A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...

Taferna PGR
ODPOWIEDZ

Czy zły BAZYL taki jest (różowa pluszowa jaszczurka)??

tak
200
76%
nie
64
24%

Liczba głosów: 264
Trankvilus
Marynarz
Marynarz

Re: A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka......

Post autor: Trankvilus »

A kto powiedział, że BAZYL nie umie latać? :twisted: A skoro tak kwalifikuje się do również do ptaków (bo chyba nie samolotów, czy insektów)... Istota-orkiestra z niego 8)
Koyaanisqatsi!
Gall Gael
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: Gall Gael »

Bazyl to wielka różowa pluszowa jaszczurka uwielbiająca miażdżyć inne jaszczurki być zła i mylić wielką różową pluszową jaszczurkę(siebie) z mała zieloną obślizgłą jaszczureczką. :shock:
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Jej... powiedzcie mi jakie prochy bierzecie, bo ja też je chcę...

BAZYLe nie latają. BAZYLe nie mają wyobraźni, więc nic sobie nie wyobrażają i z niczym się nie mylą. BAZYLe są złe. Zielone, oślizłe i złe.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Najważniejsza osoba, w najstarszym periodyku o RPG w Polsce, ni z tego, ni z owego stwierdza, że nie ma wyobraźni... Świat się sypie... Normalnie materiał na fabułę do filmu :lol: .
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

BAZYL pisze: BAZYLe nie latają. BAZYLe nie mają wyobraźni, więc nic sobie nie wyobrażają i z niczym się nie mylą. BAZYLe są złe. Zielone, oślizłe i złe.
To może BAZYL to taka istota powstała z jakieś Złej Esencji? Wiecie - ludzie robią różne złe rzeczy, taka zła moc sobie ulatuje w świat i zostaje zaabsorbowana przez protoBAZYLa, który systematycznie pobiera jej coraz więcej i rozrasta się... I to dlatego nie ma wyobraźni, bo to czyste ZUO, które ma to do siebie, że żyje po to, aby być ZUE. A zielone to dlatego, że się w liściach i w trawie wytarzało.

PS. Nie pytajcie co biorę, że mam takie pomysły - po prostu źle się czuję... :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Hiro
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 5761430

Post autor: Hiro »

Nie ktos tylko Chaos! Ja jestem przekonany ze Bazyle są jedyną słuszną manifestacją energii Wielkiej Bestii, i czystej Domeny Chaosu w ogóle więc zamiast sie naśmiewać oddajcie pokłon Mrocznym Bóstwom połączonych w jednym Paszczurze, bo inaczej spotka was gniew Czarnego Wiatru!

AVE SLAANESH!
AVE TZEENTCH!
AVE CHAOS!

Niech żyje Bazyl, Wybraniec co nas poprawadzi by zmieść znany nam świat! Archaon tchórz ukrył się w Fortecy, pomóżcie Bazylowi przejąć jego moc! Niech nastanie nowa ERA

ERA RÓŻOWEGO KROKODYLA :D :D :P :P
Obrazek
Kali from Neo-Dżungla
Majtek
Majtek
Numer GG: 6489564

Post autor: Kali from Neo-Dżungla »

Nie zgodzę się... zaprzecze... BAZYL to w pełni różowy, pluszowy zwierz... gatunek BAZYLus Pluszus Różowus Ssapiens Sapienss... spokrewniony z Neandertalensis jako kuzyn babci wujka ojca matki psa sąsiadki... jego wielka ZUA moc bierze się z poukładanych genów na znak stalinowskiego włota i sierpa(kowadła :D ) co daje mu niewyobrażalne możliwości... jeśli tata to z niechęcią, na miotłach... na oczach nosi różowe szkła kontaktowe podłączone do prądu 22o volt i potrafi dzieki temu świecić głupotą... twierdzi że nie ma wyobrażni bo o tym nie wie że ją ma. Za pomocą wyobraźni podnosi rzeczy (czyt. lewitacja). W lewym ręku dzierży potężny miecz INTERNET którym poraża swoich wrogów (w podskokach adrenaliny, potrafi posmagać ogonem przyjaciół)...
WolfTeam... warto chociaż zobaczyć...
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

Hej....a jesli.....jesli....nie. Nie powiem. A jesli....#@$%! A jesli on nie jest rozowy i pluszowy? <przestrach w oczach, drzace kolana, nerwowe spojrzenia po tawerniakach>
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard :D
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

Powiem tak: Jeżeli nie można być pewnym pluszowości i różowości BAZYLA, to już niczego na świecie nie można być pewnym, A jeżeli Bazyl przestałby zaprzeczać, że jest różowy, to by znaczyło, że wszyscy pomarliśmy i trafiliśmy do jakiegoś wypaczonego zakątka piekieł.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Pan_Feanor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Pan_Feanor »

Heheh bazyl jest tylko drobniutką zwinką mieszkającą na mchu porastającym poroże Torpiego :D
Zjedz kota! Zjedz kota! Kot ma wiele witamin i mikroelementów! RAORGHHH ! :D
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Bazyl od tyłu... Lyzab... jeżeli dodamy alty i pauzy to wyjdzie "Ly-Żad"... Ly to zapis fonetyczny francuskiego "le"...
Czyli wychodzi nam "le Żab(a)"

BAZYL TO PŁAZ
BUHAHAHA JESTEM GENIALNY
ŚWIAT JEST MÓJ

Ejj... weźcie ten kaftan
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Panie Kaziu, proszę dać pacientowi coś silniejszego na uspokojenie... I lewatywa - dwa... nie, trzy tazy dziennie. Niech chłopak też ma coś z życia. :twisted:
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

BAZYL pisze:Panie Kaziu, proszę dać pacientowi coś silniejszego na uspokojenie... I lewatywa - dwa... nie, trzy tazy dziennie. Niech chłopak też ma coś z życia. :twisted:
Czuć tu ducha "Dobrego wojaka Szwejka"... Lewatywa jest dobra na wszystko. Ktoś miga się od służby wojskowej? Lewatywa. Ktoś spamuje? Lewatywa. Ktoś podpadł BAZYLowi? Lewatywa... Nie... Ja nic nie zrobiłem! Zostawcie mnie!... Po co wam ta gruszka???? Argh....
<schiz_mode_off> Swoją drogą dobry materiał na zoo-triller "Lewatywa: Zemsta BAZYLa". Główny kandydat do Złotej Maliny ;)
Alucard pisze:BAZYL TO PŁAZ
BUHAHAHA JESTEM GENIALNY
ŚWIAT JEST MÓJ

Ejj... weźcie ten kaftan
Ja myślałem, że jak już to jest gadem, dosłownie i w przenośni... Ale już kiedyś słyszałem, że żółw jest płazem, a żaba jest gadem, to już mnie nic nie zdziwi... ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Pan_Feanor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Wasza głęboka niewiedza rani mnie do głębi jako zoologa... Bazyli jest wynaturzeniem :) Gady niezamieniają wzrokiem w kamul ^.^
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Jak to gady nie zamieniają wzrokiem w kamień? A ja zawsze myślałem, że to normalne i BAZYL jest najzwyklejszym na świecie gadem.
...
Pan_Feanor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Magiczna bestia lub wynaturzenie :D Poczytaj jakiś bestiariusz :D <rotfo>

Fotka Bazyla ze zjazdu rok temu :) http://www.sapkowski.pl/film/zdjecia/ko ... liszek.jpg
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Nooo... Wiedze ze Alucard doszedl do wniosku, ze BAZYL jest plazem.... A jezeli ma byc jaszczurkopodobny i oslizgly to pozostaje jedno.. BAZYL jest salamandrem ( jedyny plaz przypominajacy jaszczurke... :D )
ODPOWIEDZ