Dział z fotami forumowiczow

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Trankvilus
Marynarz
Marynarz

Re: Dział z fotami forumowiczow

Post autor: Trankvilus »

Robię tylko akty więc nie zapodam fotki ;)
Gdzie mieszkasz, którędy wracasz do domu, jaki masz aparat?;]
Koyaanisqatsi!
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Przyszła mama jest chyba na tyle duża, że może fotki Kawai oglądać ;) W końcu skądś się to maleństwo wzięło, nie? ;)
WW, ostatnio się przerzuciłam na 'fotkowanie' otaczającej szkockiej przyrody :P Poza tym w projekcie jest fotografowanie mojego rosnącego brzuszka co jakiś tydzień albo dwa. Niestety Hiku mocno się upiera, żeby to jednak mój powiększający się biust był tematem zdjęć -__-' ale mam nadzieję, że dojdziemy w końcu do porozumienia ;)
Hmm... a fotkę Eglaresta to ja nawet gdzieś miałam 8)
Ardel
Kok
Kok
Numer GG: 8570942

Post autor: Ardel »

Trankvilus pisze:
Robię tylko akty więc nie zapodam fotki ;)
Gdzie mieszkasz, którędy wracasz do domu, jaki masz aparat?;]
Właśnie XD
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

@Ouzaru
Biust Ci sie powiekszy (tak zauwazalnie) dopiero po porodzie, jak zaczniesz karmic. Wczasie ciazy troche rosna, ale jakiejs fascynujacej roznicy nie ma. Po porodzie? Hmmm... podam najblizszy mi przyklad, zmiana stanikow z miseczk C do DD :D Jeszcze troszeczke poczekamy na ciekawe fotki ;) Brzuszkiem bedziesz sie mogla pochwalic wczesniej niz cyckami ;)
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Ouzaru

@Szelmon
Powiedz to Hikowi... Jak wraca z pracy to najpierw się wita z moim biustem, potem z dzieckiem, a jak sobie przypomni, to czasami jeszcze ze mną ;) Ja tam dużą różnicę czuję, bo mi ciężko i już stanik zmieniałam. Ale może to raczej dlatego, że nieco wychudzona byłam i teraz zaczynam przybierać na wadze :lol:
Ardel
Kok
Kok

Szelmon pisze:@Ouzaru
Biust Ci sie powiekszy (tak zauwazalnie) dopiero po porodzie, jak zaczniesz karmic. Wczasie ciazy troche rosna, ale jakiejs fascynujacej roznicy nie ma. Po porodzie? Hmmm... podam najblizszy mi przyklad, zmiana stanikow z miseczk C do DD :D
A co? Byłeś już w ciąży :P
Ouzaru

@ Ardel
Z tego co mi wiadomo, to nadal jestem i przez najbliższe 34 tygodnie będę ;]

@ Szelmon
Byś jeszcze wrzucił fotkę swojego Maleństwa!
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Ardel pisze:A co? Byłeś już w ciąży :P
Nie raz i nie dwa. Nie wiedziales ze jestem matka czterdziestu roslych synow?

Ouz, pozdro dla Hiko :lol: Widze ze zna wlasciwa hierarchie ;)

Mowisz i masz. Oto Keira uczesana i najedzona ;) :
Obrazek
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Ouzaru

@ Szelmon
Pozdrowię, jak nie zapomnę ;) Dziwne, on jak się naje ma taką samą słodką minkę :lol: Ja póki co mam tylko fotki z USG :( Poza tym skromne 2.2mm, chyba nie ma się jeszcze czym chwalić :oops: Następne badanie już 26.07 i mam nadzieję, że będzie widać coś więcej ;) (Wiem, niecierpliwa ze mnie baba o_O)
Ardel
Kok
Kok

Ouzaru pisze:@ Ardel
Z tego co mi wiadomo, to nadal jestem i przez najbliższe 34 tygodnie będę ;]

To do Szelmona było :P

Skromne 2,2 mm? Przecież to już byk potężny. Nic tylko pogratulować. A to, że niecierpliwa, to chyba raczej normalne w stanie błogosławionym ;)
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Ouzaru pisze:skromne 2.2mm
Chyba 2.2cm, nie mm, no chyba ze to bedzie wyjatkowo male dziecko... ;) Daj zdjecie fasolki, o ile cokolwiek na nim widac.
Ouzaru

@ Ardel
Sorry ^.^ Od 5 nie spałam czekając na śniadanie i jakaś ciągle niedobudzona jestem :oops: Musiałam nie doczytać :)

@ Szelmon
Na fotce z USG napisane, że 2.2mm i tyle też mi lekarz powiedział. Przecież maleństwo mając zaledwie 0.5cm jest już niemal idealną miniaturką człowieka :P Poza tym szósty tydzień to dość wczesna ciąża... Poza fasolką (która nawet nie jest wielkości fasolki -__-') niewiele widać. Dobrze, że lekarz wytłumaczył mi co gdzie i czym jest, bo bym się chyba nie połapała :(

A to mi się udało uzyskać przy pomocy głupiej cyfrówki:
Obrazek
chyba powinnam zakupić skaner -__-'
Ty się pewnie orientujesz, ale podpowiem, że ta mała jasna plamka w tej większej czarnej plamce to właśnie owoc ciężkiej pracy Hikari'ego ;)
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Sorry, moj blad. Cos mi sie pokielbasilo z tymi rozmiarami.
Obrobilem w Phocie Twoja dzidzie:
Obrazek

:wink:

Zart oczywiscie. Ale tak ono teraz mniej wiecej wyglada.
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

Ale fajny bobas :mrgreen: Ouzaru życzę wszystkiego najznakomitszego
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Nie było mnie 2 dni a już się nam zrobiła galeria pierworodnych. Dopóty nie mam potrzeby robienia żadnego USG (sobie ani komukolwiek) chyba wkleję swoje prześwietlenie ;]

@Ouz-szkoda że kwas foliowy się nie przydał. Hikari - nice shot.

@Kawairashii- ja chętnie zobaczę te akty i ocenie : )
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Najświeższa fota WW. Dzień był bardzo ciężki, ale wyglądam jeszcze dość żwawo...

Obrazek

Tylko zaawansowana skleroza doskiwera X_x
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Eeee... gdzieś tam pisałem, że jestem już z dziewczyna pół roku... zapomnij, zamroczyło mnie, właśnie zerwałem... nie nie.... O! nie miałem dziewczyny W OGÓLE... w sumie to nawet o tym nie myślałem... Nie nie... eeeee... wyjdziesz za mnie? :D

A tak serio, zdjęcie niczego sobie, obiekt fotografowany też niezgorszy ;) Ciągle podtrzymuję, że póki co jesteś najładniejsza dziewczyną na forum. Ouz to dla mnie zbyt wysoka kategoria wiekowa (bez urazy ;) ), Falki nie było mi dane zobaczyc jeszcze [za wysoka kategoria wiekowa - jestem starsza od Ouz ;) - dop. FLK], Aurora mimo także niewątpliwej urody została właśnie zdeklasowana :D

Dobra dobra, juz sie nie podlizuję :P
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
ODPOWIEDZ