1.
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Re: 1.
No to ja czekam.
Kurde, nienawidzę spraw organizacyjnych.
Najlepiej walnąć jakis termin i sie zobaczy...
Ale coby nie spamować w temacie dla spamerow.
Moje pytanie na dziś.
CZY KTOS BYŁ NA TYSKIM FESTIWALU MUZYCZNYM W TYM ROKU?
MOŻE KOGOS SPOTKAŁEM
Kurde, nienawidzę spraw organizacyjnych.
Najlepiej walnąć jakis termin i sie zobaczy...
Ale coby nie spamować w temacie dla spamerow.
Moje pytanie na dziś.
CZY KTOS BYŁ NA TYSKIM FESTIWALU MUZYCZNYM W TYM ROKU?
MOŻE KOGOS SPOTKAŁEM
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Do diaska z HirołsamiAlucard pisze:CO Z NASZYM HIROŁSEM PRZEZ NETA??!!
Proponuje NWN przez neta. Każdego zapraszam do przejścia z nami HotU albo jakiejś innej rozgrywki przez Hamachi. A co to jest Hamachi? Jedyny program do tworzenia wirtualnej sieci LAN przez internet. O zaletach takiego rozwiązania nie muszę mówić.*
Wpisujesz nazwę grupy, hasło i dołączasz do gry.
*A główna jest taka że w każda piracką grę można zagrać przez internet, dlatego 90% użytkowników hamachi to gracze.
-
- Bosman
Wiem co to Hamachi bo przeszedłem dzięki niemu IcewindDale II z kumplem.
No to jak juz cos to ja proponuje Baldurka II. NWN nie mam
No to jak juz cos to ja proponuje Baldurka II. NWN nie mam
-
- Tawerniany Che Wiewióra
Ja mam NWN ale nie lubię tej gry jak jasna cholera lepiej bg2
Kolejny krok ku zimnej wojnie i falloutowi. Tą wiadomością mnie zaskoczyli, widać nie byłem na bieżąco.
Kolejny krok ku zimnej wojnie i falloutowi. Tą wiadomością mnie zaskoczyli, widać nie byłem na bieżąco.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 2356839
- Kontakt:
No i cisza? Fakt ze nie sledze tego tematu nie zwalnia Was z obowiazku pisania w nim!
Swoja droga i tak nie spodziewalem sie ze temat rozwinie sie na 77 stron wypowiedzi...
Dzialacie forumowicze, dzialacie bardzo dobrze...
Swoja droga i tak nie spodziewalem sie ze temat rozwinie sie na 77 stron wypowiedzi...
Dzialacie forumowicze, dzialacie bardzo dobrze...
Konrad 'CoMrad' Sławecki
-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Jak juz ten temat wyniknal
Ja rowniez gralem w NvN i chetnie postukam przez siec.. Co do BGII to nosze sie z zamiarem kupna zlotej Edycji ( BGI +dodatki i BGII + dodatki )....
Dla CoMrada:
Dzialamy ile sil .... Czekamy na spektakularny powrot AC i Eglaresta przez ktorych nie nadazalem z czytaniem i pisaniem postow ....
Ja rowniez gralem w NvN i chetnie postukam przez siec.. Co do BGII to nosze sie z zamiarem kupna zlotej Edycji ( BGI +dodatki i BGII + dodatki )....
Dla CoMrada:
Dzialamy ile sil .... Czekamy na spektakularny powrot AC i Eglaresta przez ktorych nie nadazalem z czytaniem i pisaniem postow ....
-
- Kok
Ja można zagrać w ID 1 przez neta?
Bo ja bym chętnie zagrał z kimś...
Aha gdyby ktoś sie pytał to mam ID1+Heart of Winter+dodatkowa przygoda Trials of Luremaster....
Bo ja bym chętnie zagrał z kimś...
Aha gdyby ktoś sie pytał to mam ID1+Heart of Winter+dodatkowa przygoda Trials of Luremaster....
-
- Bosman
Ooo.. Widzę, że panowie drużyny składają. Ja jestem jak najbardziej chętny, tak jak się deklarowałem - byle tylko wcześniej ustalić godzinę rozpoczęcia rogrywki - i będzie git :]
A co do gier:
*Icewind Dale 'Pała'
*Europa Universalis
*Baldurek - za kilka dnia, jak już kupie Sagę, bo niestety moje obecne 11 płyt (sic) z wszystkimi Baldursami raczej nie nadaje się do użytku ;P
*Europa Universalis
*HoMMik trójeczka z wszystkimi dodatkami.
*Europa Universalis
*Disciples I i II
*Europa Universalis
*Co tam jeszcze chcecie
*Wspominałem o EU?
Ponownie również proponuje konferencję na kadu, aby omówić sprawy organizacyjne - a potem już gieru-gieru.
A co do gier:
*Icewind Dale 'Pała'
*Europa Universalis
*Baldurek - za kilka dnia, jak już kupie Sagę, bo niestety moje obecne 11 płyt (sic) z wszystkimi Baldursami raczej nie nadaje się do użytku ;P
*Europa Universalis
*HoMMik trójeczka z wszystkimi dodatkami.
*Europa Universalis
*Disciples I i II
*Europa Universalis
*Co tam jeszcze chcecie
*Wspominałem o EU?
Ponownie również proponuje konferencję na kadu, aby omówić sprawy organizacyjne - a potem już gieru-gieru.
-
- Bosman
Kto chce grać w NWN przez Hamachi musi dołączyć do grupy majorzehman hasło majorzehman. Zapraszamy każdego serwer na 6 osób bez pauzy z pełnym PvP. Wchodzicie do rozgrywki LAN na Major Zehman's Server
-
- Chorąży
Uhuhu! Ale dawno tu nie zaglądalem! A przeciez taki temat nie może się ot tak zmarnowac. Proponuję odpowiedzieć na moją (nie)dobrowolną ankietę: Czyje sesje najbardziej wam się podobaja?
Moim faworytem jest kajtekRaulin a z tych powazniejszych Alucard i Tori (i inni u których grałem ). A wy co myślicie?
Moim faworytem jest kajtekRaulin a z tych powazniejszych Alucard i Tori (i inni u których grałem ). A wy co myślicie?
.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Mi się najbardziej podobają moje .
A tak poważnie: u nikogo na tym forum jeszcze nie doprowadziłem sesji do końca. Za mało też grałem, żeby się empirycznie wypowiadać... Sesje APW AC - a były spoko - ale raczej jako odskocznia, niż "poważne" granie. Hmm... Chyba też Tori, choć pamiętam, że fajną sesję grałem z Sethem, ale coś szybko padła.
A tak poważnie: u nikogo na tym forum jeszcze nie doprowadziłem sesji do końca. Za mało też grałem, żeby się empirycznie wypowiadać... Sesje APW AC - a były spoko - ale raczej jako odskocznia, niż "poważne" granie. Hmm... Chyba też Tori, choć pamiętam, że fajną sesję grałem z Sethem, ale coś szybko padła.
-
- Kok
Moim faworytem jest kajtek Raulin
Dzięki...wiem że moje sesje s(s)ą the best.
Racja taki temat to nie może się zmarnować...jak grałem na forum sesje gdzie MG był Ardel...miła narracja i bardzo dobrze się grało...szkoda tylko że poległem na 5 czy 6 stronie .
Żebyście widzieli jaka akcja była...ze strzałą w ręku leciałem i chciałem zabić dużego,powolnego elfa...a co ja wam będe mówił...macie kawałek z sesji....
A tak mi odpisał Ardel:Znów uciekam jak najdalej od niego i zaciskam strzałę w ręce.Rozpędzam się i biegne w kierunku wroga.Jestem tuż-tuż niego i skaczę jak najwyżej potrafię ze strzałą w reku.Próbuje trafić strzałą w głowe przeciwnkia.
Skoczyłeś. Poczułeś ukłucie w okolicach brzucha. Ręka odmówiła ci posłuszeństwa. Czułeś jak linia bólu rozciąga się wzwyż. Spojrzałeś w dół. To twoje stopy? Czy też może jelita? MIałeś wzrok zamglony. Powoli czułeś błogość nastającą w twoim ciele. Usłyszałeś jeszcze nieludzki ryk widowni. Elf wyciągnął z ciebie ostrze. Przed twoimi oczyma pojawił się piasek. Robił się czerwony. Ciepło przyjemnie uchodziło z twego ciała.... Wszystko zniknęło...
Dosyć szybko nam się sesja skończyła. Ale Achillesem z filmu twoja postać niebyła. AMEN
Ardel jest dobrym MG.
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Sesje kajtkopodobne omijam szerokim łukiem i obiecałem sobie, że się do takiego czegoś nie zgłoszę. A z MG najbardziej chyba cenię sobie Vibe'a i Evadrila, choć u tego drugiego za bardzo nie pograłem. Po prostu pełna profeska, świetne posty i dobre tempo sesji. Zresztą, zerknijcie na "Spisek w Bogenhafen". W porównaniu do tego sesje kajtka, Ardela etc są po prostu blade, ze względu na klase MG. Wiem, rozpieszczony teraz trochę jestem Inni MG też są dobrzy, ale akurat styl prowadzenia Vibe'a najbardziej mi imponujeDeep pisze:Uhuhu! Ale dawno tu nie zaglądalem! A przeciez taki temat nie może się ot tak zmarnowac. Proponuję odpowiedzieć na moją (nie)dobrowolną ankietę: Czyje sesje najbardziej wam się podobaja?
-
- Bosman
Ech... Ciężki orzech do zgryzienia...
Dzięki Deep za uznanie, ale moje sesyjki nie umywaja się do dzieł mistrzów typu Phoven czy Seth (taaa... czasem trza poslodzić)
Aaaa!!
I oczywiście Ouzauru za STROYTELLING REALISTYCZNY: CIEŃ
Dzięki Deep za uznanie, ale moje sesyjki nie umywaja się do dzieł mistrzów typu Phoven czy Seth (taaa... czasem trza poslodzić)
Aaaa!!
I oczywiście Ouzauru za STROYTELLING REALISTYCZNY: CIEŃ