Spokojnie, jak wreszcie dostanę nowy dysk to mnie nie będziecie widywać zbyt często (trudno jest cokolwiek zrobić pożytecznego z 300MB wolnymi... Ale znajdzie się sposób na zagospodarowanie 200GB )Ravandil pisze:A ostatnio Deep zaczął pisać więcej, żeby tylko taki drugi Eglar z niego nie wyrósł, bo to trochę za dużo jak na jedno forum
1.
-
- Chorąży
Re: 1.
.
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Na 200 GB zmieści się duuuużo gier Ale nie rozpowiadaj tego tak nikomu, bo Heimdall będzie chciał wykorzystać Twoją nieobecność i napisze mnóstwo postów Ale coś w tym jest, bo jakbym miał lepszy komputer (albo chociaż lepszą kartę graficzną), to też byście mnie tutaj zbyt często poza sesjami nie oglądaliDeep pisze:Spokojnie, jak wreszcie dostanę nowy dysk to mnie nie będziecie widywać zbyt często (trudno jest cokolwiek zrobić pożytecznego z 300MB wolnymi... Ale znajdzie się sposób na zagospodarowanie 200GB )Ravandil pisze:A ostatnio Deep zaczął pisać więcej, żeby tylko taki drugi Eglar z niego nie wyrósł, bo to trochę za dużo jak na jedno forum
-
- Tawerniany Leśny Duch
Ale to miało być w konspiracji organizowane... A "szykować coś na libację" znaczy zabrać ze sobą dużo mielonki na zagrychę? Ewentualnie ćwiczyć palce, żeby nie dostać zakwasów od pisania? W każdym razie jeszcze tego tak nie rozgłaszajcie i przede wszystkim Szelmona zwerbujcie - dobry wodzirej to podstawa imprezyDeep pisze:Hehe... Już niedługo... A, BTW szykujcie coś na libację. Wszak już tylko tydzień do urodzin dwóch spamerów zostało
-
- Bosman
Nie chce mi się . Co nie znaczy, że w każdej chwili może mi sie zachcieć. Niby cały czas siedzę na forum, czasami chcę coś napisać, ale jak juz napiszę to nie wysyłam, bo stwierdzam, że napisałem jakieś głupoty/ nie na temat/ za krótkiego posta itp.Ravandil pisze:Ale nie rozpowiadaj tego tak nikomu, bo Heimdall będzie chciał wykorzystać Twoją nieobecność i napisze mnóstwo postów
PS. Kiedyś celowałem tak, żeby w dniu urodzin mieć 2000 postów. Deep, zawsze Tobie może się udać .
...
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Nie, masz racje. Pamiętam dlaczego jest tak - po prostu przez przypadek forum z regulaminami bodaj (albo inne, które wtedy było w tym miejscu) zostało skasowane zamiast przeniesione i temat był zakładany na nowo...Ravandil pisze:Tylko jak to możliwe, że post z regulaminem jest z 15 sierpnia 2004, a są wcześniejsze? Ale mniejsza z tym, ważne żeby go przestrzegać
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Tawerniany Leśny Duch
Tak też myślałem na początku Sorry, że się czepiałem, ale po prostu czasem jest zbyt dociekliwy Kto pyta nie błądziBAZYL pisze:Nie, masz racje. Pamiętam dlaczego jest tak - po prostu przez przypadek forum z regulaminami bodaj (albo inne, które wtedy było w tym miejscu) zostało skasowane zamiast przeniesione i temat był zakładany na nowo...Ravandil pisze:Tylko jak to możliwe, że post z regulaminem jest z 15 sierpnia 2004, a są wcześniejsze? Ale mniejsza z tym, ważne żeby go przestrzegać
Też tak czasem mam, głównie z tego pierwszego względu Ale nawet nie tak często. Bo jak ja sam widzę, że piszę głupoty, to znaczy że to jest dawka krytyczna ;]Heimdall pisze:Niby cały czas siedzę na forum, czasami chcę coś napisać, ale jak juz napiszę to nie wysyłam, bo stwierdzam, że napisałem jakieś głupoty/ nie na temat/ za krótkiego posta itp.
O, dobry pomysł ;D Dam radę napisać 640 postów w niecałe dwa miesiące?? Niby możliwe, ale wolę się nie narażać na gniew Administracji... To Heimdall spróbuj na następne urodziny mieć 4000 postów Młody jesteś, to masz czas :]Heimdall pisze: PS. Kiedyś celowałem tak, żeby w dniu urodzin mieć 2000 postów. Deep, zawsze Tobie może się udać .
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
pffff 640 postów spokojnie można w tydzień zrobić :d bez większego narażania się tylko pytanie po co
4000 to za rok będzie standard :d
a tobie deep niedużo brakuje w sumie to jakieś 2h na forum
4000 to za rok będzie standard :d
a tobie deep niedużo brakuje w sumie to jakieś 2h na forum
-
- Bosman
Deep, w momencie gdy to piszę jesteśmy takimi samymy spamerami. Tzn. mamy taką samą średnią ilość postów na dzień . Aha, nie pisz, że nie da rady, bo ja za czasów największej aktywności 66 postów zrobiłbym w 2 dni, a Eglarest w 1/3 dnia .
...
-
- Chorąży
Ale surowiej karali za co ??
za nekrofilie ?
za spam który nie jest zdefiniowany odpowiednio ?
hmm wszystko da rade :d w jeden dzień można zrobić 200 postów
a no i robotajem jak caly rok :d
za nekrofilie ?
za spam który nie jest zdefiniowany odpowiednio ?
hmm wszystko da rade :d w jeden dzień można zrobić 200 postów
a no i robotajem jak caly rok :d
-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
Byczenie się, potem na wyjazd, na którym będą mnie nawracać ( w sumie to ukorzeniać, ale ja i tak się nie dam, a i rebelię tam wywołam), a potem byczenie się, możliwe, że wpadnie motyw ASG, możliwe że będzie Wielkie Sprzątanie Piwnicy Babci i Zmiana Tej Brudnej Nory Na Podziemie-Do-Grania...
Od dziś płacę Eurogąbkami.
-
- Tawerniany Leśny Duch
No i proszę, mamy nową rangę - Chorążego. A już powoli traciłem wiarę, że jest coś po Bosmanie... Ciekawe tylko, kiedyś ktoś poza Eglarestem dobije do tych 3100 postów Może być ciężko... W każdym razie gratulacje dla Eglara, tylko żeby go teraz BAZYL nie zdegradował
-
- Chorąży
znając życie i perfidię jego jak i BAZYLA opraz innych to pewnie niedługo będe zdegradowany wyklęty przeklęty i ęty na wszelkie sposoby .
ja obstawiam że kolejna ranga jest od 4500 lub 4700 ewentualni 5000
ps. doszly mnie sluchy ze kloner wraca
ja obstawiam że kolejna ranga jest od 4500 lub 4700 ewentualni 5000
ps. doszly mnie sluchy ze kloner wraca