Aleście nam narobili ambarasu... Teraz idźcie przebłagać MAd-a żeby nam sesje odblokował
[brak]Grobowiec Fanira

-
Bielik
- Mat

- Numer GG: 5800256
Re: [brak]Grobowiec Fanira
Nie mam gdzie tego napisać to napisze tu:
Aleście nam narobili ambarasu... Teraz idźcie przebłagać MAd-a żeby nam sesje odblokował
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"

-
KuKi
- Majtek

Chyba śnisz 
Sam se idź
Ja się nie zgadzam z modkami i adminami co do treści regulaminu no ale dobra...:/
Sam se idź
Ja się nie zgadzam z modkami i adminami co do treści regulaminu no ale dobra...:/

-
Ardel
- Kok

- Numer GG: 8570942
Krótkie posty są potrzebne czasem, by gra była dynamiczna 
Wszystko w sesji zależy raczej od MG i jego widzimiesie, a nie od adminów i modów, no ale dobra...
Wszystko w sesji zależy raczej od MG i jego widzimiesie, a nie od adminów i modów, no ale dobra...

-
Azrael
- Bosman

- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Skasowano mojego posta, więc napisze jeszcze raz! Dobrze, że mnie nie przyjęto 
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
KuKi
- Majtek

Też się z tego cieszymy Azrael666 (SPAM-er)

-
Craw
- Bosman

- Numer GG: 5454998
Najpierw trzeba dorosnac, potem mozna zaczac sie nie zgadzac.Alvan Zethiar pisze:Chyba śnisz
Sam se idź
Jest cos takiego, co sie nazywa "ogolnie przyjete zasady" na forumowych sesjach. Dynamizm i dramaturgie mozna osiagnac bardzo latwo piszac nawet te 5 ladnych zdan. Nikt za duzo nie wymaga, ale to co Wy tworzyliscie przekraczalo granice dobrego smaku.Ardel pisze:Krótkie posty są potrzebne czasem, by gra była dynamiczna
Osoba z prawie pol tysiacem postow na forum powinna o tym wiedziec.

-
Kokesz
- Majtek

Oj chłopaki mogliście się postarać
a z tym flirtem to przesadziliście...
A tobie Kajtek dałbym radę:
Staraj się pisać dłuższe posty. W tedy i gracze będą mieć większą możliwość pokazać na co ich stać. Po prostu więcej opisów daje większe możliwości.
a z tym flirtem to przesadziliście...
A tobie Kajtek dałbym radę:
Staraj się pisać dłuższe posty. W tedy i gracze będą mieć większą możliwość pokazać na co ich stać. Po prostu więcej opisów daje większe możliwości.

-
Azrael
- Bosman

- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Kokesz jak śmiesz zwracać uwage Kajtkowi!!!! 
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

-
KuKi
- Majtek

No właśnie...
Nawet nie chce mi się już na ten temat bo wypowiedziałem się już na ten temat, więc nie ma sensu się powtarzać...
Nawet nie chce mi się już na ten temat bo wypowiedziałem się już na ten temat, więc nie ma sensu się powtarzać...