Alu, pocieszę, że WW na żywo wygląda jeszcze lepiej i chyba zaraz się zdenerwuję... czyżbyś sugerował, że jestem stara?
A wracając... Nie wygląd się liczy, choć w jej przypadku uroda połączona z charakterem daje miszankę godną Bond'a
@Ouz: Oj... Ojojoj...
...
A co do ostatniej uwagi to... Chyba korespondencyjną, bo nie widzę za bardzo jakby miało to przebiegać w jakimś innym przypadku Ale jeśli znajdziesz jakis inny sposób to jestem otwarta na propozycje
@Aluś: Zgaduj, które to zdjęcie z kolei trzeba się było namęczyć nim to wyszło jakoś po ludzku
Pierwsze zdjecie miales kiedys jako avatara, drugie juz tu jest, kilka/nascie stron temu. Tylko trzecie stanowi nowosc. Nawet swoja muskulatura juz sie tu chwaliles i okladzina tluszczowa Ty moze nie pamietasz, ale ja nigdy tego nie zapomne :*
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
A ja mam coś nowego Chyba zainteresuje tylko Szelmona, ale co tam
Tym razem nieco lepiej zdjęcie wyszło. Nawet wymiary widać
A to inne zdjęcie, ale wymiarów nie podam Inna fotka. I niech mi ktoś jeszcze raz powie, że się kobieta nie zmienia na samym początku ciąży o_O Ten dowód też dla Szelmona, on już wie. Wmawiał mi, że to dopiero po porodzie
@Mam wrażenie, że jestem już zupełnie zboczony, pierwsze zdjatko przypomina Pewną-Część-Ciała a drugie... hm.. Tylko biedny ja zdziwiłem się znajdując w "Dziale z fotami forumowiczow" zdjecie biustu? I to wcale nie przysłowiowych "Cyców BAZYLa" ;P
Ech, ludzie - to podbiega pod 'deprawacje nieletnich'
BAZYL pisze:Phi, moje cycki są boskie i, wybacz Ouz, Twoje sie do moich nawet nie umywają :> Zresztą zainteresowanych odstłam do tej fotki.
Chyba coś nie działa Wiesz, BAZYL, nie neguję wartości Twoich cycków (bosh, jak to brzmi), ale jesteś w tej gorszej sytuacji, że większość forumowiczów damskie piersi stawia wyżej na męskimi, nawet jeśli to są Twoje piersi Zresztą - uważajcie na ten "cyckowy" pojedynek, bo tutaj nieletni są - na przykład Phoven ^^
A ja nie dbam o większość forumowiczów - najbardziej interesują mnie właśnie ci, którzy w damskich cyckach nie upatrują niczego nadzwyczajnego
No to chyba teraz właśnie podpadłeś jednej z partii naszej jakże nietrwałej "koalicji" To tak trochę jak T-Bag będziesz wyławiał tych, którzy wolą Twoje cycki od damskich Lepiej niech się ludzie pilnują
PS. Dalej z tym linkiem coś nie tak... chyba że to faktycznie odsyłacz do "404 Not Found"
PS2. Już działa... mam zły dzień
Ravandil pisze: Zresztą - uważajcie na ten "cyckowy" pojedynek, bo tutaj nieletni są - na przykład Phoven ^^
Taaak.. niedawno zauważyłem, że aż trzech aktywnych userów jest z mojego rocznika - nie ma co - 'under 18' podbijają Tawernę ;P
BAZ pisze:A ja nie dbam o większość forumowiczów - najbardziej interesują mnie właśnie ci, którzy w damskich cyckach nie upatrują niczego nadzwyczajnego
Komentarz poniżej jest tego dowodem jak mniemam?
Eglarest pisze:zaraz zaraz ja juz dawno twoje cycki widzialem :d i ta oslawiona klate :d troszke sie roznila
[/quote]
Oj, oj - tylko czekać na najazd ludzi Ministra ^^
BAZ, nawet kobieta umie docenić ładne cycki... zwłaszcza swoje, bo o inne bywa zazdrosna Więc już się tak nie przejmuj tym, że biust mam lepszy od Ciebie :*
oto moja, jakże młodziencza i niewinna twarz, dzięki kórej sprawiam wrażenie milego gościa xD
sry za trochę bluru i czerń i biel, ale w kolorach byłem straszny ;] foto robione po dość grubej, długiej, intensywnej imprezie, zielono-sino-blady byłem a oczy to już w_ogóle zdradzają co zachodziło