Dział z fotami forumowiczow

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Ouzaru

Re: Dział z fotami forumowiczow

Post autor: Ouzaru »

Alu, pocieszę, że WW na żywo wygląda jeszcze lepiej ;) i chyba zaraz się zdenerwuję... czyżbyś sugerował, że jestem stara? :twisted:
A wracając... Nie wygląd się liczy, choć w jej przypadku uroda połączona z charakterem daje miszankę godną Bond'a :D

WW, zostań moją dziewczyną! 8)
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

@Ouz: Oj... Ojojoj...
...
A co do ostatniej uwagi to... Chyba korespondencyjną, bo nie widzę za bardzo jakby miało to przebiegać w jakimś innym przypadku :P Ale jeśli znajdziesz jakis inny sposób to jestem otwarta na propozycje :lol:

@Aluś: Zgaduj, które to zdjęcie z kolei :P trzeba się było namęczyć nim to wyszło jakoś po ludzku :lol:
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Trankvilus
Marynarz
Marynarz

Post autor: Trankvilus »

muszewpisac10znakow
Ostatnio zmieniony czwartek, 17 lipca 2014, 11:18 przez Trankvilus, łącznie zmieniany 1 raz.
Koyaanisqatsi!
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Pierwsze zdjecie miales kiedys jako avatara, drugie juz tu jest, kilka/nascie stron temu. Tylko trzecie stanowi nowosc. Nawet swoja muskulatura juz sie tu chwaliles i okladzina tluszczowa :D Ty moze nie pamietasz, ale ja nigdy tego nie zapomne :*
;) ;) ;)
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Trankvilus
Marynarz
Marynarz

muszewpisac10znakow
Ostatnio zmieniony czwartek, 17 lipca 2014, 11:18 przez Trankvilus, łącznie zmieniany 1 raz.
Koyaanisqatsi!
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Trankvilus pisze: I nieco lepsze zdjęcie tego, czym chwaliłem się parę stron wcześniej - okładzina:]
http://img248.imageshack.us/img248/4263/jocp1.jpg
Gdyby nie te gatki bylo by fajne zdjecie ;)
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Trankvilus
Marynarz
Marynarz

muszewpisac10znakow
Koyaanisqatsi!
Ouzaru

A ja mam coś nowego :) Chyba zainteresuje tylko Szelmona, ale co tam :P

Obrazek

Tym razem nieco lepiej zdjęcie wyszło. Nawet wymiary widać ;)
A to inne zdjęcie, ale wymiarów nie podam :P
Inna fotka. I niech mi ktoś jeszcze raz powie, że się kobieta nie zmienia na samym początku ciąży o_O Ten dowód też dla Szelmona, on już wie. Wmawiał mi, że to dopiero po porodzie :P
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

@Mam wrażenie, że jestem już zupełnie zboczony, pierwsze zdjatko przypomina Pewną-Część-Ciała a drugie... hm.. Tylko biedny ja zdziwiłem się znajdując w "Dziale z fotami forumowiczow" zdjecie biustu? I to wcale nie przysłowiowych "Cyców BAZYLa" ;P

Ech, ludzie - to podbiega pod 'deprawacje nieletnich' ;)
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Phi, moje cycki są boskie i, wybacz Ouz, Twoje sie do moich nawet nie umywają :> Zresztą zainteresowanych odstłam do tej fotki.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

BAZYL pisze:Phi, moje cycki są boskie i, wybacz Ouz, Twoje sie do moich nawet nie umywają :> Zresztą zainteresowanych odstłam do tej fotki.
Chyba coś nie działa :P Wiesz, BAZYL, nie neguję wartości Twoich cycków (bosh, jak to brzmi), ale jesteś w tej gorszej sytuacji, że większość forumowiczów damskie piersi stawia wyżej na męskimi, nawet jeśli to są Twoje piersi :P Zresztą - uważajcie na ten "cyckowy" pojedynek, bo tutaj nieletni są - na przykład Phoven ^^
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Wszystko działa...

A ja nie dbam o większość forumowiczów - najbardziej interesują mnie właśnie ci, którzy w damskich cyckach nie upatrują niczego nadzwyczajnego ;-)
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

BAZYL pisze:Wszystko działa...

A ja nie dbam o większość forumowiczów - najbardziej interesują mnie właśnie ci, którzy w damskich cyckach nie upatrują niczego nadzwyczajnego ;-)
No to chyba teraz właśnie podpadłeś jednej z partii naszej jakże nietrwałej "koalicji" ;) To tak trochę jak T-Bag będziesz wyławiał tych, którzy wolą Twoje cycki od damskich :P Lepiej niech się ludzie pilnują :P
PS. Dalej z tym linkiem coś nie tak... chyba że to faktycznie odsyłacz do "404 Not Found" ;)
PS2. Już działa... mam zły dzień ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Ravandil pisze: Zresztą - uważajcie na ten "cyckowy" pojedynek, bo tutaj nieletni są - na przykład Phoven ^^
Taaak.. niedawno zauważyłem, że aż trzech aktywnych userów jest z mojego rocznika - nie ma co - 'under 18' podbijają Tawernę ;P
BAZ pisze:A ja nie dbam o większość forumowiczów - najbardziej interesują mnie właśnie ci, którzy w damskich cyckach nie upatrują niczego nadzwyczajnego
Komentarz poniżej jest tego dowodem jak mniemam?
Eglarest pisze:zaraz zaraz ja juz dawno twoje cycki widzialem :d i ta oslawiona klate :d troszke sie roznila
[/quote]
Oj, oj - tylko czekać na najazd ludzi Ministra ^^
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Widać, że osławione Under18 nic nie pojmuje... Toż mi chodziło o płeć niewieścią - wszak to ona w damskich cyckach zwykle nie gustuje...
Ouzaru

BAZ, nawet kobieta umie docenić ładne cycki... zwłaszcza swoje, bo o inne bywa zazdrosna ;) Więc już się tak nie przejmuj tym, że biust mam lepszy od Ciebie :*
Aras
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 9986661

Post autor: Aras »

oto moja, jakże młodziencza i niewinna twarz, dzięki kórej sprawiam wrażenie milego gościa xD
Obrazek

sry za trochę bluru i czerń i biel, ale w kolorach byłem straszny ;] foto robione po dość grubej, długiej, intensywnej imprezie, zielono-sino-blady byłem :D a oczy to już w_ogóle zdradzają co zachodziło :wink:
Obrazek
ODPOWIEDZ