Ouzaru pisze:BAZ, nawet kobieta umie docenić ładne cycki... zwłaszcza swoje, bo o inne bywa zazdrosna Więc już się tak nie przejmuj tym, że biust mam lepszy od Ciebie :*
Sugerujesz, że dziewoja nie potrafiłaby docenić moich cycków? Że przy tym będzie zazdrościć (jak Falka) to swoją drogą...
Co do twojego biustu to nie mnie oceniać, ale cycki mam lepsze
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
No brawo Ouz! Bobas rosnie jak na drozdzach a cycki dzielnie dotrzymuja mu kroku xD (choc nie mam odniesienia jesli chodzi o cycki)...
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Hehehe... coś mi mówi że niedługo grono maniaków fantastyki się powiększy...
A tak na marginesie... Boję się trochę gratulować Hikowi bo miałem z nim jedno starcie... i się go trochę boję.
A tak w ogóle to żyjcie długo i szczęśliwie...
Ps. Qrd3 czuję się jak bym właśnie kończył sesję WFRP.
Ps2. Nie wiem skąd mi się znalazł ten tekst w Poście.
Ps3. Chyba nic nie napiszę bo więcej głupot powypisuję.
Ps4. Qrd3, wakacje są i człowiekowi myśleć się nie chce.
Ps5. Wrrr... idę się powiesić, albo cóś.
...
Ps6. Znowu ja.
Ps7. A tak w ogóle to gratuluję i Tobie i Hikowi, ale żeby on mnie nie dręczył.
Ps8. Widzicie? Ledwie 5 tygodni mnie nie było, a tyle jest niespodzianek.
Ps9. Dobra kończę bo oprócz Hika dorwą mnie jeszcze wiewiór i jaszczur.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamyBAZYL'E
coś mi się wydaje że to screen z gry Mad Max4... Mad powiedz mi czy umiesz podróżować w czasie?
A tak w ogóle to spoko fotka, aczkolwiek mam podejrzenia co do tego że to jest screen z gry Max Payne5 lub grafika z filmu Mad Max4.
Hej, Zir! Dawno Cię nie było Zdjęcia spontany są zazwyczaj najlepsze, no chyba że ktoś jest wyjątkowo niefotogeniczny, ale Ty chyba tego problemu nie masz I hope, że już się czujesz lepiej i dołek minął?
A żeby nie było takiego spamerstwa to wrzucę nieco starodawne zdjęcie (chyba 5 zy 6 klasa) i nieco małe ale zzawsze zdjęcie Po wyjściu z kąpieli miałem odpał i postawiłem sobie włosy. O!
(Uprzedzałem)
W zasadzie to teraz już tak śmiesznie chyba nie wyglądam...
Ostatnio zmieniony czwartek, 16 sierpnia 2007, 13:57 przez Deep, łącznie zmieniany 1 raz.
Deep pisze:
A żeby nie było takiego spamerstwa to wrzucę nieco starodawne zdjęcie (chyba 5 zy 6 klasa) i nieco małe ale zzawsze zdjęcie Po wyjściu z kompieli miałem dałna i postawiłem sobie włosy. O!
(Uprzedzałem)
W zasadzie to teraz już tak dałniacko chyba nie wyglądam...
Ogranicz stosowanie słowa 'dałniacko' i "miałem dałna', co? To jest jedno z tych niewielu wyrażeń które mnie niezwykle wkurzają. Troche inteligencji emocjonalnej by sie przydało
Phoven pisze:Zastanawiam się tylko nad jednym - jeśli miałeś zajętą całą paszczę.. to jakim cudem zdołałeś pogryźć orzeszka? :>
fds jak chce to potrafi
Deep pisze:Ghh... eee... Ke?
xD
A żeby nie było takiego spamerstwa to wrzucę nieco starodawne zdjęcie (chyba 5 zy 6 klasa) i nieco małe ale zzawsze zdjęcie
Po wyjściu z kompieli miałem dałna i postawiłem sobie włosy. O!
(Uprzedzałem)
W zasadzie to teraz już tak dałniacko chyba nie wyglądam...
Hehe... nie pisz "dałniacko" tylko down'iacko, to bardziej wkurzy Phovena, apropos wkurzania... zainstaluj operę albo wykoncypuj sobie słownik.
E tam... po co słownik
w końcu ZZAWSZE czy DAŁNIACKO aż tak nie razi
Za to KOMPIEL wywołała u mnie szczękościsk
No ale wracając do tematu... Nieco inaczej sobie Ciebie wyobrażałem Deep... raczej jako małego, niepozornego z gębą wyrażającą ciąghły lęk i swoistą zadziorność dzieciaka. A tu patrzcie. Takie cuś
Ogólnie zaskakujesz
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica