1.

Zablokowany
Deep
Chorąży
Chorąży

Re: 1.

Post autor: Deep »

Heimdall pisze:A zauważyliście, że każdy kto napisze 2000 postów jest od razu brany pod lupę przez BAZYLa?
Masz całkowitą rację. Ledwo co do 2000 dobiłem i już na CL zagościłem. A zobaczcie sobie w ogóle za co :D
Ciekaw jestem kiedy poziom moich postów tak drastycznie spadł... Wydawało mi się, że od dawna piszę takie posty :P
Będę się musiał postarasć
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Deep pisze:
Heimdall pisze:A zauważyliście, że każdy kto napisze 2000 postów jest od razu brany pod lupę przez BAZYLa?
Masz całkowitą rację. Ledwo co do 2000 dobiłem i już na CL zagościłem. A zobaczcie sobie w ogóle za co :D
Ciekaw jestem kiedy poziom moich postów tak drastycznie spadł... Wydawało mi się, że od dawna piszę takie posty :P
Będę się musiał postarasć
Oj musisz musisz... Może nie tyle poziom postów spadł, co ostatnio się bardziej rozochociłeś i w padłeś w stan "hiperaktywności"... Najlepszym dowodem fakt, że długo byliście z Heimdallem na równo, a teraz odskoczyłeś mu na ponad 200 postów... Dlatego - pilnuj się BAZYLa. On patrzy i nie pobłaża, i pamiętaj moje słowa - stwarzaj pozory! ;) Ja nie muszę, bo do 2000 jeszcze mi sporo brakuje... Poza tym nie chce mi się aż tak pisać :D I jeszcze jedno - jak wyprzedzisz BAZYLa to módl się o łaskę, bo to dopiero wykroczenie... Z tymi, którzy przekroczyli tą granicę, dzieją się bardzo dziwne rzeczy ^^
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Ravandil pisze:I jeszcze jedno - jak wyprzedzisz BAZYLa to módl się o łaskę, bo to dopiero wykroczenie... Z tymi, którzy przekroczyli tą granicę, dzieją się bardzo dziwne rzeczy ^^
Spokojnie ;)
Do Bazyla zostało mi jeszcze dużo postów (jak się napisze już te 1500 to potem trudno jest znaleźć temat w którym dałoby się napisać coś z sensem lub gdzie się jeszcze nic nie napisało). A poza tym dla większego bezpieczeństwa wolę nie przebijać Bazylowego licznika :P
.
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

No Deep.. Uwazaj to ponoc niebezpieczne :D .... Radze pogadac z Eglarestem.... A tak wogole Where is EGLAREST??? Jakos tak cicho... czy to cisza przed libacja ? :P ...
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: kajtek Raulin »

Eglarest poszedł ratować drzewa. :D
Nie no żartuje,spotkał się ze swoim chłopakiem :lol: <żart2>
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra

Post autor: fds »

Zgłoś się do marsjańskiego Big Brothera Jak kogoś z was wybiorą to dajcie znać.
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
kajtek Raulin
Kok
Kok

No to kto pierwszy sie zgłasza? :D
Deep
Chorąży
Chorąży

fds pisze:Zgłoś się do marsjańskiego Big Brothera Jak kogoś z was wybiorą to dajcie znać.
Lol. Zgłosiłbym się nawet chyba ale nie spełniam żadnych z wymagań :D

edit: a nie, jestem zdrowy, umiem angielski i mam poniżej 185cm :P
Ostatnio zmieniony piątek, 22 czerwca 2007, 17:10 przez Deep, łącznie zmieniany 1 raz.
.
kajtek Raulin
Kok
Kok

Po dłuższej chwili zastanowienia.......
Ja też! :D
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Hm, ja też mam poniżej 185cm, ale angielski i rosyjski znam w takim stopniu, że zrozumiem mniej więcej co do mnie mówią, ale żeby coś powiedzieć, to nie powiem :P. No i jestem trochę za młody.
...
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

U mojej siostry w szkole licealistka dostała się do drugiego (czy tam którego) etapu do kolejnej edycji BigBrothera. Co na to rodzina? Idź, idź, do szkoły możesz iść zawsze a to będzie przygoda twojego życia... O czym są pytania rekrutacyjne? Głównie o seksie. No i o seksie. A także trzy słowa o sobie. Co na to ta dziewczyna? Uwaga, cytat dosłowny: "Pomieszanie k*rwy z diabłem"
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Deep
Chorąży
Chorąży

@Tori: Normalnie uh! :shock:
Ta dziewczyna jakaś nienormalna chyba/ No dobra, dużo panien w młodszym (licealnym, gimnazjalnym) wieku są takie genialne, że chcą iść do BB. Ale tacy rodzice to już przesada...
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

fds pisze:Zgłoś się do marsjańskiego Big Brothera Jak kogoś z was wybiorą to dajcie znać.
A ja się nie kwalifikuję... :( Jestem za młody i mam ponad 185 cm wzrostu :P Ale za to rosyjski jako tako znam, więc za parę lat po zmianie wymagań co do wzrostu bym się nadał :P Ale pomysł ciekawy... Tylko średnio mi się widzi perspektywa wyrwania prawie półtora roku z życiorysu, zmarnowanego na siedzeniu w kapsule. Ale dla ludzi, którzy nie widzą dla siebie przyszłości jak znalazł, bo dobrze płacą :D Swoją drogą, ludzie to mają pomysły... ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Wiecie, co przed chwilą mówili w Teleexpressie? Bill Gates nie jest już najbogatszym człowiekiem na świecie! Nie znam szczegółów, ale pokrótce rzecz ujmując - jest to koniec pewnej epoki...

PS. Świetne doniesienie, akurat na mój 600 post...

EDIT: Nie do końca jestem pewien, bo widziałem tylko zapowiedź materiału, ale najpierw mówili, że nie jest już "najbogatszym", potem, że "najszybciej zarabiającym". Sorki, jeśli się okaże, że wprowadziłem w błąd.
Ostatnio zmieniony czwartek, 5 lipca 2007, 08:16 przez Tevery Best, łącznie zmieniany 1 raz.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Tevery Best pisze:Wiecie, co przed chwilą mówili w Teleexpresie? Bill Gates nie jest już najbogatszym człowiekiem na świecie! Nie znam szczegółów, ale pokrótce rzecz ujmując - jest to koniec pewnej epoki...
Ciekawe tylko, kto nim teraz jest (znaczy najbogatszym człowiekiem na świecie, nie Billem Gates'em :P), pewnie jakiś polityk, jak znam życie... Mnie to nie rusza, ale dla Billa Gatesa może to jest koniec pewnej epoki :P

PS. Zauważyliście, że jak nie ma Deepa i Heimdalla, to jest strasznie mały ruch w offtopie? Nie muszę mówić, co to oznacza, domyślcie się sami ;)
PPS. Tevery, nie rozgłaszaj tego publicznie (60o postu). Pamiętaj - BAZYL patrzy ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ravandil pisze:PS. Zauważyliście, że jak nie ma Deepa i Heimdalla, to jest strasznie mały ruch w offtopie? Nie muszę mówić, co to oznacza, domyślcie się sami ;)
Jak to mnie nie ma? Przecież jeszcze jestem, dopiero w piątek wyjeżdżam. Tyle że samemu ze sobą raczej nie można pogadać ;). Tzn. można, ale nie jest to zbyt bezpieczne.
...
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Z tego co wiem, ten najbogatszy to jakiś potentat mafii telekomunikacyjnej...
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Zablokowany