Redaktorzy
-
- Szczur Lądowy
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
Dźwiedzia wam tu ku**a brakowało. I nie ważcie się mówić, że nie. Ale spoko, już jestem.
I po cóż jest mi Władca Pierdzieli czy inny Wieśmin, skoro NPC'ta potrafię zrobić na podstawie człowieka z ulicy - i wychodzi lepiej niż sztampowy elf Golas czy bard z jaskrą?
Dowcip polega na tym, że nie każdy człowiek się nadaje...Jednak są niektórzy "warci uwagi" i tych dość często "biorę na warsztat", wyciągając z ich wyglądu cechy, a nawet klasę postaci.
Oprócz tego mam zazwyczaj tak zwane "genialne pomysły" - choć te ostatnio częściej mi się zdarzają przy klejeniu i malowaniu różnorakich figurek.
I po cóż jest mi Władca Pierdzieli czy inny Wieśmin, skoro NPC'ta potrafię zrobić na podstawie człowieka z ulicy - i wychodzi lepiej niż sztampowy elf Golas czy bard z jaskrą?
Dowcip polega na tym, że nie każdy człowiek się nadaje...Jednak są niektórzy "warci uwagi" i tych dość często "biorę na warsztat", wyciągając z ich wyglądu cechy, a nawet klasę postaci.
Oprócz tego mam zazwyczaj tak zwane "genialne pomysły" - choć te ostatnio częściej mi się zdarzają przy klejeniu i malowaniu różnorakich figurek.
-
- Marynarz
- Kontakt:
znaczy powiedz wprost że wtedy kiedy nawdychasz sie różnych oparów klei, farb czy rozpuszczalników a wszyscy będziemy wiedzieć o co chodzi bo też tak lubimy prawdaDźwiedź pisze:Oprócz tego mam zazwyczaj tak zwane "genialne pomysły" - choć te ostatnio częściej mi się zdarzają przy klejeniu i malowaniu różnorakich figurek.
"gdy na szlaku spotkasz rowerzystę, pomachaj mu on też jest człowiekiem."
podpisano: rowerzysta
podpisano: rowerzysta
-
- Majtek
- Kontakt:
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
-
- Stópkowy Tawerniak
- Numer GG: 2863670
- Kontakt:
Ja, ja, ja! Ja byc bogaty... pozatym zakochany po uszy w twoich stopkach Przeciez wiesz, stara milosc nie rdzewieje...
Ostatnio robilem przy kostce brukowej (przyczyna mojej dlugiej nieobecnosci). Chcialem sobie zarobic na studia wiec... co ja bede gadal, to bylo pieklo, 3 miechy bez tv, kompa itp itd. Zdany tylko na siebie, a od wspolpracownikow slyszalem tylko "Mlody, przynies cement", "Mlody, zapierdalaj do betoniarki mi mieszaj opór". Ehh zycie jest piekne
Pozatym o sobie.
Imie - Daniel
Nazwiko - Brzeczyszczykiewicz. (lol)
Xywa - zabije tego co przekrecil moja xywe w dziale "REdakcja" na tawerna.rpg.pl
Narkie (ps: Falka, laski w Londynie maja fane stooopki?:P)
Ostatnio robilem przy kostce brukowej (przyczyna mojej dlugiej nieobecnosci). Chcialem sobie zarobic na studia wiec... co ja bede gadal, to bylo pieklo, 3 miechy bez tv, kompa itp itd. Zdany tylko na siebie, a od wspolpracownikow slyszalem tylko "Mlody, przynies cement", "Mlody, zapierdalaj do betoniarki mi mieszaj opór". Ehh zycie jest piekne
Pozatym o sobie.
Imie - Daniel
Nazwiko - Brzeczyszczykiewicz. (lol)
Xywa - zabije tego co przekrecil moja xywe w dziale "REdakcja" na tawerna.rpg.pl
Narkie (ps: Falka, laski w Londynie maja fane stooopki?:P)
...
-
- Tawerniany 23
- Numer GG: 1389338
- Kontakt:
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
-
- Marynarz
-
- Tawerniany 23
- Numer GG: 1389338
- Kontakt:
Rozsądny i fajny chłopak, tyle że przy okazji kawał chama...a może powinienem odwrócić kolejność?
Jeśli chodzi o moją działalność w TRPG, może być nieznana szerszej publiczności, jako iż ograniczała się głównie do obrażania(w mniej lub bardziej wysublimowany sposób) członków obydwu list dyskusyjnych...
Zobaczymy, co będzie teraz
Jeśli chodzi o moją działalność w TRPG, może być nieznana szerszej publiczności, jako iż ograniczała się głównie do obrażania(w mniej lub bardziej wysublimowany sposób) członków obydwu list dyskusyjnych...
Zobaczymy, co będzie teraz
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Teraz jestes pod moją osobistą kuratelą i jak sie nie będziesz wywiazywał z obowiazków to będę traktował to jako moja osobistą porażkę.
A co do czytelników - poszukajcie recenzji w których aż roi sie od mądrych sentencji (po łacinie i nie tylko) to bedziecie mieli podpis kim jest ta intrygujaca persona...
A co do czytelników - poszukajcie recenzji w których aż roi sie od mądrych sentencji (po łacinie i nie tylko) to bedziecie mieli podpis kim jest ta intrygujaca persona...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Marynarz
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt: