[System Ogólny] Unnamed 2

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak
Numer GG: 3654146

Post autor: Carchmage »

Cerebron

[opukuje sciany, sprawdza, czy nie ma obsuniętych cegieł, zbiera wszystkie kamienie] Pani Haschnel, lepij mówić niż zdychać... A przynajmniej w pana sytuacji... Nie wątpię, że kilku osobom wcale nie jest potrzebna broń, zeby rozwalic batalion wojwoników... [patrzy na Sarę i wspomina ogon i pazury podczas sieczki z orkami w tawernie]
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?

(Sergiusz Jesienin, 1925)
Veynar
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Veynar »

Raghnir
wskazuje paclem na jakmutambylo "z toba rozlicze sie pozniej" po czym zwraca sie do ogolu "moj plan nie jest wymyslny lecz skuteczny malo zabijania sporo uciekania kierujemy sie dostepem swiezego powietrza"ustaiwa sie przy dzrwiach-pierwszy wchodzacy zostanie zdjety przez skrecenie karku/wylupanie oczu

Jak po uzyciu 0 poziomowego czaru mozna byc wyczerpanym!?
Ostatnio zmieniony środa, 11 maja 2005, 20:16 przez Veynar, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmm...
....
....
....

MUAHAHAHHHHAHAHAHAHAHAHHAH
Neitaqerti
Pomywacz

Post autor: Neitaqerti »

Dara

Jeśli jestem pewna, że zdołam się zamienić w wilka, lub nie zagraża to mojemu zdrowiu (tzn. nie zemdleję po odmianie robiąc dodatkowy kłopot), robię to. Zaczynam pod ścianami węszyć szukajac jakiegoś przepływu powietrza (oczywiście jeśli sie zamienię), cieńkiej ściany, lub luźnych cegieł. Staram się również rozpoznać jak najwięcej zapachów, próbując określić czy ktoś jest w pobliżu, lub zdobyć wicej informacji z czym mamy do czynienia.
"Neitaqerti (Nitokris), panowała od 2218 r. do śmierci w 2214 r. p.n.e jako królowa Górnego i Dolnego Egiptu (Stare Państwo, VI dynastia, 7 władca)"
Bogusław Kwiatkowski "Poczet faraonów"
|3ARA/\/
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: |3ARA/\/ »

Darze nie udalo sie dokonac przemiany jednak korzystajac z resztek energi zdolala posiasc na moment wilczy wech.Wookolo az roi sie od zapachow w wiekszosci malo przyjemnych gdyz sa to glownie odory fekaliow i sciekow , dostrzegla jednak ulotny smrod jakby czegos znajdujacego sie w oddali .Jakby....zapach swiezych trupow.

Slyszycie westchniecie Hascnela i skontaktowaliscie ze probuje sie odezwac.W koncu udalo mu sie wypowiedizec kilka slow-Nie zabijajcie mnie , wiem ze uczynilem wam krzywde ale nie bylem w pelni zdrowych zmyslow . Te orki ....okropne mutacje ...w zamku .Oni tam ich tworza... Ale w naszym polozeniu to niewazne. Widze ze odebrano wam cala bron i jestescie zmeczeni , jak znam tych kaplanow niedlugo poswieca was ich Bogowi .Panowi wszelkich wynaturzen oraz Wszelkiego brudu i zanieczyszczenia , jednemu z mistrzow Chaosu - Nurglowi ... Ofiara dla Nurgla to zazwyczaj ludzie utopieni w odchodach wiec chyba przyda wam sie wszelka pomoc , rownierz i moja .Waszego sprzetu juz nie ma ale straznicy ktorzy mnie przeszukiwali nie odnalezli w cholewkach mych butow trzech sztyletow do rzucania . Pokazal wam trzy male niezwykle ostre i misternie rzezbione sztyleciki.zawsze sie przydadza na straznikow .Z tego co widzialem maja bron dalekiego zasiegu a wy bezbronni niewiele zdzialacie na kusze , luki czy tym bardziej czary.Jesli zgadzacie sie z moja oferta przysiegnijcie na swych bogow ! Kazde z was ! Inaczej wszyscy utopimy sie w ...zwyczajnym gownie.-

Slyszycie odglosy rozmowy , jednak mowa jest dziwnie nie ludzka i nie mozecie rozroznic slow .Odglosy zbizaja sie w wasza strone...
WarHammer 40.000 Świat który jest nieustającą wojną.
Veynar
Majtek
Majtek
Kontakt:

Raghnir
Bierze od niego sztylet "nie mam bogow moge ci jedynie przysciac ze nie zostaniesz zabity teraza to juz chyba jakas poprawabo nawet teraz mam kilka fajnych pomyslow"sprawdza czy jest mozliwosc dosiegniecia straznikow czarem "tam gdzie zawodzi bron tam wkracza magia"
Hmm...
....
....
....

laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

Kadir van Montano:
dobra Hanshcel, lez tu i sie niewychylaj. zalatwimy straznikow, a jak bedziemy uciekac to ktos wezmie cie na plecy... a w bogow niewierze...

biore drugi sztylet i staje kolo drzwi, tak zeby niemozna mnie bylo zobaczyc z zewnatrz.
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak

Cerebron

Hm, kij wie czy te trzy sztylety rozwalą bataliony mutantów, ale idę na to... Zresztą, cholera, nie mam wyboru. Wiec do dzieła... [Jeśli został jakiś sztylet go bierze i staje przy ścianie obok krat. Każde coś, co będzie wykazywac oznaki życia, zostaje przez mnie zarżnięte tym sztyletem... chyba, ze nie ;p]

|3ARA/\/
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Straznicy Podchodza do krat waszej celi , trzymaja sie przeciwleglej sciany.[nie mozecie ich dosiegnac sztyletami].Spoogladacie po sobie gdy jeden z nich trzymajacy bardzo prymitywna maczuge odzywa sie zachryplym glosem wydobywajac z siebie obrzydliwy dialekt ktory przywodzi na mysl najobrzydliwsze jezyki i narzecza najdzikszych plemion.-Wy zaraz na ofiara , kaplani zlecic ze wy byc w dole dla ofiar .Wy byc zimny trup ! -straznik zaczal rechotac dajac znak swoim czterem towarzyszom uzbrojonym w kusze i krotkie maczugi by czekali podczas gdy sam zaczal grzebac przy zamku kluczem o dosc dziwnym ksztalcie.
Eperogenay
Majtek
Majtek
Numer GG: 3206842
Kontakt:

Post autor: Eperogenay »

Sara

Kucam w kącie przygotowując się do skoku, rozkładam ogon i pazury i dając znak drużynie żeby wkroczyli po mnie, czekam na okazje.Kiedy drzwi zostaną otwarte odbijam się i skaczę na mutanta przy drzwiach starając się powalić go i w miarę możliwości zabić.
Obrazek kIEpski musi odejść!

"...and those who are prideful and refuse to bow down shall be laid low and made unto dust." - Book of Origin

"You know, you blow up one sun and suddenly everyone expects you to walk on water."
Neitaqerti
Pomywacz

Post autor: Neitaqerti »

Dara

Chowam się w najciemniejszym i najmniej widzinym kącier (który wolny) i w miarę możliwości być nie widoczna.
"Neitaqerti (Nitokris), panowała od 2218 r. do śmierci w 2214 r. p.n.e jako królowa Górnego i Dolnego Egiptu (Stare Państwo, VI dynastia, 7 władca)"
Bogusław Kwiatkowski "Poczet faraonów"
timon
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: timon »

Averethel

Jeżeli dostałem jakis sztylet to staram się pomóc w walce jak mogę.
Jeśli nie to staram się chociaż jakoś pomóc (choćby rzucając kamieniami w strażników).
Jeżeli się nie da chowam się i staram pozostać niezauważony...

//wielkie sorki za nieobecność! po prostu odcieli mi neta :)//
Pozdrawiam
Timon
---------
Kosci zostały rzucone, jak głosi stare powiedzonko nekromantów
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak

Cerebron

[kuca, żeby złapać za nogi mutnta i powalic na ziemie gdzie nasepnie go dobije sztyletem - tak robię w przypadku wejścia mutantów]

Veynar
Majtek
Majtek
Kontakt:

Raghnir
Wykonujac swoj plan zabija pierwszego z brzego nastepnie w miare mozliwosci wykonujac "matrixy" przebija sie dalej. Walczy nieczysto, stosujac perfidne pchniecia "ciosy ponizej pasa" oraz podkoszenia aby przebic sie jak najdalej nie zabitych i rannych zostawia z tylu zeby inni mogli sie pobawic
Hmm...
....
....
....

|3ARA/\/
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Averethel jest ranny wiec zbytnio nie moze atakowac , probuje tylko podejsc do krat gdy te zostaja otworzone przez mutanta ktory rzucil tylko krotkie -Wylazic ! -Gdy zobaczyl ze czesc z wiezniow rzuca sie na otwarte kraty probuje z powrotem je zmaknac jednak nie moze uwolnic palcow ktore wepchnal za gleboko w metalowe szczeble , otwierajacy cele z rozmachem wiezniowie wylamuja mu palce i twor chaosu skomlac z bolu wisi nie mogac sie uwolnic przy drzwiach .Dwoch kusznikow wycelowalo w zwarta druzyne i przypadkowo trafili , jeden w noge raghnira zas drugi belt lekko smagnal Sare po skory twarz tuz przy uchu , nie czyniac wiekszej krzywdy ledwie zadrapanie .Wypadajac na nich zaczeliscie okrutnie dobijac zmasakrowanych mutantow .Jednemu jednak udaje sie wam umknac , slyszycie szybki bieg ....jego sylwetka znika wam szybko w korytarzach .Haschnel prosi was o pomoc przy wstaniu z siedziska w celi , jest bardzo poobijany i z trudem sie porusza.
Veynar
Majtek
Majtek
Kontakt:

Raghnir
Wyrywa belt z uda syczac z bolu. Z kawalkow wlasnej szatny spozadza bandaz i prowizorycznie opatrza ranei ucieka jak moze najszybciej i najlepiej jak moze zabijac po drodze co sie da kierujac sie logika uciekinira-nie wazne dokad-wazne skad a skad zwykle jest nieprzyjazne
Hmm...
....
....
....

Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak

Cerebron

[biegnie za Raghnirem, pomaga mu walczyć, jakby miał problemy - pomaga] Może sie lepiej rozdzielmy? Ja biegnę z Raghnirem!

timon
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: timon »

Averethel

Staram się jakoś pomóc Hashelowi //może się jeszcze przydać// i krzyczę że sami nie damy rady ucieć.
Pozdrawiam
Timon
---------
Kosci zostały rzucone, jak głosi stare powiedzonko nekromantów
Zablokowany