Kurde, nienawidzę spraw organizacyjnych.
Najlepiej walnąć jakis termin i sie zobaczy...
Ale coby nie spamować w temacie dla spamerow.
Moje pytanie na dziś.
CZY KTOS BYŁ NA TYSKIM FESTIWALU MUZYCZNYM W TYM ROKU?
MOŻE KOGOS SPOTKAŁEM
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Do diaska z HirołsamiAlucard pisze:CO Z NASZYM HIROŁSEM PRZEZ NETA??!!
Moim faworytem jest kajtek Raulin
A tak mi odpisał Ardel:Znów uciekam jak najdalej od niego i zaciskam strzałę w ręce.Rozpędzam się i biegne w kierunku wroga.Jestem tuż-tuż niego i skaczę jak najwyżej potrafię ze strzałą w reku.Próbuje trafić strzałą w głowe przeciwnkia.
Skoczyłeś. Poczułeś ukłucie w okolicach brzucha. Ręka odmówiła ci posłuszeństwa. Czułeś jak linia bólu rozciąga się wzwyż. Spojrzałeś w dół. To twoje stopy? Czy też może jelita? MIałeś wzrok zamglony. Powoli czułeś błogość nastającą w twoim ciele. Usłyszałeś jeszcze nieludzki ryk widowni. Elf wyciągnął z ciebie ostrze. Przed twoimi oczyma pojawił się piasek. Robił się czerwony. Ciepło przyjemnie uchodziło z twego ciała.... Wszystko zniknęło...
Dosyć szybko nam się sesja skończyła. Ale Achillesem z filmu twoja postać niebyła. AMEN
Sesje kajtkopodobne omijam szerokim łukiem i obiecałem sobie, że się do takiego czegoś nie zgłoszę. A z MG najbardziej chyba cenię sobie Vibe'a i Evadrila, choć u tego drugiego za bardzo nie pograłem. Po prostu pełna profeska, świetne posty i dobre tempo sesji. Zresztą, zerknijcie na "Spisek w Bogenhafen". W porównaniu do tego sesje kajtka, Ardela etc są po prostu blade, ze względu na klase MG. Wiem, rozpieszczony teraz trochę jestemDeep pisze:Uhuhu! Ale dawno tu nie zaglądalem! A przeciez taki temat nie może się ot tak zmarnowac. Proponuję odpowiedzieć na moją (nie)dobrowolną ankietę: Czyje sesje najbardziej wam się podobaja?
Moim faworytem jest kajtekRaulin a z tych powazniejszych Alucard i Tori (i inni u których grałem). A wy co myślicie?