Sacred (dodatki również)
-
- Kok
- Numer GG: 0
Sacred (dodatki również)
Czy graliście kiedyś w Sacred?
Bo ja zaczełem i gra bardzo mnie wciągnęła.Grafika przyjemna dla oka,fabuła dość interesująca i duża ilość przedmiotów,potworów.
Wiem że jest to H&S ale z elementami fantasy.(patrz opis forum o cRPG)
Co do rozwoju bohatera(co jest w grach tego typu ważne)to dużo różnorodnych umiejętności i sztuk walki.
Co wy sądzicie o tej grze?
Bo ja zaczełem i gra bardzo mnie wciągnęła.Grafika przyjemna dla oka,fabuła dość interesująca i duża ilość przedmiotów,potworów.
Wiem że jest to H&S ale z elementami fantasy.(patrz opis forum o cRPG)
Co do rozwoju bohatera(co jest w grach tego typu ważne)to dużo różnorodnych umiejętności i sztuk walki.
Co wy sądzicie o tej grze?
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 30 lipca 2007, 19:38 przez kajtek Raulin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Re: Sacred (dodadki również)
Grałem w Sacred. I z przykrością muszę stwierdzić, że się na nim zawiodłem. Strasznie dużo wali i nieco dziwna mechanika, nie mówiąc o wkurzających niedoróbkach (patrz: "cRPG, o którym chcę jak najszybciej zapomnieć"). A najgorsze, że demo zapowiadało grę nieźle, ale pełna wersja była mozolną siekaniną. Jak dla mnie już Diablo miało więcej uroku. Nie jestem zajadłym wrogiem hack'n'slashy, ale Sacred mnie po prostu odrzucił. Tyle o nim sądze.
-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Ja tez gralem. Mialem ta przyjemnosc grac mrocznym elfem... Gre uwazam za ciekawa z duza iloscia zagadek... Ogolnie bardzo podoba mi sie fabula i rozwoj postaci...
-
- Majtek
- Numer GG: 1349086
Gra całkiem ciekawa, dobra gdy znudzi Cię Diablo II a nie masz ochoty na nic "ambitniejszego". Jak dla mnie pozytyw.
-
- Majtek
- Numer GG: 12017892
B. dobra gra, mi podobała się bardziej niż Diablo 2, sam nie wiem, diabełek odrzucił mnie gdzieś w 3 akcie a Sacreda przeszedłem wszystkimi postaciami i jakoś nigdy mi się nie nudził.
De gustibus non est disputandum, no nie?
-
- Marynarz
- Kontakt:
Najbardziej podobaly mi sie tam postacie. Grafa tez niczego sobie. Przyjemnie sie w to gralo i moim zdaniem gra miala wielki potencjal, ale... ale. Jakos zabraklo troche 'tego czegos', jakiejs iskry ktora z ladnej mlocki zrobilaby gre genialna.
PS. Pisze sie 'dodatki'....
PS. Pisze sie 'dodatki'....
-
- Kok
- Numer GG: 8228852
Najlepsze było to, że w dodatkach można było grać krasnoludem. Ostatnim jaki żyje, ale jak się okazało każdy kupiec miał dla niego sprzęt;)
Gra jest dobra, ale nie na dłuższe granie
Gra jest dobra, ale nie na dłuższe granie
-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
A uważacie, że opłaca się ją kupić za 15 zł.? (znaczy Sacred 1 [jest dwójka?] + plus )
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
Dwójka jest w produkcji na PC i Xboxa 360.Azrael666 pisze:A uważacie, że opłaca się ją kupić za 15 zł.? (znaczy Sacred 1 [jest dwójka?] + plus )
Har Har Har
-
- Mat
Czy sie oplaca?? Hehe... Jak nie kupic to sciagnac z neta... Typowe propagowanie piractwa ... Oplaca sie kupic gdy gra jest sensowna... A Sacred do takich sie zalicza
-
- Majtek
- Numer GG: 7260540
O wilku mowa - mój kumpel właśnie kupił Sacreda + a że mu kompa zabrali to mi zapodał.
Grałem trochę i gra mi sie spodobała a najbardziej spodobało mi sie że jest w 2D <jupii>
Gram serafią - ciekawa postać tak jakby paladyn tylko kobitka
Grałem trochę i gra mi sie spodobała a najbardziej spodobało mi sie że jest w 2D <jupii>
Gram serafią - ciekawa postać tak jakby paladyn tylko kobitka
-
- Kok
Serafia to żeński potomek anioła...
Grałem w Sacred i stwierdzam iż gra jest przeciętna.Taka średnia.Grafika nawet dobra lecz nie ma co sacred porównywać do Diablo! Diablo miał swój swoisty klimacik a Sacred? Brak (jak ktoś to zauważył wyżej)tego czegość...
Grałem w Sacred i stwierdzam iż gra jest przeciętna.Taka średnia.Grafika nawet dobra lecz nie ma co sacred porównywać do Diablo! Diablo miał swój swoisty klimacik a Sacred? Brak (jak ktoś to zauważył wyżej)tego czegość...
-
- Mat
Re: Sacred (dodatki również)
Jak juz zrzedzimy o niedociagnieciach w Sacredzie, to ja mam jedno ale porzadne... Nie mozna zaliczyc tego do niedociagniec, tylko do zamiarow tworcow, ktore mi niezbyt przypadly do gustu....
Zdarzaja sie bugi, ktore okropnie denerwuja gracza... Oczywiscie wiem, ze sa to uroki wiekszosci starszych Erpegow, wiec nie zjezdzam zbytnio....
Gra stworzona do typowej rebanki.... Siekac, siekac, level zdobywac, siekac i tak w kolko.... Dobre do wyzycia sie przed komputerkiem .... W kazdym razie zabiera to sporo klimatu...
Zdarzaja sie bugi, ktore okropnie denerwuja gracza... Oczywiscie wiem, ze sa to uroki wiekszosci starszych Erpegow, wiec nie zjezdzam zbytnio....
Gra stworzona do typowej rebanki.... Siekac, siekac, level zdobywac, siekac i tak w kolko.... Dobre do wyzycia sie przed komputerkiem .... W kazdym razie zabiera to sporo klimatu...
-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
Hmmm przyznam szczerze, ze z tytułem nie obcowałem zbyt długo. Dużo bardziej ciekawi mnie druga część, którą już oficjalnie zapowiedziano na Xboxa 360 i PC. Dobrych H&S nigdy dość, a ja mam cichą nadzieje, że posiadacze obu platform będą mogli pograć razem.
Har Har Har
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Zależy od tego, czy ktoś lubi hack&slash'e. Mnie osobiście gra dość szybko znudziła, podobnie Diablo II. Ale diabełek ma takie zalety, że ma dużo lepszy klimat, mniejsze wymagania no i lepsze sterowanie - w Sacred było jakoś trudniej trafić w przeciwnika. I postacie - niby dosyć ciekawe, oryginalne, ale na dłuższą metę te w Diablo2 były znacznie lepsze.
- Solarius Scorch
- Bosman
Postacie sympatyczne, moce ciekawe. Popykałem troszkę, ale raczej do gry nie wrócę... Czegoś faktycznie zabrakło. Zwyczajnie nuży.
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 3085211
Ja tam jakos przeszlem i mnie nie znudzilo. A porownywanie sacreda do diablo... no coz diablo to diablo jeszcze nasze wnuki bedą porównywac do niego hack&slash'e
Don't worry, don't cry, take a grass and fly!