[Ankieta] Jaki chcielibyście następny komiks?
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
[Ankieta] Jaki chcielibyście następny komiks?
No właśnie, o czym chcielibyście następny komiks rysowany przeze mnie? Obecnie mam w glowie kilka pomysłów, jednak może wy coś lepszego zaproponujecie? Oczywiście komiksy byłyby rysowane w boskim Paincie, więc oczekujcie pełnego 3D (Dorysuj, Dokreśl, Daj se spokój) i ogólnie podobnego stylu jak w "Bohaterach Ragnaroka". Komiks bym prawdopodobnie zaczął zamieszczać na początku czerwca i oczywiście z chęcią będe do tego czasu oczekiwal na chętnych do rysowania. No a tera głosujta (i ewentualnie) wyraźta swoją opinię!
Aha i wyjaśnienie 2 pkt. ankiety - chodzi tam o to, że bym zamieszczał co odcinek przygody innych, nie związanych ze sobą postaci w świecie RPG. W sumie tylko to je łączy, że są z RPGa. Komiks ten w sumie nie miałby fabuły, byłby po to, by sie pośmiać.
Ankieta trwa do 2 czerwca. O ile dobrze policzyłem na kalendarzu
Aha i wyjaśnienie 2 pkt. ankiety - chodzi tam o to, że bym zamieszczał co odcinek przygody innych, nie związanych ze sobą postaci w świecie RPG. W sumie tylko to je łączy, że są z RPGa. Komiks ten w sumie nie miałby fabuły, byłby po to, by sie pośmiać.
Ankieta trwa do 2 czerwca. O ile dobrze policzyłem na kalendarzu
żyję
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
W sumie nie wiem co zaznaczyć. Jesli macie dobre pomysly (tzn. śmieszne ), to mogłyby być mniezwiazane ze soba epizody rpg. A jeśli chcecie się oderwać od tego tematu, to możecie nie-o-rpg. Moze o szkole, jak to jest na Losux-ie?
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
-
- Mat
Co do zabawnych przygód drużyny RPG, to mam już opracowane (w myślach ) postacie i parę ich przygód. Co do nie powiązanych ze sobą epizodów RPG, to trochę mniej mam opracowanego... Ale co do komiksów szkolnych to ja się szczerze mówiąc nie pisze... Po prostu nie miałbym pomysłów, a na pewno nie takich jak Pretty Freak (twórca Losuxa). Szczerze mówiąc w przypadku 3 opcji w ankiecie, to jeszcze nie mam pomysłu.
żyję
-
- Bombardier
He he... to może ja bym dawał mój "Komyx". Treści tam zawarte są dla osób z mózgiem lekko odbitym od normy, czyli mówiąc naukowo: Dla totalnie odjechanych psycholi. Jednym się spodoba, inni zaczną rzucać mięsem (byle nie wątróbką, pliz). Waltos założyłby zamknięty temat (tak, żeby nikt się nie dopisywał), a ja bym mu wysyłał kolejne odcinki. Fabuła: Rozjechane postacie robią wymyślone przeze mnie rzeczy. Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie fakt, że te postacie, to ludzie z mojej klasy. I faktycznie się podobnie zachowują.
A w ankiecie zagłosowałem na 1.
BTW: Waltos, ja zawsze jestem gotów do rysowania.
A w ankiecie zagłosowałem na 1.
BTW: Waltos, ja zawsze jestem gotów do rysowania.
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Mat
-
- Mat
No trzeba przyznać, że awaryjność mojego kompa jest poza skalą... Tera musiałem froamtować dysk i tyle ważnych rzeczy poszło się czesać Dobrze chociaż, ze próne rysunki zdołałem uratować... W pewnym sensie. Tak to jest, gdy się non-stop coś ściąga, to się trafi w końcu coś, co ci kompa rozwali...
LUDZIE!!! Mam wiielkiego problema!!! Nie mogę wymyślić tytułu dla komiksu!!! Zaproponujta coś!!!!
LUDZIE!!! Mam wiielkiego problema!!! Nie mogę wymyślić tytułu dla komiksu!!! Zaproponujta coś!!!!
żyję
-
- Tawerniak
Fajny byłby komix o śmiesznych przygodach jakiejś drużynki, najlepiej coś z parodii w stylu 48 stron Adlera i Piątkowskiego, wtedy bochaterowie mogliby trafiac do różnych gier cRPG, czyli mielibyśmy np. parodię walki z BG2 w piekle(mówiłem ci że trzeba było wybrac ten po lewo, ale niee, ty zawsze musisz miec rację- mówione podczas wielce groźnych przemów drużynki pomiotu Bhalla i Irenicusa). To tylko moja indywidualna propozycja, ale takie coś było by naprawdę fajne.
Seth
Mu! (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
Mu! (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
-
- Kok
jeszcze teksty do tawerny CoB-owi musze wyslac dzisiaj (yyy, po deadline... on mnie chyba zabije ).
do tego wieczorem do kumpeli sie z ekipa spotkac, a przy okazji zmyc sie na godzine, dwie do knajpy spotkac sie z inna ekipa (punki i metale!)
widzisz jaki ja jestem zapracowany? moze sie uwine do konca tygodnia z jakims odcinkiem... moze....
900-setny post!
do tego wieczorem do kumpeli sie z ekipa spotkac, a przy okazji zmyc sie na godzine, dwie do knajpy spotkac sie z inna ekipa (punki i metale!)
widzisz jaki ja jestem zapracowany? moze sie uwine do konca tygodnia z jakims odcinkiem... moze....
900-setny post!
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/