1.
-
- Kok
- Numer GG: 0
Re: 1.
Poptarzcie na mój avek.Postanowiłem napisac posta pokazanym na nim sposobie.
Efekt(nie axe xD):
nmhbnbmhj[mhj[umj[u
Efekt(nie axe xD):
nmhbnbmhj[mhj[umj[u
-
- Chorąży
Ale to jest głupi sposób bo krótkie wiadomości wysyłają się. Trzeba przywalić i pokręcić tą głową to coś wychodzi.
Ale nie róbcie tego w tym temacie
BTW: Zna ktoś Within Temptation? A wiecie, że to holenderski zespół jest?
Ale nie róbcie tego w tym temacie
BTW: Zna ktoś Within Temptation? A wiecie, że to holenderski zespół jest?
.
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Znam kiedyś zmusiłem sie żeby obejrzeć ich koncert na Vivie. Wmawiałem sobie że fajnie grają... Ale tylko jedna piosenka mi sie spodobała ta co ją ta laska na Śmiegu śpiewała w wideoklipie
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Pogratulować spostrzegawczości... Może nie aż taka bezczelna, często znajdzie się jakiś ciekawy temat-w-temacieElfin pisze:Lee... To juz stare... Sposob Eglaresta... Wymyśl inny sposob Chetnie zobacze .... Czy mi sie wydaje czy ten temat to bezczelna nabijarka postow??
Z tymi komentarzami to paskudna sprawa... o ile same notki jako posty jeszcze ujdą, to to, co się dzieje w komentarzach przyprawia czasem o dreszcze... No i ciężej Administracji to kontrolować (chyba)Deep pisze:To komentarze z blogów też się liczą? oO
Ja i tak wolę komentowanie wierszy
AC jest i od tego i od tego I czemu topór? Przecież ja nie lubię toporów... Można powiedzieć, że macie mój sztylet ew. mój łuk (które uwielbiam), o ile dwóch łuczników w naszej spa.... znaczy "Hiperaktywnej drużynie forumowiczów" ujdzie. Zresztą widzisz, Alucard? Już jesteś wciągany w perfidne macki Sam-Wiesz-Czego. I wiedz, że na to jest tylko jeden lek - każdy wie jaki, dla ułatwienia powiem, że zaczyna się na "b" (a na tą literę to nawet dwa leki są, ale się wiążą ze sobą ) Zresztą, zaraz wakacje, to nic nas nie powstrzyma... A może nawet znajdę czas, żeby wiersze poczytać, bo już chyba miesiąc tego nie robiłemAlucard pisze:Od komentowania wierszy jest AC. A pomysł Heimdalla mnie sie podoba. Masz mój łuk, miecz Deepa, topór Ravandila i pluszowe różowe piórko Ega
-
- Tawerniany Leśny Duch
Raczej to drugie, przed użyciem skonsultuj się z BAZYLem lub farmaceutą. Aha - jak się napisze w tym temacie więcej niż cztery zdania to ma się już szacunek na mieście? Jak tak, to super. Mówcie mi profesorze Miodek Żeby nie było, ja tu za was nadrabiam, bo potem ktoś powie, że tu spam się szerzy. Deep napisze jedno zdanie, ja napiszę pięć, i w sumie jest średnio trzy zdania na post. No i nie ma mowy o spamie!Force ray pisze:Bilobil czy Ban-adol I moją spamerska (hiperaktywną) ksiegę czarów. Respekt napisałes wiecej niz 4 zdaniaże zaczyna się na "b"
A weź, mnie się nie przyda. Weź go i rusz w podróż ku sławie i chwale... czy jakoś tak. W każdym razie pisz dużo i stwarzaj pozoryDeep pisze:To ja mogę wziąść ten topór!
-
- Chorąży
Mam nadzieję, że po pewnym czasie BAZYL sobie odpuszcza i nie trzeba już stwarzać pozorów.Ravandil pisze:A weź, mnie się nie przyda. Weź go i rusz w podróż ku sławie i chwale... czy jakoś tak. W każdym razie pisz dużo i stwarzaj pozoryDeep pisze:To ja mogę wziąść ten topór!
BTW, wiecie, że umiem napisać Bazy[size=0].[/size]l z małych liter?
[BAZYLu, zachowaj moją pomysłowość dla potomności Nie często zdarza mi się tak intensywnie myśleć ]
Ostatnio zmieniony środa, 20 czerwca 2007, 21:06 przez Deep, łącznie zmieniany 3 razy.
.
-
- Tawerniany Leśny Duch
Jak widać, czuwa nad nami karząca ręka (nie)sprawiedliwości... Zrozumcie, nie ma szans z NIM walczyć, pisać z małych liter, bo to i tak jest walka z wiatrakami... A przecież nikt nie umie napisać BAZYL małymi liter. Chyba tylko sam BAZYL i Chuck Norris, ale BAZYL już dawno go zbanowałHeimdall pisze:BAZYL, BAZYL, BAZYLDeep pisze:BTW, wiecie, że umiem napisać Ba.zyl z małych liter?
Jak to zrobiłeś?
edit: O, już Ci ktoś posta editnął .
-
- Chorąży
Ej! Odkryłeś mój sekret! (Przeczytaj sobie to co skopiowałeś )Heimdall pisze:BAZYL, BAZYL, BAZYL, BAZYLDeep pisze:BTW, wiecie, że umiem napisać Ba.zyl z małych liter?
Jak to zrobiłeś?
Ale wiecie co to oznacza! Że cenzura niech idzie spać!
.
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Deep, spamerze jeden. Powiem, że twoje posty się miło i szybko czyta. Ciekawe czemu ?
Co do topora, to daje go Deepowi, a ty Rav masz sztylet i wszyscy ucieszeni. ForceRaya tez widze w druzynie. Kurde, mam juz 3 zdania i to jest czwarte... nie miałem co wymyslić (czy teraz mam respect?)
A co do spa... komentowania to nigdy nie wpadnę w nałóg Póki co mam najmniej z was postów
Co do topora, to daje go Deepowi, a ty Rav masz sztylet i wszyscy ucieszeni. ForceRaya tez widze w druzynie. Kurde, mam juz 3 zdania i to jest czwarte... nie miałem co wymyslić (czy teraz mam respect?)
A co do spa... komentowania to nigdy nie wpadnę w nałóg Póki co mam najmniej z was postów
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Bosman
Ja się bardzo nie lubie powatarzać, ale tym razem to zrobię: Nie patrzy się na ilość postów, patrzy się na ilość postów na dzień. Przecież nikt nie będzie oczekiwał po kimś, kto niedawno przybył na forum, że od razu przegoni największych spamerów.Alucard pisze:A co do spa... komentowania to nigdy nie wpadnę w nałóg Póki co mam najmniej z was postów
...
-
- Tawerniany Leśny Duch
Szczególnie, że niektórych nie da się przegonić... Niech ktoś spróbuje Eglaresta albo Deepa przegonić... O Heimdallu nie wspomnę, bo troszkę ostatnio przystopował, bo miał średnią ponad 7 postów na dzień... Jak przyszedłem na forum, miał chyba ponad 700, a teraz dzieli nas koło 400... Więc na upartego dałoby się go przegonić. Pytanie - tylko po co się z kimś ścigać? Badania uczonych z Czarnobyla dowodzą, że ściganie się na posty prowadzi do impotencji i wyraźnego skrócenia postów. Ponadto naraża na syndrom BAZYLa, objawiający się szokiem wstrząsowym ("Gdzie są k**** moje posty??") i przymusowym urlopem. Dlatego weźmy sobie to do serca i nie gadajmy tu o tymHeimdall pisze:Ja się bardzo nie lubie powatarzać, ale tym razem to zrobię: Nie patrzy się na ilość postów, patrzy się na ilość postów na dzień. Przecież nikt nie będzie oczekiwał po kimś, kto niedawno przybył na forum, że od razu przegoni największych spamerów.Alucard pisze:A co do spa... komentowania to nigdy nie wpadnę w nałóg Póki co mam najmniej z was postów
PS. Ilość postów nie świadczy o spamerstwie lub jego braku, bo zasłużyłem na to godne miano jak miałem koło 250 postów. Lepiej zawsze się pilnować
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
o tak zgadzam sie z uczonymi z czarnobyla doświadczyłem empirycznie nie ktorych zjawisk niestety impotencja mnie jeszcze nie dotknęła ale podobno Kloner zniknął dlatego bo się leczy.
Zauważam też manie prześladowczą i fobie przed Bazylami
Zauważam też manie prześladowczą i fobie przed Bazylami