Kiedys czytalemm zapowiedz w cda bodajze i tam bylo napisane, ze bedzie ukierunkowanie na walke. Moim zdaniem moze to byc cos na wzor Jade Empire, czyli haenes, ale z ciekawa fabula w tle. Moze jednak nie ejstem na czasie..Szelmon pisze: A po czym Ty wnosisz ze bedzie to H&S???
Na jaką grę czekacie?
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
W bardzo pierwotnym zalozeniu mial to byc rzeczywiscie H&S. Dlatego tez prasa, szczegolnie zachodnia, czesto popelnia blad, nazywajac nadchodzacego Wiedzmaka tym mianem. Tworcy poszli jednak po rozum do glowy i postanowili w pelni wykorzystac potencjal drzemiacy w swiecie wykreowanym przez Sapkowskiego. Nalezy wiec sie spodziewac pelnowartosciowego i bardzo rozbudowanego RPG. Za fabule, przynajmniej na poczatku prac, odpowiedzialny byl Jacek Komuda. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie nastawia to bardzo optymistycznie. Zreszta przekonamy sie wszyscy we wrzesniu co z tego wyjdzie koncem koncow.eRyahXa0S/Darth Wojtex pisze:Kiedys czytalemm zapowiedz w cda bodajze i tam bylo napisane, ze bedzie ukierunkowanie na walke. Moim zdaniem moze to byc cos na wzor Jade Empire, czyli haenes, ale z ciekawa fabula w tle. Moze jednak nie ejstem na czasie..Szelmon pisze: A po czym Ty wnosisz ze bedzie to H&S???
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
Re: na jakiego cRPG czekacie?
obecnie...obecnie czekam chyba tylko na Lost Odyssey (Xbox 360) i przede wszystkim SHIN MEGAMI TENSEI 4
Har Har Har
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
A ja czekam na grę pod polskim tytułem "trudno/ciezko byc bogiem" Podobnop godny następca Baldura (świat rozbudowany, fabuła i rozmowy rozmowy rozmowy)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Pomywacz
- Numer GG: 0
czytałem tego zapowiedz. Masz broń z XX wieku więc będziesz bogiem w starożytnym rzymie.
A tak w ogóle to najbardziej czekam na Star Wars Kight of the Old Republick 3
A tak w ogóle to najbardziej czekam na Star Wars Kight of the Old Republick 3
Atra gulia un ilian tauthr ono un atra ono waise skólir fra' rauthr - Niechaj dobry los i szczęście stale ci sprzyjają i bądz ochroną od złego
Eragon - książka Najstarszy i Eragon (ekranizacja deznadzejna)
Eragon - książka Najstarszy i Eragon (ekranizacja deznadzejna)
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Ha, zmartwię was chłopaki (a przynajmniej tych, którzy czekali z wywieszonymi językami na tę grę) - Jagged Alliance 3 pojawi się najprawdopodobniej pod koniec... 2008 roku.
źródełko: http://jaggedalliance.pl/forum/topics15 ... .htm#25058
źródełko: http://jaggedalliance.pl/forum/topics15 ... .htm#25058
Jednakże, powiedziano nam, że rosyjski producent F3 zapewnia grze wsparcie ze strony pierwotnego zespołu Sir-Tech Canada, co rzeczywiści stanowi zachęcającą informację. Na samą grę będziemy jednak musieli poczekać, najprawdopodobniej do końca roku 2008, i mamy nadzieję, że studio deweloperskie wykorzysta ten czas, aby gra stała się tak perfekcyjną i grywalną, jak poprzednie tytuły z serii Jagged Alliance.
- Solarius Scorch
- Bosman
No i...? To chyba dobrze, że się pojawiscooly pisze:Ha, zmartwię was chłopaki (a przynajmniej tych, którzy czekali z wywieszonymi językami na tę grę) - Jagged Alliance 3 pojawi się najprawdopodobniej pod koniec... 2008 roku.
Że niby późno? Spokojnie, ja mam co robić przez najbliższy rok. Wy pewnie też.
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Ja czekam na Afterfall'a, czyli polskiego Fallouta Widziałem już kilka lat temu, jak powstawały grafiki do tej gry (dokładny opis narysowania jednej z grafik) ale wtedy podobno to nie miała być gra cRPG tylko temat dla fanów Fallouta - czyli grafiki związane z tym, co się stało Po-Opadzie. Ale wychodzi gra. Póki co, wiadomo że grafika będzie 3D i na silniku Unigine.
Co więcej? Będą mutacje (tutaj jako rasy), rozwój standardowo przez PD, walka w turach, możliwość celowania w konkretny organ (Bozarem po oczach czy kastetem po kroczu musi być!), możliwość walki różnymi znalezionymi przedmiotami (potłuczone butelki po piwie, porcelanowe talerze), modyfikacje przedmiotów, uszkodzenia używanych przedmiotów (coś jak w Oblivionie, im większe uszkodzenia tym gorzej działa, aż przestanie).
Teraz trzeba mieć tylko nadzieję, że wykorzystają potencjał, gra będzie dorobiona i bez wielu bugów (kilka przejdzie - czym byłby Gothic czy Fallout bez bugów???)
Co więcej? Będą mutacje (tutaj jako rasy), rozwój standardowo przez PD, walka w turach, możliwość celowania w konkretny organ (Bozarem po oczach czy kastetem po kroczu musi być!), możliwość walki różnymi znalezionymi przedmiotami (potłuczone butelki po piwie, porcelanowe talerze), modyfikacje przedmiotów, uszkodzenia używanych przedmiotów (coś jak w Oblivionie, im większe uszkodzenia tym gorzej działa, aż przestanie).
Teraz trzeba mieć tylko nadzieję, że wykorzystają potencjał, gra będzie dorobiona i bez wielu bugów (kilka przejdzie - czym byłby Gothic czy Fallout bez bugów???)
-
- Marynarz
muszewpisac10znakow
Ostatnio zmieniony czwartek, 17 lipca 2014, 11:16 przez Trankvilus, łącznie zmieniany 1 raz.
Koyaanisqatsi!
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 944904
Ja tam standardowo Fallout 3
A z marzeń to chętnie w nowego Planescapa, grafika może nawet byc w ogóle nie zmieniona. Jakbym dostał nową fabułę równie wciągającą jak pierwsza cieszyłbym się jak dziecko w sklepie z zabawkami.
A z marzeń to chętnie w nowego Planescapa, grafika może nawet byc w ogóle nie zmieniona. Jakbym dostał nową fabułę równie wciągającą jak pierwsza cieszyłbym się jak dziecko w sklepie z zabawkami.
"(...)niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda
dla szpiclów katów tchórzy - oni wygrają
pójdą na twój pogrzeb i z ulgą rzucą grudę(...)"
dla szpiclów katów tchórzy - oni wygrają
pójdą na twój pogrzeb i z ulgą rzucą grudę(...)"
-
- Kok
Wciąż czekam na Drega Syia:Eozsof....
A tak nie z cRPG to:
Nowy Tony Hawk na PC
Fifa 08 na PC
A tak nie z cRPG to:
Nowy Tony Hawk na PC
Fifa 08 na PC
-
- Kok
- Numer GG: 8570942
A ja czekam i doczekać się nie mogę Witchera
- Solarius Scorch
- Bosman
A ja czekam na Baldura... Mam wersję angielską, która nie chodzi mi pod polskim Windowsem (widzieliście kiedyś coś takiego?!). Tak więc czekam na szansę, żeby zainstalować go gdzieś na platformie z anglojęzycznym SysOpem...
-
- Pomywacz
Re: Na jakiego cRPG-a czekacie?
Ja twardo czekam na Fallouta3, co prawda nie pójdzie na moim gracie, ale zawsze będę mógł chociaż oblookać u kogoś... aby potem wrócić do domu i narzekać na swojego grata xPP
- Solarius Scorch
- Bosman
Problem rozwiązany dzięki pomocy fdsa.Solarius Scorch pisze:A ja czekam na Baldura... Mam wersję angielską, która nie chodzi mi pod polskim Windowsem (widzieliście kiedyś coś takiego?!). Tak więc czekam na szansę, żeby zainstalować go gdzieś na platformie z anglojęzycznym SysOpem...
Howdy!
-
- Marynarz
- Numer GG: 2956891
- Kontakt:
Jest w sumie Witcher, jest Afterfall, jest Kotor3 (jest?) i Fallout 3...
Ale z rzeczy, na które czeka się krócej, a tym samym są najrealniejsze, czekam na dodatek do NWN2. Mam nadzieję, że nie będzie jak w piosence "dwa do przodu, trzy do tyłu" i pójdzie na plus.
Ale z rzeczy, na które czeka się krócej, a tym samym są najrealniejsze, czekam na dodatek do NWN2. Mam nadzieję, że nie będzie jak w piosence "dwa do przodu, trzy do tyłu" i pójdzie na plus.
telitha i lú...
-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
Raczej nie licz szybko na KOTORa 3. Bioware (twócy jedynki) obecnie smażą Mass Effect na Xboxa 360, Sonic RPG na DS, po jednej grze na PC, Wii, PS3. Obsidian (twórcy KOTOR 2) robią dla SEGI RPG w świecie Aliens. Innych kandydatów nie widzę zbyt wielu na to zadanie...
A ja czekam nadal na Shin Megami Tensei 4, europejską premierę Persona 3 na PS2, oraz Front Mission 1st na DSa...
A ja czekam nadal na Shin Megami Tensei 4, europejską premierę Persona 3 na PS2, oraz Front Mission 1st na DSa...
Har Har Har