A nie myślisz, że koleś, który spisywał tekst piosenki i umieścił go na necie nie mógł się pomylić? Chyba, ze to był JonathanRuniq pisze:Nie, ja mam napisane dobrze. Wiem, bo ten podbis beszczelnie zerżnąłem z tekstu utworu, który znalazłem w necie.
Muzyka
-
- Majtek
- Kontakt:
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
I nikt nie mial racji: http://www.azlyrics.com/lyrics/korn/fal ... romme.html
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Jak sie spoglada swierzym okiem na wyniki ankiety to mnie strach az bierze Mozna wrecz pomyslec ze w RPG bawia sie przedewszystkim sluchacze "ciezkiego" brzmienia
Rownie dobrze moge sie mylic ale to takie male moje zdanie
Rownie dobrze moge sie mylic ale to takie male moje zdanie
"...Jestem okruchem ostatnim, zagubionym w powrzechnej eutropii, tak niewielkim i tak bolesnym ziarnem..."
Delirium w Tharsys
Wiktor Żwikiewicz
Delirium w Tharsys
Wiktor Żwikiewicz
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Juz taka dola tego gatunku. Bardzo czesto fantasy towarzyszy metal (a czasami jest tez na odwrot )
Co wiecej, czesto w srodowisku mangowcow sa fantasci, a co za tym idzie czesto metalowcy
Jak ktos kiedys byl na jakims konwencie M&A, to pewnie zauwazyl, ze dosc duza czescia programu sa np. rpgi. Nie mowiac o masie ludzi w czarnych koszulkaz z roznymi dziwnymi literkami (co to oni tylko odczytac potrafia ) i dlugimi wlosami.
A tak, zeby to totalny offtop nie byl, to sie powtorze: Moonspell wymiata
Co wiecej, czesto w srodowisku mangowcow sa fantasci, a co za tym idzie czesto metalowcy
Jak ktos kiedys byl na jakims konwencie M&A, to pewnie zauwazyl, ze dosc duza czescia programu sa np. rpgi. Nie mowiac o masie ludzi w czarnych koszulkaz z roznymi dziwnymi literkami (co to oni tylko odczytac potrafia ) i dlugimi wlosami.
A tak, zeby to totalny offtop nie byl, to sie powtorze: Moonspell wymiata
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Masz racje Falka. Słuchałem tego ze 4 razy pod rząd i ci ludzie na tej stronie się nie mylili Tam NAPRAWDĘ tak jest. Btw jeżeli chcecie, to ściągnijcie sobie przez np. emule cover Thoughtless zrobiony przez Evanescence. Troche mnie to rozbroiło
Stay SiC
Stay SiC
Fear me not but fear my hell
Man made me so I could kill
Praise me in the name of war
I destroy both rich and poor
Man made me so I could kill
Praise me in the name of war
I destroy both rich and poor
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Waltos bo życie jest nie fair ...
Ale fakt faktem więkrzość rpg'wców słucha metalu wiedzą poprostu co dobre nie uważacie ?
ale jak można wybrać jedno jeśli się słucha metalu rocku i gotyku ?? hey ta ankieta naprawde jest okrótna~!!!!!!!
Ale fakt faktem więkrzość rpg'wców słucha metalu wiedzą poprostu co dobre nie uważacie ?
ale jak można wybrać jedno jeśli się słucha metalu rocku i gotyku ?? hey ta ankieta naprawde jest okrótna~!!!!!!!
some things just happens... - np jak spada na ciebie taki wielki org a ty sobie nagle przypominasz ze to ten którego wczoraj okradłeś
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Majtek
- Numer GG: 3206842
- Kontakt:
To jednak nie wszyscy słuchają hip-hopu ? Czyli nie jestem samotny na tym świecie? Dobrze wiedzieć że nie jestem jedynym człowiekiem na ziemi który nie słucha HH milo poznać innych ludzi którzy tego nie sluchają! JA słucham wielu rzeczy ale Rock i Metal wiodą prym, do Hip-Hopu nic niemam ale nie słucham nałogowo jak (prawie) cała moja szkoła...zgroza..."zaczniesz gadać(ocenzurowano) w czymś co przypomina rytm, dodasz kilka przeklenstw i kogos z tylu co łyżką bije w garnek i potem ludzie tego słuchają..." kocham ten cytat (słowa mojego taty)
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Ja tez nie słucham hip-hopu.'
Metal i rock to jedne z moich ulubionych gatunków. Ale poza nimi istnieją też pewni ciekawi ludzie (niektórzy niestety juz nie): Turnau, Kaczmarski, (to nie osoba ;p)Stare Dobre Małżeństwo i wielu wielu innych. I, szczerze mówiąc, całkiem duża liczba erpegowców tego słucha (z pewnością większa od tej, której się spodziewalismy). To dobrze .
Metal i rock to jedne z moich ulubionych gatunków. Ale poza nimi istnieją też pewni ciekawi ludzie (niektórzy niestety juz nie): Turnau, Kaczmarski, (to nie osoba ;p)Stare Dobre Małżeństwo i wielu wielu innych. I, szczerze mówiąc, całkiem duża liczba erpegowców tego słucha (z pewnością większa od tej, której się spodziewalismy). To dobrze .
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
-
- Kok
a tu wogle sa hip hopowcy?
na pal z nimi
co do hh ogolnie nic niemam, sam czasami slucham jak kumpel pusci i niemoge tego wylaczyc. a u mnie w szkole to metali na palcach jednej reki drwala metali mozna policzyc...
ale o dziwo to w mojej szkole teraz mam baaaaardzo duzo pseudo-metali. takie cos chodzi w workowatych spodniach, ma koszulke eminema, ma dluzsze wlosy (ok. 5 cm), jeansowa kurtke i ciagle gada jaki hh jest do dupy... sam niewiem... smiac sie? plakac? palowac?
na pal z nimi
co do hh ogolnie nic niemam, sam czasami slucham jak kumpel pusci i niemoge tego wylaczyc. a u mnie w szkole to metali na palcach jednej reki drwala metali mozna policzyc...
ale o dziwo to w mojej szkole teraz mam baaaaardzo duzo pseudo-metali. takie cos chodzi w workowatych spodniach, ma koszulke eminema, ma dluzsze wlosy (ok. 5 cm), jeansowa kurtke i ciagle gada jaki hh jest do dupy... sam niewiem... smiac sie? plakac? palowac?
-
- Bombardier
A ja się dziwię, jak pewien czas temu mogłem słuchać shit-chłopu. No, ale Ripper słucha, to ja tez musiałem. Ale juz dość tego! Jestem metal wyzwolony! Wprawdzie nie mam jeszcze takich typowych ciuchów, ale czekam, aż ze starych wyrosnę.
BTW: Kupiłem sobie niedawno najnowszą płytę Apocalyptici. Oni wymiatają na tych gitarach i wiolonczelach! I nie myślcie, że słucham TYLKO niegdyś popularnego 'Bittersweet'. Podobają mi się też inne utwory ('Quutamo', 'Life Bruns!', 'Farewell').
GOD BLESS APOCALYPTICA!
BTW: Kupiłem sobie niedawno najnowszą płytę Apocalyptici. Oni wymiatają na tych gitarach i wiolonczelach! I nie myślcie, że słucham TYLKO niegdyś popularnego 'Bittersweet'. Podobają mi się też inne utwory ('Quutamo', 'Life Bruns!', 'Farewell').
GOD BLESS APOCALYPTICA!