MG poszukiwany/poszukiwana!

To miejsce gdzie będzie następowała rekrutacja do gry RPG na forum Tawerny RPG.
ODPOWIEDZ
Mrodnim
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2461120

Re: MG poszukiwany/poszukiwana!

Post autor: Mrodnim »

Za niedługo ruszy moja sesja w świecie Zapomnianych Krain. Prawdopodobnie rekrutacja zacznie się jutro.
"They themselves are miserable. That's why they need someone more miserable than them.Those are not human.Those are not people..."
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: kajtek Raulin »

Ja bardzo chciałbym zagrać sesje w świecie fantasy ale bez systemu...zaraz ktoś napisze że takie sesję są oklepane itp. ale ja bardzo chciałbym zagrać(oczywiście jako gracz)
Wilczy Głód
Mat
Mat
Numer GG: 818926

Post autor: Wilczy Głód »

Ja już od jakiegoś czasu noszęsię z amiarem poprowadzenia jakiejś sesji... taka czysto rozrywkowa, niezobowiązująca zabawa. Ale nie mam na myśli sesji parodii typu "Barry Troter" (czy jak to tam było), ale po prostu sesję przewidywalną jak fabuła filmu sensacyjnego (no, możę trochę mniej :D ). Jeszcze trochę czasu (conajmniej 12 dni) minie, zanim się zbiorę w sobie i wymyślę jako taki scenariusz, ale mam pytanie:

Czy byłby ktoś chętny na taką sesję ze zwierzątkami w roli głównej? Coś w stylu "Skok przez płot" czy "Brygada RR"...
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.

"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Ze zwierzątkami juz chyba cos było. Zdaje się, że gracze byli jako psy przeciwko kotom. Mozna by spróbowac jeszcze raz cos takeigo :)
.
Mrodnim
Marynarz
Marynarz

Jakby co, jestem chętny. Zawsze jakaś miłą odmiana :)
"They themselves are miserable. That's why they need someone more miserable than them.Those are not human.Those are not people..."
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Wilczy Głód pisze:Ja już od jakiegoś czasu noszęsię z amiarem poprowadzenia jakiejś sesji... taka czysto rozrywkowa, niezobowiązująca zabawa. Ale nie mam na myśli sesji parodii typu "Barry Troter" (czy jak to tam było), ale po prostu sesję przewidywalną jak fabuła filmu sensacyjnego (no, możę trochę mniej :D ). Jeszcze trochę czasu (conajmniej 12 dni) minie, zanim się zbiorę w sobie i wymyślę jako taki scenariusz, ale mam pytanie:

Czy byłby ktoś chętny na taką sesję ze zwierzątkami w roli głównej? Coś w stylu "Skok przez płot" czy "Brygada RR"...
Kurde nie poznaję Cię :P Jak Cię chcę naciągnąć na Neuro albo Warhammera, to nie, a w zwierzątka to chcesz się bawić ;) Ale jeśli mnie przekonasz to masz mój łuk, pazury, ogon etc :D Niezależnie od jakości sesji będę miał z tego dużo śmiechu ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Wilczy Głód
Mat
Mat
Numer GG: 818926

Post autor: Wilczy Głód »

No bo Neuro i WFRP są takie typowe... :D Ale widzę, że jakby co, to są chętni. No to teraz potrzebuję jeszcze czasu i spokoju. Jak tylko wrócę do domu można się spodziewać rekrutacji.

(A możeby do tych zwierzątek dołożyć jeszcze trochę s-f? I KREEEEEW! :D )

Aha, a ty Rav lepiej się przygotuj, bo jak wrócę to chcę sesję w realu... :)
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.

"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
Szasza
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10499479

Post autor: Szasza »

Wilczy Głód pisze: (A możeby do tych zwierzątek dołożyć jeszcze trochę s-f? I KREEEEEW! :D )
Piszę się na to! Szczególnie to drugie brzmi zachecająco.
Obrazek
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra
Numer GG: 0

Post autor: fds »

Wilczy Głód pisze:Czy byłby ktoś chętny na taką sesję ze zwierzątkami w roli głównej? Coś w stylu "Skok przez płot" czy "Brygada RR"...
Zapraszam na irca ;) Ostatnio taka sesja była właśnie, mały wilczek, mały szop, zmutowany komar i drzewo. Cel: "poszukiwanie jedzenia".
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

Znacie moje zdanie na temat sesji zwierzaczkami, więc nie mam się co udzielać :3
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
Mrodnim
Marynarz
Marynarz

Czy ktoś byłby zainteresowany sesją w klimatach SWAT, organizacji antyterrorystycznych itp.? To byłoby coś w stylu
zadanie- wykonanie zadania z podaniem dokładnych informacji, rozkładu działania, map etc. w taką sesję dobrze by się grało PvP.
Deep
Chorąży
Chorąży

Wilczy Głód pisze:(A możeby do tych zwierzątek dołożyć jeszcze trochę s-f? I KREEEEEW! :D )
GOOOREEEE!!!!!

Piszę się na 100% :D
fds pisze:Zapraszam na irca ;) Ostatnio taka sesja była właśnie, mały wilczek, mały szop, zmutowany komar i drzewo. Cel: "poszukiwanie jedzenia".
Czemu ja trafiam jak nikogo nie ma zawsze? -.-
No dobra, jest Bazyl i Falka :P

A kto wreszcie poprowadzi sesję Neuroshimy?
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Deep pisze: A kto wreszcie poprowadzi sesję Neuroshimy?
WILCZY!!!!! W końcu ma podręcznik, zająłby się czymś pożytecznym a nie męczeniem zwierząt :> Ale tak serio - przydałaby się na forum jakaś sesja Neuroshimy, która przetrwała by bez większych komplikacji chociaż do drugiej strony. Zapiszę się na to, nawet obudzony w środku nocy. Co prawda będzie mi ciężko zrobić postać bez podręcznika, ale jednak zawsze jestem chętny :) (zresztą obecna postać nie jest zbytnio wyeksploatowana).
Wilczy Głód pisze:Aha, a ty Rav lepiej się przygotuj, bo jak wrócę to chcę sesję w realu... :)
Ale do tego trzeba mieć drużynę... Chyba że znowu pójdziemy do Maca, zjemy coś i pójdziemy :P
I przy okazji nie muszę chyba mówić, że jakaś porządna sesja WFRP też by się przydała? Jedyna dobra sesja, która ładnie szła obecnie jest w stanie zawieszenia...
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Ok. Zastanowie się rav, ale robię to dla Ciebie, bo moja ostatnia sesja nawet sie nie zaczeła- brak czasu.

Ok. zastanowiłem się. Jutro rekrutacja. do Neuro. Kolorek-rdza

ALE ZAZNACZAM, ŻE BEZ RAVA I DEEPa NIE GRAM :D
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Ardel
Kok
Kok
Numer GG: 8570942

Post autor: Ardel »

A ja bym zagrał w jakiejś sesji dla skrytobójcy lub też takiej, w której gra się kompletnymi zerami, np. sprzedawcą ryb, czy też żebrakiem.
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Alucard pisze:ALE ZAZNACZAM, ŻE BEZ RAVA I DEEPa NIE GRAM :D
A ja ci nie pozwolę ruszyć beze mnie, o, co to to nie, ja tam muszę być! Rekrutuj, rekrutuj, jeno żywo!
Deep
Chorąży
Chorąży

Blaaah! Ale ja w poniedziałek wyjeżdżam! Musisz Alucardzie przeciągnąć rekrutację do piatku 24. a najlepiej soboty 25. :D
.
ODPOWIEDZ