Przykro mi. Spam powoli wciąga Cię w swe brudne i długie łapska. Świadczy o tym fakt, że napisałeś już sporo postów w offtopicuAlucard pisze:Nie gadam z wami. Kurde, jakim spamerem trzeba być aby miec więcej niż 2000 postów. Mnie to czeka za kilka lat
1.
-
- Chorąży
Re: 1.
.
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Właśnie, wciąż masz najwyższą średnią postów na dzień... To samo przychodzi. I nie możesz się temu oprzeć. Żądza spamowania... Poza tym to się tylko wydaje, że się tego nie da zrobić. Pamiętam, jak myślałem, że nigdy do setki nie dobiję... I cieszyłem się jak dziecko, jak w pierwsze 20 dni miałem 20 postów. Taka ładna średnia była Ale najlepiej jest nie patrzeć na licznik, pisać tyle, ile uznaje się za stosowne, nie stresować się statystykami, to wszystko samo idzie i miło dni upływają. Mam już pewne doświadczenie w tej dziedzinieAlucard pisze:Nie gadam z wami. Kurde, jakim spamerem trzeba być aby miec więcej niż 2000 postów. Mnie to czeka za kilka lat
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Ano mam. Juz jeden nałóg niszczę (rzucam palenie) a tu drugi mnie w swe szpony łapieRavandil pisze: Właśnie, wciąż masz najwyższą średnią postów na dzień... To samo przychodzi.
Wiesz, ja sie stresuje...Ravandil pisze: pisać tyle, ile uznaje się za stosowne, nie stresować się statystykami, to wszystko samo idzie i miło dni upływają. Mam już pewne doświadczenie w tej dziedzinie
Wciąz jest na mnie ta presja, że jak nie napisze 20 postów, to mnie przestaniecie lubić ;D Więc spa... piszę i staram sie, aby to mądre było. Ten post jest tego antyprzykładem-to sie nie liczy
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Bosman
Czyżby to było 1 listopada 2006 roku? Tak tylko strzelam, bo pamietam żeś mnie mniej więcej wtedy wyprzedził w postach (pamiętam też, że JESZCZE wtedy nie spamowałeś) . A to nie jest spam.Force ray pisze:heh nie wiem czy mnie pobijesz ja napisałem jednego dnia 58 postów BEZ SPAMU ! na bardzo wazne tematy tak to jest spam
EDIT: Już wiem, że nie trafiłem, wtedy napisałeś 22 posty.
...
-
- Chorąży
Force ray pisze:heh nie wiem czy mnie pobijesz ja napisałem jednego dnia 58 postów BEZ SPAMU ! na bardzo wazne tematy tak to jest spam
Dobra dobra. Powyżej 20 postów na dzień to nie robi różnicy, czy to spam czy nie
.
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
To zależy, kto ocenia czy to jest spam czy nie... W sumie to jak alkoholizm - rzadko ktoś się przyznaje, że jest spamerem... I nie wiem, jakie są na forum bardzo ważne tematy, nie widziałem ich zbyt wiele, przynajmniej nie w Offtopicu ^^Force ray pisze:heh nie wiem czy mnie pobijesz ja napisałem jednego dnia 58 postów BEZ SPAMU ! na bardzo wazne tematy tak to jest spam
PS. Nie chcę nikogo martwić, ale zaś się nasze cztery-pięć ksywek na krzyż tutaj przewija...
PS2. 58 postów to nie aż taki super wyczyn. Napisz 300 i zrób, żeby Cię potem za to nie zbanowali
-
- Chorąży
Ja się czasami przyznajęRavandil pisze: To zależy, kto ocenia czy to jest spam czy nie... W sumie to jak alkoholizm - rzadko ktoś się przyznaje, że jest spamerem...
No i kogo to obchodzi?Ravandil pisze:PS. Nie chcę nikogo martwić, ale zaś się nasze cztery-pięć ksywek na krzyż tutaj przewija...
Nie wiem czy to byśmy wytrzymaliRavandil pisze:PS2. 58 postów to nie aż taki super wyczyn. Napisz 300 i zrób, żeby Cię potem za to nie zbanowali
Za dużo do nadrabiania
.
-
- Chorąży
Rzeknij tylko kiedy - chętnie cię wspomogęForce ray pisze:Jeden dzień tak zrobie, bez spamowania pozakładam nowe ciekawe tematy, odkurze fajne stare... I ubije dziennie te ~100 postów. Tylko czasu brak.
.
-
- Bosman
Ja znam lepszy sposób. Wchodzisz w blogi i komentujesz WSZYSTKIE od początku do końca. Ze sto postów powinno się uzbierać .
PS. Nie mam zamiaru wprowadzać tego planu w życie, alem się z wami nim podzielił.
PS. Nie mam zamiaru wprowadzać tego planu w życie, alem się z wami nim podzielił.
...
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Od komentowania wierszy jest AC. A pomysł Heimdalla mnie sie podoba. Masz mój łuk, miecz Deepa, topór Ravandila i pluszowe różowe piórko Ega
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
-
- Kok
- Kontakt:
Zawsze sobie możecie sobie zrobić sesję, taką ogólnie bez większej fabuły tylko łażenie i zabijanie, zasiądziecie w kilku na parę godzin i będziecie mieli masę postów ;P
Eh, co się ze mną dzieje, że do takich spamerskich tematów zaglądam Ale nie myślcie, że mnie w spamowanie wciągniecie, bo ja jestem zbyt leniwy na spamowanie, hehe
PS: Około 25% moich postów napisałem w jednej sesji Mr.Z Co by nie mówić, to była chyba najdłuższa sesja na tym forum
Eh, co się ze mną dzieje, że do takich spamerskich tematów zaglądam Ale nie myślcie, że mnie w spamowanie wciągniecie, bo ja jestem zbyt leniwy na spamowanie, hehe
PS: Około 25% moich postów napisałem w jednej sesji Mr.Z Co by nie mówić, to była chyba najdłuższa sesja na tym forum
I tak nikt tego nie czyta...
-
- Chorąży
Pavciooo pisze:Zawsze sobie możecie sobie zrobić sesję, taką ogólnie bez większej fabuły tylko łażenie i zabijanie, zasiądziecie w kilku na parę godzin i będziecie mieli masę postów ;P
Dobre dobre
Ale nas ten spam wciągnął, że już nie możemy bez pisania wielkiej ilości postów wytrzymać :PP
Hehe. Każdy tak mówiPavciooo pisze:Ale nie myślcie, że mnie w spamowanie wciągniecie, bo ja jestem zbyt leniwy na spamowanie, hehe
.