[Neuroshima] Wielkie Łowy

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
laRy
Kok
Kok

[Neuroshima] Wielkie Łowy

Post autor: laRy »

no to zaczynamy!

dostajecie za darmo:
przedwojennego, wojskowego hummera

siedzicie sobie w miami. w knajpie o pieknej nazwie "Puerto Rico". nic specjalnego, duzo tubylcow ktorzy pija by zapomniec o swojej zalosnej egzystencji. niema nikogo kto by zaslugiwal na zainteresowanie sie nim.

siedzicie przy swoim stoliku, pijecie piwo, drzwi sie otwieraja i widzicie jak wchodzi 3 facetow w CZYSTYCH garniturach (a to cholernie rzadkie).
barman krzyczy: ja juz w tym miesiacu placilem za ochrone!
najnizszy z nich mowi:
tak, wiem... my nie po to... spoglada na was a wiec to wy jestescie tymi nowymi w miescie? moj szef, pan Woods ma dla was propozycje nie do odrzucenia... badzcie w wierzowcu pana Woodsa jutro, o 15. pokazcie ochroniazom to rzuca maly srebrny medalion na wysz stol przepuszcza was, na 15 pietrze pan was przyjmie... i umyjcie sie! sa jeszcze jakies pytania?
Dante
Mat
Mat
Numer GG: 3604434
Kontakt:

Post autor: Dante »

Future Inferno:
Tak jedno. Czemu miałbym jutro wychodzić z knajpy tylko po to by stawić się przed jakimś Wooloesem?
laRy
Kok
Kok

bo ON tego chce! goryle usmiechaja sie i otwieraja marynarki pokazujac swoja bron... (kazdy z nich ma 2x desert eagle + 2 granaty)

barman krzyczy: pan Woods jest przeciez bardzo wazna osoba w naszym "pieknym" miescie, jesli on potrzebuje czyjejs pomocy to jest przeciez zaszczyt!
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Hehehe lubie ludzi, którzy wysługują się niższą formą życia. Ide tam.

Przy okazji przyglądam się Gorylom trzymając ręke na moim gnacie.

PS: Jaki mam eqip?
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

Will Maverick

-Znowu kłopoty... a ja miałem zamiar odpocząć... Ale mam nadzieję, że jeżeli to coś grubszego, to trafi się jakaś kabonza*, nie? - rzucam chytre spojrzenie w stronę goryli - Nie od parady nazywają mnie "Śmierć za pieniądze".

*forsa

Poza sesją: Jakie mam rzeczy i bronie?
Terion
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Terion »

Obrazek
Dafne

Forsa czy nie dawno nie nudziłam sie tak jak dziś, może te chłopaczki zapewnią nam jakąś rozrywke... co myślicie o tym? - dalej siedzi jak gdyby nigdy nic... spluwy szybko wyciągnie... przynajmniej ma taką nadzieje, ale czy w ogóle bedzie to potrzebne?
laRy
Kok
Kok

co do ekwipunku to sobie cos wymyslcie i wpiszcie w rekrutacji, ale nieprzeginajcie!

facet patrzy na was, usmiecha sie i mowi:
a wiec jutro o 15... niespoznijcie sie!

on i goryle wychodza z baru
Runiq
Bombardier
Bombardier

Will Maverick

-Rozrywka czy nie, za coś trzeba żyć. A tak sie składa, że w ostatnich dniach większość moich gambli wyparowała. Zobaczymy, co ma nam do zaoferowania pan Woods - mówiąc to upijam łyk piwa.
Terion
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Terion »

Obrazek
Dafne

Tak ale to dopiero jutro, zresztą sama już prawie nie mam za co wlać do swego motocykla...
Runiq
Bombardier
Bombardier

Will Maverick

-Kurde, nudno tu. - wypijam resztkę piwa i zwracam się do barmana - Nie macie tu jakiś rozrywek? Byle niedrogich.
laRy
Kok
Kok

barman odwraca sie w twoja strone i mowi:
troche alkoholu tu jest, a dzialke tornado tez ci moge sprzedac. jak chcesz dziwki to powiedz, moze cos zalatwie, a to tu sie nic tak ciekawego nie dzieje... no... moze poza polowaniami na zmutowane aligatory. a wiec jak cos chcesz to wiesz gdzie mnie szukac?
Runiq
Bombardier
Bombardier

Will Maverick

-Zastanowię się jeszcze. Ale będę wiedział, gdzie jesteś na wszelki wypadek. - mówiąc to wychodzę z baru na miasto powęszyć tu i ówdzie.
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Siedzę przy stole a jak się ściemni pytam barmana gdzie można się przespać.
laRy
Kok
Kok

obok baru jest taki bialy budynek, mozecie tam spac. jako ze pracujecie dla pana Woods-a to mozecie nieplacic

Will Maverick
widzisz miasto w ktorym jest duzo zieleni, wody i biedy. kilka duzych wiezowcow kolo ktorych kreca sie niezle uzbrojeni ochroniarze, dalej sa skromne chatki i rozne budynki. na skraju miasta jest bagno, kiedys tam byla czesc staregi miami, ale teraz jest zatopiona. widzisz jak ludzi nurkuja zeby wyciagnac jakies rzeczy ktory jeszcze sie zachowaly sprzed wojny.
Runiq
Bombardier
Bombardier

Will Maverick

Idę w stronę bagien. Może tam znajdę choć trochę płochej rozrywki.
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Szukam jakiś drani do potrenowania.

PS: Hehe pewnie kilka osób się zdziwi, że jeszcze doglądam tego forum :>
Zablokowany