Więc zostań brytyjską królową - to fucha stricte reprezentacyjnaFalka pisze:O nie! Mi się to państwo podoba, nie mam zamiaru go psuć!CoB pisze: Niech zostanie brytyjską premier ^_^
Armaty
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Chorąży
Re: Armaty
O. Czemu taki fajny temat się kissi na dnie jak rozmawaimy o jubnlileuszowych ankietach?
To żeby nie było:
Heimdall:
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? O.
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? Odyn! Patataaaaj!
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Chyba nic Na pewno nie posty.
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Posty.
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? Ilość postów (ale i tak mam więcej)
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? Że ma mniej postów ode mnie.
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Dumając nad spamofizyką i prowadząc doświadczenia.
8.Czego mu/jej życzysz? Dalszych sukcesów w klono- i spamofizyce
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? Na chwilę obecną tak bo jest spamofizykiem i ma ponad 1500 postów.
10.Sugestie/skargi/wnioski/porady dla niego/niej: Więcej postów!
To żeby nie było:
Heimdall:
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? O.
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? Odyn! Patataaaaj!
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Chyba nic Na pewno nie posty.
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Posty.
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? Ilość postów (ale i tak mam więcej)
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? Że ma mniej postów ode mnie.
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Dumając nad spamofizyką i prowadząc doświadczenia.
8.Czego mu/jej życzysz? Dalszych sukcesów w klono- i spamofizyce
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? Na chwilę obecną tak bo jest spamofizykiem i ma ponad 1500 postów.
.
-
- Bosman
Riposta:
Deep
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? Nigdy go nie dogonię w postach. Gość robi w miesiąc 300 (to było na samym początku mojego pobytu na forum )
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? O, "Pajonk". A kot i tak był lepszy.
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Hmmm, może posty, zostałby wtedy Chorążym.
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Hmmm, może posty, zostałbym wtedy Chorążym .
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? Że jak go przegonię w postach, to i tak mnie znów wyprzedzi.
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? To, że panikuje, że nie zdąży do 22.06 napisać 2000 postów.
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Najlepiej jakiś wyjazd w góry/ nad morze, żebym mógł go dogonić w postach.
8.Czego mu/jej życzysz? Może jakiś ba...nananana . Nie? To może, żeby w końcu udało mu się zakończyć jakąś sesję na forum.
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? Nie znam się na trendach.
Deep
1.Pierwsze co pomyślałeś/pomyślałaś, gdy zobaczyłeś/zobaczyłaś jego/ją na forum? Nigdy go nie dogonię w postach. Gość robi w miesiąc 300 (to było na samym początku mojego pobytu na forum )
2.Co myślisz|czujesz, gdy patrzysz na jego/jej avatar? O, "Pajonk". A kot i tak był lepszy.
3.Co byś mu/jej dał/dała co posiadasz? Hmmm, może posty, zostałby wtedy Chorążym.
4.A co zabrałbyś/zabrałabyś? Hmmm, może posty, zostałbym wtedy Chorążym .
5.Co Cię w nim/niej zachwyca? Że jak go przegonię w postach, to i tak mnie znów wyprzedzi.
6.Co Cię w nim/niej śmieszy? To, że panikuje, że nie zdąży do 22.06 napisać 2000 postów.
7.Jak wg. Ciebie spędza lub powinien/powinna spędzać wolny czas? Najlepiej jakiś wyjazd w góry/ nad morze, żebym mógł go dogonić w postach.
8.Czego mu/jej życzysz? Może jakiś ba...nananana . Nie? To może, żeby w końcu udało mu się zakończyć jakąś sesję na forum.
9.Czy jest|nie jest jazzy/trendy/sic i dlaczego? Nie znam się na trendach.
...
-
- Chorąży
Nie grałeś w żadnej więc cicho siedźTo może, żeby w końcu udało mu się zakończyć jakąś sesję na forum.
Załatwione. 4 pierwsze tygodnie wakacji masz na nadrobienie postówjakiś wyjazd w góry/ nad morze, żebym mógł go dogonić w postach.
Jak teraz popatrzyłem na mój licznik to stwierdziłem "Chyba będę jednak musiał przestać pisać, żebym wkroczył w pietnastke z okrągłym licznikiem".o, że panikuje, że nie zdąży do 22.06 napisać 2000 postów.
.
-
- Bosman
Dobra, to ja nadrabiam w pierwsze cztery tygodnie wakacji, a potem Ty nadrabiasz w środku lipca .Deep pisze:Załatwione. 4 pierwsze tygodnie wakacji masz na nadrobienie postów
A tak apropo smamofizyki. Popraw ilość postów Klonera w podpisie.
...