[Zainfekowany Grzyb] 2: Pustka

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Re: [Zainfekowany Grzyb] 2: Pustka
a gdzie ten wsiór sie wychował! tam go pewnie zostawił na swojej rodzimej wiosce !
ktos wie ska on jest i gdzie on jest do kur... nedzy !
ktos wie ska on jest i gdzie on jest do kur... nedzy !

-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
To bardzo dobre pytanie, odpowiedź na nie chyba zna tylko Heimdall ale on jakiś przybrał dziwny, żółtawy kolor... zaczyna coraz bardziej przypominać Earth Worm Jima

-
- Chorąży
nei no jak nie zombie to teraz to coś !!! niech no mu ktoś wykurwi w ryj moze tym gownem co z ufo wytargalismy !
zaczalem nerwowo obmyslac plan - toż to byc neimoze co brak wacka robi z wydawalo by sie czlowiekiem a CZESIO nie lubi bez wacka !!!
musze isc sie napic
zaczalem nerwowo obmyslac plan - toż to byc neimoze co brak wacka robi z wydawalo by sie czlowiekiem a CZESIO nie lubi bez wacka !!!
musze isc sie napic

-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Chwytam kamyk z pozoru delikatnie.
- Słuchaj mnie tu ty!... kamyku! Jestem zombie bombie co zjada mózgi! Mów co zrobiłeś z hujkiem Heimdala ty!... zboczony złamasie! Jak nie powiesz to trafisz do piekła bo mam wtyki tam na górze. HA! I otworzyłem butelke z Janem Niezbędnym! HA!
- Słuchaj mnie tu ty!... kamyku! Jestem zombie bombie co zjada mózgi! Mów co zrobiłeś z hujkiem Heimdala ty!... zboczony złamasie! Jak nie powiesz to trafisz do piekła bo mam wtyki tam na górze. HA! I otworzyłem butelke z Janem Niezbędnym! HA!
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Bosman
- Kontakt:
Eglarest nie masz już alkoholu... Azrael wyciągnął z kamyka informację, że to czego szukacie jest w westernowym miasteczku dwanaście kół na wschód. Po drodze jednak musicie jakoś pokonać armię szkieletów dinozaurów i kaktusy. Kamyk zamienił się w kamyk i Azrael teraz nie wie co z nim zrobić...

-
- Chorąży
azr cisnij nim w ta pokrake co sie robi z heima.
ide stwozyc armie bo ta nam bedzie potrzebna- rysuje na kartce wojownika a nastepnie kseruje go ile wlezie na mym podrecznym kserze. a tearz Azr tchnij w nich zyciowe moce z piekiel masz uklady na gorze nie czy tam na dole....
ide stwozyc armie bo ta nam bedzie potrzebna- rysuje na kartce wojownika a nastepnie kseruje go ile wlezie na mym podrecznym kserze. a tearz Azr tchnij w nich zyciowe moce z piekiel masz uklady na gorze nie czy tam na dole....

-
- Bosman
- Kontakt:

-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:
Mam sposób na tą niby armijke! wołam moim donośnym głosem po czym dzwonie na moją planete i sprowadzam tu Cyber Anihilatora zeby przyniósł bron i walczył z nami, jak już jest to daje każdemu po Plasma Gunie i Super Shotgunie oraz jednego Megasphere i Nieśmiertelnośc
Dobra! co do broni to pewnie się znacie, jeślie nie to wasz problem, jeśli chodzi o kulki to jeśli bedzie wam potrzebna to trzeba ją rzucic na zemie i przejśc po niej a zacznie dzałac!
Dobra! co do broni to pewnie się znacie, jeślie nie to wasz problem, jeśli chodzi o kulki to jeśli bedzie wam potrzebna to trzeba ją rzucic na zemie i przejśc po niej a zacznie dzałac!
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars

-
- Bosman
Mój plan ubłagania kontaktów o pomoc.
1. Spaść na dno: Całuje Heimdala (lub to co kiedyś nim było)
2. Odbić się od niego aż do nieba: Wale go z plaskacza z okrzykiem JAK ŚMIESZ CHAMIE!
3.Ubłagać kontakty o pomoc: Słuchaj ziomie, jak ten na dole nie odzyska hujka to już nie zobaczysz swojego człowieka. Pokazuję mu kamyk.
Po chwili namysłu stwierdzam, że to nie te znajomości: To była groźba, ale jak coś to mogę poprosić...
W dodatku od siebie proszę go o ożywienie kamyka (ma skubany wiadomości może będzie wiedział jak naprawić mego hujka?)
1. Spaść na dno: Całuje Heimdala (lub to co kiedyś nim było)
2. Odbić się od niego aż do nieba: Wale go z plaskacza z okrzykiem JAK ŚMIESZ CHAMIE!
3.Ubłagać kontakty o pomoc: Słuchaj ziomie, jak ten na dole nie odzyska hujka to już nie zobaczysz swojego człowieka. Pokazuję mu kamyk.
Po chwili namysłu stwierdzam, że to nie te znajomości: To była groźba, ale jak coś to mogę poprosić...

Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

-
- Chorąży
Musimy ożyw wszystkie kamyki ! pomoga nam pokonać to co do pokonania jest.
cholera skonczyl sie alkohol nie baczac wiec na nic biore co kolwiek co znajde pod reka a zawiera cukry i zaczynam proces fermentacji oraz destylacji ... bimberek upedzimy
cholera skonczyl sie alkohol nie baczac wiec na nic biore co kolwiek co znajde pod reka a zawiera cukry i zaczynam proces fermentacji oraz destylacji ... bimberek upedzimy

-
- Bombardier
- Numer GG: 10499479
Jestem taki piękny!!
Nareszcie to zrozumiałem!
Ta chałastra nie jest mnie godna!!
Zabic dziadów!!
Z obszernej fałdy tłuszczu wyciągnął fajowy miecz apokaliptycznego znizczenia i strasznej strasznosci.
Zamaszystym ruchem wbił go w ziemię recytując coś w niezrozumiałym języku.
Ziemia rozstąpiła się. Z wielkiej świecącej bajeranckim czerwonym światłem wyszła niczycielka światów, posłańczyniogońconosicielka śmierci- Super Niania!! tym tym tudu tyrytty i wręczyła mu pejcz.
Szaszka usiadł za uchem potwora, strzelił jej w wielkie dupsko pejczem (był długi).
i ruszył na miasteczko wypinąc się w bohaterskich pozach
Nareszcie to zrozumiałem!
Ta chałastra nie jest mnie godna!!
Zabic dziadów!!
Z obszernej fałdy tłuszczu wyciągnął fajowy miecz apokaliptycznego znizczenia i strasznej strasznosci.
Zamaszystym ruchem wbił go w ziemię recytując coś w niezrozumiałym języku.
Ziemia rozstąpiła się. Z wielkiej świecącej bajeranckim czerwonym światłem wyszła niczycielka światów, posłańczyniogońconosicielka śmierci- Super Niania!! tym tym tudu tyrytty i wręczyła mu pejcz.
Szaszka usiadł za uchem potwora, strzelił jej w wielkie dupsko pejczem (był długi).
i ruszył na miasteczko wypinąc się w bohaterskich pozach

-
- Chorąży
to ja sobie powroze wyciagam magiczne runy i kule poczym wruze z fusów co z tego wszystkiego wyniknie...
proboje tez prywolac z innego wymiaru Heimidala oraz wielkeigo złego demona - misia uszatka.
proboje tez prywolac z innego wymiaru Heimidala oraz wielkeigo złego demona - misia uszatka.

-
- Bosman
- Kontakt:
Po wielu perymetiach (do szczególnie ciekawych należy to, że Heimdall przeżył kolejną metamorfozę...) dotarliście na peryferie miasteczka. Widzicie starą, pustą stajnię... zapada zmrok, ale dokładnie na horyzoncie jest jakieś drewniane miasteczko w którym świeci światło ognia...
Heimdall teraz ma postać wormsa...

A może to już nie Heimdall a jego demoniczny sobowtór z innego wymiaru?
Heimdall teraz ma postać wormsa...

A może to już nie Heimdall a jego demoniczny sobowtór z innego wymiaru?

-
- Chorąży
spalmy tą dziurę ale wcześniej sprawdźmy czy w stajence nie ma dzieciątka Dżisus !
ej Heimidal dasz wyciągnąć się na ryby po tej całej akcji ????
ej Heimidal dasz wyciągnąć się na ryby po tej całej akcji ????

-
- Bosman
Hej boże widzisz? Mu pomagają ci z dołu np. niczycielka światów. Pomóż plz....
*ten z góry* ożywił kartki Eglaresta, dał nam do pomocy dwa anioły i kamyk (którego nazwałem "Stara Kupa")
(z racji tego, że inni [szasza] pozwolili sobie stważać na życzenie ja też to zrobie.)
*ten z góry* ożywił kartki Eglaresta, dał nam do pomocy dwa anioły i kamyk (którego nazwałem "Stara Kupa")
(z racji tego, że inni [szasza] pozwolili sobie stważać na życzenie ja też to zrobie.)

-
- Bosman
- Kontakt:
Rzeczywistość zaczęła się powoli niszczyć... niczym kartka papieru, której włókna wyprodukowane w komunistycznej fabryce w Ostrołęce tak i tu wszystko zaczęło się rozpadać. Materiał nie był zbyt dobry, ale jednak dotarliście do miasteczka w samo południe... Azrael swoim twórstwem wszystko popsuł, to już stawało się nierzeczywiste. Pojawił się przed wami wielki kaktus... i był tam też wielki dom...
http://www.3drt.com/savers/dark_mansion ... 2-1280.jpg
http://www.3drt.com/savers/dark_mansion ... 2-1280.jpg

-
- Chorąży
o ciekawe czy tam mieszka misio !
mamy armie nierzeczywistom i kaktusa mozemy wysac soki z kaktusa dostaniemy sraczki i zalejemy piwnice tego domu gownem !
aaaaaaaaalbo nei popedzimy bimberek z kaktusa !
mamy armie nierzeczywistom i kaktusa mozemy wysac soki z kaktusa dostaniemy sraczki i zalejemy piwnice tego domu gownem !
aaaaaaaaalbo nei popedzimy bimberek z kaktusa !