie bardziej orginalne niż jakiś 'Martwy Księżyc', zero oldsqula, joł).
Ps. Wybaczcie tawerniana braci za zbytnią szczerość, kolokwializmy i inne odchyły sprezentowane w tym oto poście, przed chwilą doczołgałem się dopiero do domu po trzech dniach i nadal jestem niedzisiejszy. ;P