1.

Zablokowany
Deep
Chorąży
Chorąży

Re: 1.

Post autor: Deep »

Alucard pisze:Nie gadam z wami. Kurde, jakim spamerem trzeba być aby miec więcej niż 2000 postów. Mnie to czeka za kilka lat :D
Przykro mi. Spam powoli wciąga Cię w swe brudne i długie łapska. Świadczy o tym fakt, że napisałeś już sporo postów w offtopicu :P
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Alucard pisze:Nie gadam z wami. Kurde, jakim spamerem trzeba być aby miec więcej niż 2000 postów. Mnie to czeka za kilka lat :D
Właśnie, wciąż masz najwyższą średnią postów na dzień... To samo przychodzi. I nie możesz się temu oprzeć. Żądza spamowania... Poza tym to się tylko wydaje, że się tego nie da zrobić. Pamiętam, jak myślałem, że nigdy do setki nie dobiję... I cieszyłem się jak dziecko, jak w pierwsze 20 dni miałem 20 postów. Taka ładna średnia była ;) Ale najlepiej jest nie patrzeć na licznik, pisać tyle, ile uznaje się za stosowne, nie stresować się statystykami, to wszystko samo idzie i miło dni upływają. Mam już pewne doświadczenie w tej dziedzinie :D
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Ravandil pisze: Właśnie, wciąż masz najwyższą średnią postów na dzień... To samo przychodzi.
Ano mam. Juz jeden nałóg niszczę (rzucam palenie) a tu drugi mnie w swe szpony łapie :D
Ravandil pisze: pisać tyle, ile uznaje się za stosowne, nie stresować się statystykami, to wszystko samo idzie i miło dni upływają. Mam już pewne doświadczenie w tej dziedzinie :D
Wiesz, ja sie stresuje...
Wciąz jest na mnie ta presja, że jak nie napisze 20 postów, to mnie przestaniecie lubić ;D Więc spa... piszę i staram sie, aby to mądre było. Ten post jest tego antyprzykładem-to sie nie liczy ;)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

heh nie wiem czy mnie pobijesz ja napisałem jednego dnia 58 postów BEZ SPAMU ! na bardzo wazne tematy tak to jest spam
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Force ray pisze:heh nie wiem czy mnie pobijesz ja napisałem jednego dnia 58 postów BEZ SPAMU ! na bardzo wazne tematy tak to jest spam
Czyżby to było 1 listopada 2006 roku? Tak tylko strzelam, bo pamietam żeś mnie mniej więcej wtedy wyprzedził w postach (pamiętam też, że JESZCZE wtedy nie spamowałeś) :twisted: . A to nie jest spam.

EDIT: Już wiem, że nie trafiłem, wtedy napisałeś 22 posty.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Force ray pisze:heh nie wiem czy mnie pobijesz ja napisałem jednego dnia 58 postów BEZ SPAMU ! na bardzo wazne tematy tak to jest spam

Dobra dobra. Powyżej 20 postów na dzień to nie robi różnicy, czy to spam czy nie :P
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

To zależy, kto ocenia czy to jest spam czy nie... W sumie to jak alkoholizm - rzadko ktoś się przyznaje, że jest spamerem... ;) I nie wiem, jakie są na forum bardzo ważne tematy, nie widziałem ich zbyt wiele, przynajmniej nie w Offtopicu ^^
PS. Nie chcę nikogo martwić, ale zaś się nasze cztery-pięć ksywek na krzyż tutaj przewija... ;)
PS2. 58 postów to nie aż taki super wyczyn. Napisz 300 i zrób, żeby Cię potem za to nie zbanowali :D
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Force
Bosman
Bosman

heh nie wiem czy mnie pobijesz ja napisałem jednego dnia 58 postów BEZ SPAMU ! na bardzo wazne tematy tak to jest spam
A najsmieszniejsze jest to że chyba ich było 35 :D
Obrazek
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Ravandil pisze: To zależy, kto ocenia czy to jest spam czy nie... W sumie to jak alkoholizm - rzadko ktoś się przyznaje, że jest spamerem... ;)
Ja się czasami przyznaję :P
Ravandil pisze:PS. Nie chcę nikogo martwić, ale zaś się nasze cztery-pięć ksywek na krzyż tutaj przewija... ;)
No i kogo to obchodzi? ;)
Ravandil pisze:PS2. 58 postów to nie aż taki super wyczyn. Napisz 300 i zrób, żeby Cię potem za to nie zbanowali :D
Nie wiem czy to byśmy wytrzymali :P
Za dużo do nadrabiania ;)
.
Force
Bosman
Bosman

Jeden dzień tak zrobie, bez spamowania pozakładam nowe ciekawe tematy, odkurze fajne stare... I ubije dziennie te ~100 postów. Tylko czasu brak.
Obrazek
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Force ray pisze:Jeden dzień tak zrobie, bez spamowania pozakładam nowe ciekawe tematy, odkurze fajne stare... I ubije dziennie te ~100 postów. Tylko czasu brak.
Rzeknij tylko kiedy - chętnie cię wspomogę :D
.
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Lee... To juz stare... Sposob Eglaresta... Wymyśl inny sposob :D Chetnie zobacze :P .... Czy mi sie wydaje czy ten temat to bezczelna nabijarka postow?? :)
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ja znam lepszy sposób. Wchodzisz w blogi i komentujesz WSZYSTKIE od początku do końca. Ze sto postów powinno się uzbierać :P.

PS. Nie mam zamiaru wprowadzać tego planu w życie, alem się z wami nim podzielił.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

To komentarze z blogów też się liczą? oO
Ja i tak wolę komentowanie wierszy :P

PS: Chyba się nie wyrobię do 2000. Za mało czasu zostało :P
.
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Od komentowania wierszy jest AC. A pomysł Heimdalla mnie sie podoba. Masz mój łuk, miecz Deepa, topór Ravandila i pluszowe różowe piórko Ega :D
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Zawsze sobie możecie sobie zrobić sesję, taką ogólnie bez większej fabuły tylko łażenie i zabijanie, zasiądziecie w kilku na parę godzin i będziecie mieli masę postów ;P

Eh, co się ze mną dzieje, że do takich spamerskich tematów zaglądam :P Ale nie myślcie, że mnie w spamowanie wciągniecie, bo ja jestem zbyt leniwy na spamowanie, hehe :P

PS: Około 25% moich postów napisałem w jednej sesji Mr.Z :P Co by nie mówić, to była chyba najdłuższa sesja na tym forum :P
I tak nikt tego nie czyta...
Deep
Chorąży
Chorąży

Pavciooo pisze:Zawsze sobie możecie sobie zrobić sesję, taką ogólnie bez większej fabuły tylko łażenie i zabijanie, zasiądziecie w kilku na parę godzin i będziecie mieli masę postów ;P

Dobre dobre :P
Ale nas ten spam wciągnął, że już nie możemy bez pisania wielkiej ilości postów wytrzymać :PP
Pavciooo pisze:Ale nie myślcie, że mnie w spamowanie wciągniecie, bo ja jestem zbyt leniwy na spamowanie, hehe
Hehe. Każdy tak mówi :P
.
Zablokowany