[Storytelling realistyczny]Cień (Zakończona)

-
Ouzaru

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Z przyczyn niezależnych ode mnie zmuszone jestem cofnąć moją kandydaturę. Przepraszam wszystkich, których w ten sposób zawiodłem.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
olympiaa
- Marynarz

- Numer GG: 2894983
- Kontakt:
Spoko, moze w moim nastepnym projekcie zagracie, kto wie. Ale najpierw musze skonczyc ta sesje, a przynajmniej ja zaczac
Wiec wszystkich chetnych zapraszam serdecznie, miejsca jeszcze są (jak sie nie myle to jeszcze 1-3 miejsc zostalo) Chociaz nawet jak nikt wiecej sie nie zglosi, to i dla 4 moge poprowadzic, tylko wciaz nie mam kart Tomdala i Atendiego (na które oczywiscie czekam z niecierpliwością
).
Pozdrawiam
EDIT: A moze jakies kobietki chca zagrac? Ktos musi rozrzedzic tą zgraję facetów
Pozdrawiam
EDIT: A moze jakies kobietki chca zagrac? Ktos musi rozrzedzic tą zgraję facetów

-
Azrael
- Bosman

- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

-
olympiaa
- Marynarz

- Kontakt:
Re: [Storytelling realistyczny]Cień (Zakończona)
Wiec prawie na 100% ruszamy jutro (wreszcie!
)
Zagrają:
Alucard,
Filippo,
Atendi,
Azrael.
Zgłosił się również Tomdal, niestety jego karty nadal nie otrzymałam, więc jesli sesja rzeczywiscie ruszy jutro, to ma szanse dołączyć przed weekendem (jesli dosle karte, a jesli ni to oczywiscie zagra tylko powyższa czwórka).
Pozdrawiam.
EDIT: Rekrutacja zakończona, sesja rozpoczęta: http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... =15&t=3347 Powodzenia
Zagrają:
Alucard,
Filippo,
Atendi,
Azrael.
Zgłosił się również Tomdal, niestety jego karty nadal nie otrzymałam, więc jesli sesja rzeczywiscie ruszy jutro, to ma szanse dołączyć przed weekendem (jesli dosle karte, a jesli ni to oczywiscie zagra tylko powyższa czwórka).
Pozdrawiam.
EDIT: Rekrutacja zakończona, sesja rozpoczęta: http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... =15&t=3347 Powodzenia

-
Azrael
- Bosman

- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Ten post był jedną wielką pomyłką. SORX
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
olympiaa
- Marynarz

- Kontakt:
Żeby nie robić bałaganu w temacie sesji piszę tutaj: do 16 lipca sesję zawieszam ponieważ w sobotę rano jadę na Grunwald, a do soboty nie mam praktycznie czasu na siedzenie przy kompie z powodu zamieszania związanego z pakowaniem, zakupami itp. Poza tym oprócz mnie, w tym samym czasie nie będzie także Filippo i Atendi'ego, a Lansharra jeszcze walczy z problemami. Więc graczy proszę o cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Za to mogę obiecać że po moim powrocie będzie się działo
Pozdrawiam