1.

Zablokowany
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Re: 1.

Post autor: kajtek Raulin »

Poptarzcie na mój avek.Postanowiłem napisac posta pokazanym na nim sposobie.
Efekt(nie axe xD):
nmhbnbmhj[mhj[umj[u
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Ale to jest głupi sposób bo krótkie wiadomości wysyłają się. Trzeba przywalić i pokręcić tą głową to coś wychodzi.
Ale nie róbcie tego w tym temacie :P

BTW: Zna ktoś Within Temptation? A wiecie, że to holenderski zespół jest? :P
.
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

Znam kiedyś zmusiłem sie żeby obejrzeć ich koncert na Vivie. Wmawiałem sobie że fajnie grają... Ale tylko jedna piosenka mi sie spodobała ta co ją ta laska na Śmiegu śpiewała w wideoklipie :P
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Elfin pisze:Lee... To juz stare... Sposob Eglaresta... Wymyśl inny sposob :D Chetnie zobacze :P .... Czy mi sie wydaje czy ten temat to bezczelna nabijarka postow?? :)
Pogratulować spostrzegawczości... ;) Może nie aż taka bezczelna, często znajdzie się jakiś ciekawy temat-w-temacie ;)
Deep pisze:To komentarze z blogów też się liczą? oO
Ja i tak wolę komentowanie wierszy :P
Z tymi komentarzami to paskudna sprawa... o ile same notki jako posty jeszcze ujdą, to to, co się dzieje w komentarzach przyprawia czasem o dreszcze... No i ciężej Administracji to kontrolować (chyba) :P
Alucard pisze:Od komentowania wierszy jest AC. A pomysł Heimdalla mnie sie podoba. Masz mój łuk, miecz Deepa, topór Ravandila i pluszowe różowe piórko Ega :D
AC jest i od tego i od tego ;) I czemu topór? Przecież ja nie lubię toporów... Można powiedzieć, że macie mój sztylet ew. mój łuk (które uwielbiam), o ile dwóch łuczników w naszej spa.... znaczy "Hiperaktywnej drużynie forumowiczów" ujdzie. Zresztą widzisz, Alucard? Już jesteś wciągany w perfidne macki Sam-Wiesz-Czego. I wiedz, że na to jest tylko jeden lek - każdy wie jaki, dla ułatwienia powiem, że zaczyna się na "b" (a na tą literę to nawet dwa leki są, ale się wiążą ze sobą :P) ;) Zresztą, zaraz wakacje, to nic nas nie powstrzyma... A może nawet znajdę czas, żeby wiersze poczytać, bo już chyba miesiąc tego nie robiłem :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

To ja mogę wziąść ten topór!
.
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

że zaczyna się na "b"
Bilobil czy Ban-adol :D I moją spamerska (hiperaktywną) ksiegę czarów. Respekt napisałes wiecej niz 4 zdania :D
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Force ray pisze:
że zaczyna się na "b"
Bilobil czy Ban-adol :D I moją spamerska (hiperaktywną) ksiegę czarów. Respekt napisałes wiecej niz 4 zdania :D
Raczej to drugie, przed użyciem skonsultuj się z BAZYLem lub farmaceutą. Aha - jak się napisze w tym temacie więcej niż cztery zdania to ma się już szacunek na mieście? Jak tak, to super. Mówcie mi profesorze Miodek :P Żeby nie było, ja tu za was nadrabiam, bo potem ktoś powie, że tu spam się szerzy. Deep napisze jedno zdanie, ja napiszę pięć, i w sumie jest średnio trzy zdania na post. No i nie ma mowy o spamie! ;)
Deep pisze:To ja mogę wziąść ten topór!
A weź, mnie się nie przyda. Weź go i rusz w podróż ku sławie i chwale... czy jakoś tak. W każdym razie pisz dużo i stwarzaj pozory ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Ravandil pisze:
Deep pisze:To ja mogę wziąść ten topór!
A weź, mnie się nie przyda. Weź go i rusz w podróż ku sławie i chwale... czy jakoś tak. W każdym razie pisz dużo i stwarzaj pozory ;)
Mam nadzieję, że po pewnym czasie BAZYL sobie odpuszcza i nie trzeba już stwarzać pozorów.

BTW, wiecie, że umiem napisać Bazy[size=0].[/size]l z małych liter? :P

[BAZYLu, zachowaj moją pomysłowość dla potomności ;) Nie często zdarza mi się tak intensywnie myśleć :P]
Ostatnio zmieniony środa, 20 czerwca 2007, 21:06 przez Deep, łącznie zmieniany 3 razy.
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Deep pisze:BTW, wiecie, że umiem napisać Ba.zyl z małych liter? :P
Bazyl, Bazyl, Bazyl, Bazyl

Jak to zrobiłeś? :shock:

edit: O, już Ci ktoś posta editnął ;).
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Heimdall pisze:
BAZYL, BAZYL, BAZYL

edit: O, już Ci ktoś posta editnął ;).
Jak widać, czuwa nad nami karząca ręka (nie)sprawiedliwości... Zrozumcie, nie ma szans z NIM walczyć, pisać z małych liter, bo to i tak jest walka z wiatrakami... A przecież nikt nie umie napisać BAZYL małymi liter. Chyba tylko sam BAZYL i Chuck Norris, ale BAZYL już dawno go zbanował ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Heimdall pisze:
BAZYL, BAZYL, BAZYL, BAZYL

Ej! Odkryłeś mój sekret! (Przeczytaj sobie to co skopiowałeś :P)

Ale wiecie co to oznacza! Że cenzura niech idzie spać!
.
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Deep, spamerze jeden. Powiem, że twoje posty się miło i szybko czyta. Ciekawe czemu ? :D
Co do topora, to daje go Deepowi, a ty Rav masz sztylet i wszyscy ucieszeni. ForceRaya tez widze w druzynie. Kurde, mam juz 3 zdania i to jest czwarte... nie miałem co wymyslić (czy teraz mam respect?) :D

A co do spa... komentowania to nigdy nie wpadnę w nałóg :D Póki co mam najmniej z was postów :P
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Heimdall
Bosman
Bosman

Alucard pisze:A co do spa... komentowania to nigdy nie wpadnę w nałóg :D Póki co mam najmniej z was postów :P
Ja się bardzo nie lubie powatarzać, ale tym razem to zrobię: Nie patrzy się na ilość postów, patrzy się na ilość postów na dzień. Przecież nikt nie będzie oczekiwał po kimś, kto niedawno przybył na forum, że od razu przegoni największych spamerów.
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Heimdall pisze:
Alucard pisze:A co do spa... komentowania to nigdy nie wpadnę w nałóg :D Póki co mam najmniej z was postów :P
Ja się bardzo nie lubie powatarzać, ale tym razem to zrobię: Nie patrzy się na ilość postów, patrzy się na ilość postów na dzień. Przecież nikt nie będzie oczekiwał po kimś, kto niedawno przybył na forum, że od razu przegoni największych spamerów.
Szczególnie, że niektórych nie da się przegonić... Niech ktoś spróbuje Eglaresta albo Deepa przegonić... O Heimdallu nie wspomnę, bo troszkę ostatnio przystopował, bo miał średnią ponad 7 postów na dzień... Jak przyszedłem na forum, miał chyba ponad 700, a teraz dzieli nas koło 400... Więc na upartego dałoby się go przegonić. Pytanie - tylko po co się z kimś ścigać? Badania uczonych z Czarnobyla dowodzą, że ściganie się na posty prowadzi do impotencji i wyraźnego skrócenia postów. Ponadto naraża na syndrom BAZYLa, objawiający się szokiem wstrząsowym ("Gdzie są k**** moje posty??") i przymusowym urlopem. Dlatego weźmy sobie to do serca i nie gadajmy tu o tym ;)

PS. Ilość postów nie świadczy o spamerstwie lub jego braku, bo zasłużyłem na to godne miano jak miałem koło 250 postów. Lepiej zawsze się pilnować :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

o tak zgadzam sie z uczonymi z czarnobyla doświadczyłem empirycznie nie ktorych zjawisk niestety impotencja mnie jeszcze nie dotknęła ale podobno Kloner zniknął dlatego bo się leczy.

Zauważam też manie prześladowczą i fobie przed Bazylami
Heimdall
Bosman
Bosman

A zauważyliście, że każdy kto napisze 2000 postów jest od razu brany pod lupę przez BAZYLa? Chociażby Deep dzisiaj, Eglarest i Kloner kiedyś. Chyba jednak lepiej nie dobijać do tych 2 000.
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

AC też był brany pod Lupę ale powiem wam że to jeszcze nic nie więcie jeszcze co dzieje się po przekroczeniu 3000 Mówię wam strzeżcie się !
Zablokowany