[szybka sesja] Odyseja Psychiczna I

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Szybko wstaję z fotela i wbigam do kabiny. Wyłączam autopilota, łapię za ster. "No, natreszcie coś się dzieje" Zręcznie omijam wszystkie salwy pocisków i wybuchy. Na ekranie pojawił się napis System przeciążony, maskowanie wyłączone Uważajcie, za chwilę będzie masakra- krzyczę do pozostalych.
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

- mam nadzieje ze jestes dobrym pilotem-mowil rob- musimy wiac przed naszymi salwami nasza federacja ma zabujcza skutecznosc a nieroznimy sie dlanich niczym! od reszty

Largo: Grzesiek podpiołem nasz statek za okręt o numeracji fdswrrr666
-nasluchuj rozkazow-polecila Kate.
Heimdall
Bosman
Bosman

O kurde, czeka nas ofensywa z dwóch stron, przecież wrogowie strzelają na ślepo, nasi myślą, że jesteśmy wrogami, oj, czarno to widzę. W ostatnim momencie uchylam statek od wystrzału obracając go o 90 stopni. Po ominięciu jeszcze kilku strzałów, zaczynam pikować z zawrotną prędkością. Teraz jesteśmy kilkanascie metrów pod (albo nad, w kosmosie to nigdy nic nie wiadomo) główną walką. Macie teraz czas na wysłuchanie rozkazów- mówię do reszty.
...
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

W swoim umysle jestem przy chipie transkodera. Uruchamiam go sledze pasma sygnałów z "fdswrrr666" zakodowanie informacje poddaje obróbce i staram sie wychwycic najwazniejsze informacje:

-Uwaga jest sygnał! Informacja głosi:...
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

informacja byla krotka- Pwrot do jednostki sterującej...

Largo: To mamy problem, tam jest kilka jednostek sterujacych ktora nasza?
Heimdall
Bosman
Bosman

Ej, ja tu jestem tylko pilotem, takich decyzji wcale nie mam zamiaru podejmować. To wy decydujcie się, byle szybko, bo długo nie pozostaniemy niezauważeni. Grzesiek, spróbuj jeszcze raz nawiązać kontakt.
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Re: [szybka sesja] Odyseja Psychiczna I

Reaktywacja Gry w tym universum ;)

do gry w chodzi AC

AC - podaj po krótce

imie
nazwisko
pochodzenie
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

imie Tutenson
nazwisko Fjordhoff
pochodzenie Egipskonorweskie
wiek 27
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

I wszystko było by super gdyby nie fakt ze twoja ojczyzna czyli federacja stoi w wojnie juz od 10 lat mamy rok 2153 aty zdaje się że utknąłesna jakiejs zadupnej pustynnej planecie bo twoj okret został zestrzelony na jej orbicie przez te PIJAWY !
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

No to masakra w ogóle, jak ja się tu dostałem? Jakbym dorwał te pijawy to bym je wszystkie pozabijał, ale... jak możemy żyć bez banków? Ja mogę, ale jak ludzkość by przeżyła. Podążam szlakiem zachodzącego słońca w przeciwnym kierunku czyli na wschód... z mojego statku oczywiście biorę laserowe karabiny, działko plazmowe, solar scorchera, pancerz wspomagany w wersji udoskonalonej i najlepiej samochód...
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

dostaless ie tu tak ze leciałeś sobie okrętem ale musiałeś sie ewakuowac i się rozbiles na tej wsi

zachdozącego słońca a którego ?????

z ekwipunku pozostał ci pistolet laserowy i pancerz do tego masz zepsuta obręcz na oczy i rozwalony skaner oraz karte z kredytami.
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Ech, ale kaszana... to ja idę w stronę wschodu tego słońca co jest po prawej... właściwie to po prostu w przeciwnym kierunku niż ono jest... a jakie są kolory tych słońc? Biorę oczywiście wszystko co mam... i do tego nie mam kaszanki... totalna kaszana!
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

jedno znich ejst zielone a drugie tenczowe - oczywiscie ze zrozumiałych wzgledów wypioleś się na to tęczowe choć czułeś lekki tyskonfort majac swiadomosc ze ten symbol zachodzi cie teraz od tylca.

Kasznaki nie było to prawda ale zawsze mozna było by coś przerobić na kaszankę bo znalazłeś 2 paczki kaszy teraz tylko krew troche podrobow i flaki !
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

No to biegiem do najbliższej osady, w końcu mam pistolet laserowy, szybko powinno pójść znalezienie innych rzeczy do zrobienia kaszanki... oczywiście najpierw porozmawiam z miejscowymi... jak coś to fajnie by było mieć lotnię czy żyrokopter...
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

miejscowych nei znalazles ale coto jakiś ufol neiznanego pochodzenia stoi na srodku pustyni a obok jest ścigacz !! cos tam wymachuje do ciebie

- hej hej HJASHA AHBJN SHBSDN S jbNAS BAXB AHCD - mówi w swoim ufolskim języku. wymachując swymi trzema kończynami górnymi.
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Też mu macham i z uśmiechem zbliżam się do niego. Kłaniam mu się nisko po czym strzelam mu w twarz laserem. Jeżeli przeżył to to mu się kłaniam ponownie i mówię To taka forma przywitania obcej rasy u nas, mnie tak nie witaj ;)
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

po strzeleniu mu wrj zamienił sie w zestaw roberta makuowicza wraz z jego przepisem na kaszanke ze wszystkimi niezbednymi produktami. pozatym byly tez kluczyki do scigacza. byl tez hologram zktorego pojawil sie robert m. i zaczal gotowanie na ekranie co przyprawilo cie o mdlosci.
Zablokowany