Czyżby mu od razu kły wyrosły, zamiast tradycyjnych wiewiórczych siekaczy? Dziwne Szkoda tylko, że taki mały jeszcze, bo nie wiadomo, czy będzie do siostry podobny, to może zaważyć na jego losie... Ogólnie to dzieci się fajne robią, jak troszkę od ziemi odrosną ^_^
Do tego wygladu musze sie przyzwyczaic... Troche blada jestes, idz na solarke ; ) .
Jak juz mówiłem - BLACKs zauważa wszystkie gotki*.
A co do do wymienionej przez Ciebie strony - połowa z nich występowała mangach. I nie tylko. Chociażby w Bloodraynie albo jako "statystki" do roli goth-vamp dziwki. Tak więc - Ouzaru raczej nie pasuje - szczególnie w nowej niewinnej roli ;P
*Lincz, lincz, lincz!
Ps. Tak, lubię mówić rzeczy zrozumiałe tylko dla garstki wybrańców To podbudowuje moje nadwątlone i cherlawe ego, pardon - id. ^^
Jak juz mówiłem - BLACKs zauważa wszystkie gotki*.
Obudziles we mnie mile wspomnienia... Czy ta Gotka jeszcze zyje? : )
A co do do wymienionej przez Ciebie strony - połowa z nich występowała mangach. I nie tylko. Chociażby w Bloodraynie albo jako "statystki" do roli goth-vamp dziwki. Tak więc - Ouzaru raczej nie pasuje - szczególnie w nowej niewinnej roli ;P
Pasuje, mozna nawet tam znalezc normalnych metali z lekkimi odchylami.
BTW. Kto znajdzie na VampireFreaks moje prawdziwe konto z prawdziwie mrocznymi zdjeciami, otrzyma podrecznik Chromebook'a do Cyberpunka z podpisem blacusia. Poszukiwacze skarbow niech zglaszaja swoje zdobycze do mnie na pw, ale uprzedzam - moje zdjecia na VF zabieraja miliony punktow poczytalnosci : D.
A WW ostatnimi czasy nudzi się koszmarnie na zajęciach i bawi się dostępnym tam aparatem fotograficznym Dziś było bardzo niskie ciśnienie i spać mi się chciało, a to zdjęcie jakieś takie żywsze wyszło to je zamieszczę Dodam tylko, że bawiłam się efektami
Ja zawsze wiedziałem (to chyba przez pozytywnie dla mnie brzmiący nick), że koleżanka Winter Wolf jest nadobną i piękną kobietą, ale że i w mój osobisty gust trafia tego żem się nie spodziewał. Nie ma co, taka szlachetna twarz raduje me zmęczone oczy.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Przywyklam Pocieszam sie mysla, ze to wina tego efektu tego aparatu Swoja droga Kawai... Tu chyba nie ma Twojej foty, ne? Zani zaczniesz pytac o cudze walnij tu swoja
WinterWolf pisze:Przywyklam Pocieszam sie mysla, ze to wina tego efektu tego aparatu Swoja droga Kawai... Tu chyba nie ma Twojej foty, ne? Zani zaczniesz pytac o cudze walnij tu swoja
Jest. :]
Gdzie? Skieruj swoje oczy w górę. Teraz na lewo. Nie, nie na Śfiństera aka BAZia. Jeszcze wyżej. Tak, tak - tuż pod literkami Kawairashii.
Yumi. ^^
A podobno nie pomagam ludziom w potrzebie :'(
Dziekuje Ci kochany Phovenie Wiedz jednakze, ze nie mam w zwyczaju ufac tym nieszczesnym avatarom, bo ludzie rzadko wsadzaja tam swoje foty Jedynym znanym mi wyjatkiem jest Ouz, ktora fotografowala juz rozne rzeczy A jesli ktos Ci powie, ze ludziom nie pomagasz to mi daj znac, a pogryze go za pomowienia