Przykro mi. Spam powoli wciąga Cię w swe brudne i długie łapska. Świadczy o tym fakt, że napisałeś już sporo postów w offtopicuAlucard pisze:Nie gadam z wami. Kurde, jakim spamerem trzeba być aby miec więcej niż 2000 postów. Mnie to czeka za kilka lat
1.

-
Deep
- Chorąży

Re: 1.
.

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Właśnie, wciąż masz najwyższą średnią postów na dzień... To samo przychodzi. I nie możesz się temu oprzeć. Żądza spamowania... Poza tym to się tylko wydaje, że się tego nie da zrobić. Pamiętam, jak myślałem, że nigdy do setki nie dobiję... I cieszyłem się jak dziecko, jak w pierwsze 20 dni miałem 20 postów. Taka ładna średnia byłaAlucard pisze:Nie gadam z wami. Kurde, jakim spamerem trzeba być aby miec więcej niż 2000 postów. Mnie to czeka za kilka lat

-
Alucard
- Bosman

- Numer GG: 9149904
Ano mam. Juz jeden nałóg niszczę (rzucam palenie) a tu drugi mnie w swe szpony łapieRavandil pisze: Właśnie, wciąż masz najwyższą średnią postów na dzień... To samo przychodzi.
Wiesz, ja sie stresuje...Ravandil pisze: pisać tyle, ile uznaje się za stosowne, nie stresować się statystykami, to wszystko samo idzie i miło dni upływają. Mam już pewne doświadczenie w tej dziedzinie
Wciąz jest na mnie ta presja, że jak nie napisze 20 postów, to mnie przestaniecie lubić ;D Więc spa... piszę i staram sie, aby to mądre było. Ten post jest tego antyprzykładem-to sie nie liczy
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica

-
Heimdall
- Bosman

Czyżby to było 1 listopada 2006 roku? Tak tylko strzelam, bo pamietam żeś mnie mniej więcej wtedy wyprzedził w postach (pamiętam też, że JESZCZE wtedy nie spamowałeś)Force ray pisze:heh nie wiem czy mnie pobijesz ja napisałem jednego dnia 58 postów BEZ SPAMU ! na bardzo wazne tematy tak to jest spam
EDIT: Już wiem, że nie trafiłem, wtedy napisałeś 22 posty.
...

-
Deep
- Chorąży

Force ray pisze:heh nie wiem czy mnie pobijesz ja napisałem jednego dnia 58 postów BEZ SPAMU ! na bardzo wazne tematy tak to jest spam
Dobra dobra. Powyżej 20 postów na dzień to nie robi różnicy, czy to spam czy nie
.

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
To zależy, kto ocenia czy to jest spam czy nie... W sumie to jak alkoholizm - rzadko ktoś się przyznaje, że jest spamerem...Force ray pisze:heh nie wiem czy mnie pobijesz ja napisałem jednego dnia 58 postów BEZ SPAMU ! na bardzo wazne tematy tak to jest spam
PS. Nie chcę nikogo martwić, ale zaś się nasze cztery-pięć ksywek na krzyż tutaj przewija...
PS2. 58 postów to nie aż taki super wyczyn. Napisz 300 i zrób, żeby Cię potem za to nie zbanowali

-
Deep
- Chorąży

Ja się czasami przyznajęRavandil pisze: To zależy, kto ocenia czy to jest spam czy nie... W sumie to jak alkoholizm - rzadko ktoś się przyznaje, że jest spamerem...
No i kogo to obchodzi?Ravandil pisze:PS. Nie chcę nikogo martwić, ale zaś się nasze cztery-pięć ksywek na krzyż tutaj przewija...![]()
Nie wiem czy to byśmy wytrzymaliRavandil pisze:PS2. 58 postów to nie aż taki super wyczyn. Napisz 300 i zrób, żeby Cię potem za to nie zbanowali
Za dużo do nadrabiania
.

-
Deep
- Chorąży

Rzeknij tylko kiedy - chętnie cię wspomogęForce ray pisze:Jeden dzień tak zrobie, bez spamowania pozakładam nowe ciekawe tematy, odkurze fajne stare... I ubije dziennie te ~100 postów. Tylko czasu brak.
.

-
Heimdall
- Bosman

Ja znam lepszy sposób. Wchodzisz w blogi i komentujesz WSZYSTKIE od początku do końca. Ze sto postów powinno się uzbierać
.
PS. Nie mam zamiaru wprowadzać tego planu w życie, alem się z wami nim podzielił.
PS. Nie mam zamiaru wprowadzać tego planu w życie, alem się z wami nim podzielił.
...

-
Alucard
- Bosman

- Numer GG: 9149904
Od komentowania wierszy jest AC. A pomysł Heimdalla mnie sie podoba. Masz mój łuk, miecz Deepa, topór Ravandila i pluszowe różowe piórko Ega 
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów

-
Pavciooo
- Kok

- Kontakt:
Zawsze sobie możecie sobie zrobić sesję, taką ogólnie bez większej fabuły tylko łażenie i zabijanie, zasiądziecie w kilku na parę godzin i będziecie mieli masę postów ;P
Eh, co się ze mną dzieje, że do takich spamerskich tematów zaglądam
Ale nie myślcie, że mnie w spamowanie wciągniecie, bo ja jestem zbyt leniwy na spamowanie, hehe 
PS: Około 25% moich postów napisałem w jednej sesji Mr.Z
Co by nie mówić, to była chyba najdłuższa sesja na tym forum 
Eh, co się ze mną dzieje, że do takich spamerskich tematów zaglądam
PS: Około 25% moich postów napisałem w jednej sesji Mr.Z
I tak nikt tego nie czyta...

-
Deep
- Chorąży

Pavciooo pisze:Zawsze sobie możecie sobie zrobić sesję, taką ogólnie bez większej fabuły tylko łażenie i zabijanie, zasiądziecie w kilku na parę godzin i będziecie mieli masę postów ;P
Dobre dobre
Ale nas ten spam wciągnął, że już nie możemy bez pisania wielkiej ilości postów wytrzymać :PP
Hehe. Każdy tak mówiPavciooo pisze:Ale nie myślcie, że mnie w spamowanie wciągniecie, bo ja jestem zbyt leniwy na spamowanie, hehe
.