[System Ogólny] Unnamed 2

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Neitaqerti
Pomywacz

Post autor: Neitaqerti »

Dara

Jeśli strażnicy mi się nie przyglądają i nie patrzą na mnie zbyd uważnie staram się rzucić zaklęcie rośnięcia, na wszystkie rośliny w pokoju (jeśli jakieś tam są), ale tak, aby rosły wolno i tylko osoba uwaznie na nie patrząca mogła zauważyć ich nienaturalny wzrost. Jeśli mi się przyglądają, przylegam do ściany i staram się nie ruszać.
"Neitaqerti (Nitokris), panowała od 2218 r. do śmierci w 2214 r. p.n.e jako królowa Górnego i Dolnego Egiptu (Stare Państwo, VI dynastia, 7 władca)"
Bogusław Kwiatkowski "Poczet faraonów"
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

Kadir van Montano:
"wlaczam" moja aure strachu, skacze na podloge, po wyladowaniu tluke straznikow mieczami. staram sie przeskoczyc tych z mieczami i robie rzez tych z kuszami.
panie Hanshel! niech pan pomoze!!!
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak
Numer GG: 3654146

Post autor: Carchmage »

Cerebron

[czeka na dole będąc w pogotowiu jakby ktory chciał skakać] Oby się poddali, oby się poddali... Oby uciekli! [biorę gałęzie i wszystko co miękkie kłądę pod oknem; wyrywam kilka krzaków niekolczastych i robie wygodne miejsce do skoku]
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?

(Sergiusz Jesienin, 1925)
Veynar
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Veynar »

Raghnir
Widzac pozorna przewage przeciwknika wycofuje sie na z gory upatrzone pozycje (skacze przez okno)
:twisted:
Hmm...
....
....
....

MUAHAHAHHHHAHAHAHAHAHAHHAH
laRy
Kok
Kok

Kadir van Montano:
jak zobacze ze nasza walka niema sensu (tzn. my niemamy szans) to skacze przez okno.
Eperogenay
Majtek
Majtek
Numer GG: 3206842
Kontakt:

Post autor: Eperogenay »

"No nie! Nie moge pokazac straży że nie jestem w pełni kobietą bo będą się mnie bali, jeśli znów się nie włączę nic nie poradzą...chyba że..." W tym momencie widzę jak Raghnir wyskoczył przez okno, więc bez zastanowienia, łapię po kolei członków drużyny i pilnując żeby spadali na miękkie ale nie na siebie nawzajem, mimo protestów wyrzycam ich przez okno. "Bye przystojniaki!" puszczam oko do strażników i mając nadzieję że wyląduję na miękkim oraz że żaden bełt nie przebije moich pleców wyskakuje na końcu z myślą"Cholera, napewno nas zapamiętali".
Obrazek kIEpski musi odejść!

"...and those who are prideful and refuse to bow down shall be laid low and made unto dust." - Book of Origin

"You know, you blow up one sun and suddenly everyone expects you to walk on water."
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak

Cerebron

Chodźcie! Szybko, nie ma sensu się ukrywać, uciekać! Do naszej karczmy, biegiem! Najlepiej się rozdzielmy. [Jesli wszyscy wylądowali miękko to biegne prędko do bramy, jeśli jest obstawiona to cofam sie i wspianm na omszały parkan. Wcześniej naciagnąłem kaptur na głowę. I biegam tak, żeby z okna mnie nikt nie zobaczył, tzn. w cieniu]

Veynar
Majtek
Majtek
Kontakt:

Raghnir
Wbija wlocznie w ziemie tuz pod oknem, staje w pewnej odleglosci z lukiem i strzela do ewentulanych wrogow-oslania ewakuacje
Hmm...
....
....
....

laRy
Kok
Kok

Kadir van Montano:
chowam miecze i skacze przez okno. zakladam kaptur na glowe, rozgladam sie czy sa jacys ranni po mojej stronie. jesli jacys sa to biore najciezej rannego na plecy i uciekam. skacze na jakis najblizszy dach i uciekam po dachach.
|3ARA/\/
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: |3ARA/\/ »

Druzyna ucieka po ciemnym ogrodzie , sierp ksiezyca poblaskuje w kaluzach na alejach i robi srebrne odblaski na dachu po ktorym biegnie Kadir nad glowami druzyny , Averethel na jego plecach juz ledwo zipie , krew splywa mu po ciele pod ubraniem a ulamane groty beltow bolesnie tkwia w konczynach.Straznicy wygladaja przez okno , najwyzszy z nich zauwaza za pozno przelatujaca strzale i konczy na pdlodze domu kupca ze strzala w szyji.Haschnel spoglada na was , po czym odzywa sie polglosem._Mam doskonala droge ewakuacyjna z miasta , zaufajcie mi .Mam was nia poprowadzic? Straz zapewne juz pozamykala wszystkie bramy ktorych i tak tu niewiele.-Spojrzal na was raz jeszcze-To naprawde chyba wasze jedyne wyjscie-
WarHammer 40.000 Świat który jest nieustającą wojną.
laRy
Kok
Kok

Kadir van Montano:
zeskakuje na ulice do reszty druzyny i mowie:
musimy najpierw cos zrobic z Averethelem bo nam sie biedak wykrwawi

powstrzymuje sie od tego zeby sie napic krwi.
timon
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: timon »

Averethel

Patrzy półprzytomnie na towarzyszy dając im znaki, że jeszcze zyje. Okazuje swoją wdzięcznośc Kadirowi //uratowałeś mi życie stary :)//. Stara sie nie zemdleć z bólu.
Pozdrawiam
Timon
---------
Kosci zostały rzucone, jak głosi stare powiedzonko nekromantów
Veynar
Majtek
Majtek
Kontakt:

Raghnir
Szybko ucieka tam gdzie zostalo to doradzone a ewnetulanych scigajacych zdejmuje z luku
Hmm...
....
....
....

|3ARA/\/
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: |3ARA/\/ »

-Za mna , ludzie - krzyknal Haschnel i popedzil przez ciemne alejki , kilkanascie metrow dalej zadziwaijaco wyskoko doskoczyl do parkanu a nastepnie ze zwisajacej w dol galezi zeslizgnal sie na ulice.Popatrzyliscie po sobie i ruszyliscie biegiem za nim ...
WarHammer 40.000 Świat który jest nieustającą wojną.
laRy
Kok
Kok

Kadir van Montano:
cicho mowie do reszty:
oho, chyba nietylko ja jestem polwampirem... facet jest naprawde dobry!
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak

Cerebron

[idzi za Haschnelem] Mamy przerąbane u władz... Facet, jeśli masz jakąś pokątną kryjówkę, to nas tam zaprowadź. Za miastem mu nie pomożemy...[wskazuje na Averethela] chyba że masz tam jakieś gniazdko...
[nadal nie wypuszcza buzdyganów z rąk i biegnie w cieniu, ostatni, z kapturem na głowie]

Veynar
Majtek
Majtek
Kontakt:

Ragnir
Robi wszytsko co ten jakmutambylo wymachujac na dodatek mieczem, czesto glada sie za plery zeby sprawdzic czy nie ma poscigu

trza rozkrecac ta sesje -musi byc bardziej zaspamowana niz ta nieborakow (413 postow) :D
Hmm...
....
....
....

Zablokowany