1.
-
- Marynarz
Re: 1.
Ja taka obrade ogladalem w zasadzie raz wsluchujac sie. Klocilo sie PiS z SLD o to, za co ma byc przyznawany nowy order. Chodzilo o nagradzanie zlonierzy w Iraku czy cos. Masakra jakas panowie, mowie wam. Stanelo chyba na tym, ze order jednak sie nie przyda. I ni ma.
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard
-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:
Dobra skończmy z polityką, bo hmmm... wiemy jaka ona jest i wiemy do czego takie gadanie może prowadzić. Lepiej pomóżcie mi rozwiązać pewien dylemat, który nie daje mi spać po nocach. Mianowicie, robiąc ostatnio sałatkę grecką dodałem jak zwykle dwa gatunki oliwek: czarne i czerwone. Podczas posiłku zastanawiałem się, które są lepsze. Zielone mają mocniejszy smak, mają papryczkę w środku no i mają przyjemny dla oka kolor. Natomiast czarne są większe, delikatniejsze i bardziej soczyste. I nie wiem które są lepsze. I nie mówcie mi, ze są gusta i guściki, tylko przekonajcie mnie do któryś, bo kupowanie dwóch słoików (czarnych i zielonych) pochłania zbyt wiele kasy.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-
- Marynarz
A mi osobiście czarne nie leżą;] Zawsze, jak je jem, to czuję się, jakby następowało w nich "przeobrażenie tłuszczowo-woskowe" i ktoś przypadkiem upchnął do środka stearynę. No i smak... Kurde, ciężko określić, co jest nie tak... Jakby ktoś te oliwki namydlił Zielone, IMHO, rulezz;)
Koyaanisqatsi!
-
- Marynarz
- Numer GG: 5951765
Zależy do czego. Ja np. preferuje czarne do jajecznicy czy spagetti, a jeśli chodzi o zielone wole je w sałatkach. W sumie to uwielbiam oliwki (ale bez przesady, nie zjem całego słoika na raz). A co się ma do obu kolorów, to nie lubie jak długo stoją bo smakują jakoś tak maślano
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Masz całkowita rację. Oliwki nie noga dugo stac bo się męczą... poza tym jak sa na nogach to trudnij złapać taką. Najlepiej jak siedzą, leżą lub w ostateczności kleczą. Wtedy i świerzsze sa, i łatwiej takie chwycic ;D
NIE, BAZYL,,, NIE... JA NIE SPAMUUUUJE!!!
NIE, BAZYL,,, NIE... JA NIE SPAMUUUUJE!!!
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Oliwki.... dobre sa do pizzy ... A ten watek nie powinien sie przypadkiem pojawic w innym temacie??
NEIN..... KALI NIE SPAMMOWAC.... :p
Przepraszam za ten glupi tekst.. Nie chce zostac w tyle za Alucardem....
Na liscie ostrzezen...
NEIN..... KALI NIE SPAMMOWAC.... :p
Przepraszam za ten glupi tekst.. Nie chce zostac w tyle za Alucardem....
Na liscie ostrzezen...
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Ta, a ja wyjeżdżam na 5 dni na jakiś wygwizdów (miejscowość, uwaga, uwaga, Małe Swornegacie), gdzie szansa na złapanie jakiegokolwiek połączenie z internetem jest mniejsza niż zero. Już się boję, co będzie, jak wrócę... brr...
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
No ale miło Deep że powróciłeś do nas Juz mi się nudziło za tobą. Wreszcie Heim będzie miał z im pospamo... pogadać na wysokim poziomie
Witaj wśród żywych
Witaj wśród żywych
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
-
- Chorąży
Ehhh...KuKi pisze:A kto jest na I pozycji?
Towarisz BAZYL??
Wchodzisz w zakładkę Użytkownicy, jedziesz na dół i zaznaczasz sortuj wg: Liczba postów, malejąco.
memberlist.php?mode=&form=
.
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
To może weź się za czytanie większej ilości wątków, to wtedy zobaczysz... Wejdź sobie na jego blog, to zobaczysz połowę jego postów i połowę postów AC (mała przesada, ale dużo tego tam jest).KuKi pisze:Eglarest...przyznam się że na tyle postów ile napisał widziałem ok. 10?
Musiałby chyba stanąć na uszach, żeby Cię dogonić... Czuć, że wakacje, to i nie ma za dużo do pisania... Ja też się opuszczam ostatnio Gdyby nie sesje, to nie miałbym po co tu wchodzić Co prawda coś ostatnio było o spamowaniu, ale najwyraźniej znowu mnie impreza ominęłaDeep pisze:A wiecei co najbardziej mnie zdziwiło jak zajrzałem na forum? Że mnie Heim z postami nie dogonił oO.
Dałem mu całe 4 tygodnie na odrobienie strat a tymczasem dalej jestem na 6 pozycji