1.

Zablokowany
Deep
Chorąży
Chorąży

Re: 1.

Post autor: Deep »

Ravandil pisze:A ostatnio Deep zaczął pisać więcej, żeby tylko taki drugi Eglar z niego nie wyrósł, bo to trochę za dużo jak na jedno forum ;)
Spokojnie, jak wreszcie dostanę nowy dysk to mnie nie będziecie widywać zbyt często :P (trudno jest cokolwiek zrobić pożytecznego z 300MB wolnymi... Ale znajdzie się sposób na zagospodarowanie 200GB :P)
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Deep pisze:
Ravandil pisze:A ostatnio Deep zaczął pisać więcej, żeby tylko taki drugi Eglar z niego nie wyrósł, bo to trochę za dużo jak na jedno forum ;)
Spokojnie, jak wreszcie dostanę nowy dysk to mnie nie będziecie widywać zbyt często :P (trudno jest cokolwiek zrobić pożytecznego z 300MB wolnymi... Ale znajdzie się sposób na zagospodarowanie 200GB :P)
Na 200 GB zmieści się duuuużo gier ;) Ale nie rozpowiadaj tego tak nikomu, bo Heimdall będzie chciał wykorzystać Twoją nieobecność i napisze mnóstwo postów ;) Ale coś w tym jest, bo jakbym miał lepszy komputer (albo chociaż lepszą kartę graficzną), to też byście mnie tutaj zbyt często poza sesjami nie oglądali ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Hehe... Już niedługo... A, BTW szykujcie coś na libację. Wszak już tylko tydzień do urodzin dwóch spamerów zostało :P
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Deep pisze:Hehe... Już niedługo... A, BTW szykujcie coś na libację. Wszak już tylko tydzień do urodzin dwóch spamerów zostało :P
Ale to miało być w konspiracji organizowane... :P A "szykować coś na libację" znaczy zabrać ze sobą dużo mielonki na zagrychę? :P Ewentualnie ćwiczyć palce, żeby nie dostać zakwasów od pisania? :P W każdym razie jeszcze tego tak nie rozgłaszajcie i przede wszystkim Szelmona zwerbujcie - dobry wodzirej to podstawa imprezy ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ravandil pisze:Ale nie rozpowiadaj tego tak nikomu, bo Heimdall będzie chciał wykorzystać Twoją nieobecność i napisze mnóstwo postów ;)
Nie chce mi się ;). Co nie znaczy, że w każdej chwili może mi sie zachcieć. Niby cały czas siedzę na forum, czasami chcę coś napisać, ale jak juz napiszę to nie wysyłam, bo stwierdzam, że napisałem jakieś głupoty/ nie na temat/ za krótkiego posta itp.

PS. Kiedyś celowałem tak, żeby w dniu urodzin mieć 2000 postów. Deep, zawsze Tobie może się udać :D .
...
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Ravandil pisze:Tylko jak to możliwe, że post z regulaminem jest z 15 sierpnia 2004, a są wcześniejsze? :P Ale mniejsza z tym, ważne żeby go przestrzegać ;)
Nie, masz racje. Pamiętam dlaczego jest tak - po prostu przez przypadek forum z regulaminami bodaj (albo inne, które wtedy było w tym miejscu) zostało skasowane zamiast przeniesione i temat był zakładany na nowo...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

BAZYL pisze:
Ravandil pisze:Tylko jak to możliwe, że post z regulaminem jest z 15 sierpnia 2004, a są wcześniejsze? :P Ale mniejsza z tym, ważne żeby go przestrzegać ;)
Nie, masz racje. Pamiętam dlaczego jest tak - po prostu przez przypadek forum z regulaminami bodaj (albo inne, które wtedy było w tym miejscu) zostało skasowane zamiast przeniesione i temat był zakładany na nowo...
Tak też myślałem na początku :D Sorry, że się czepiałem, ale po prostu czasem jest zbyt dociekliwy ;) Kto pyta nie błądzi ;)
Heimdall pisze:Niby cały czas siedzę na forum, czasami chcę coś napisać, ale jak juz napiszę to nie wysyłam, bo stwierdzam, że napisałem jakieś głupoty/ nie na temat/ za krótkiego posta itp.
Też tak czasem mam, głównie z tego pierwszego względu :P Ale nawet nie tak często. Bo jak ja sam widzę, że piszę głupoty, to znaczy że to jest dawka krytyczna ;]
Heimdall pisze: PS. Kiedyś celowałem tak, żeby w dniu urodzin mieć 2000 postów. Deep, zawsze Tobie może się udać :D .
O, dobry pomysł ;D Dam radę napisać 640 postów w niecałe dwa miesiące?? :P Niby możliwe, ale wolę się nie narażać na gniew Administracji... To Heimdall spróbuj na następne urodziny mieć 4000 postów :P Młody jesteś, to masz czas :]
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Hmm.. 2000 postów? Da radę :P
.
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

pffff 640 postów spokojnie można w tydzień zrobić :d bez większego narażania się tylko pytanie po co :D

4000 to za rok będzie standard :d

a tobie deep niedużo brakuje w sumie to jakieś 2h na forum :D
Deep
Chorąży
Chorąży

Akurat mam tydzień do wakacji więc za bardzo do szkoły chodzić nie trzeba :P
Ale jak tak popatrzyłem na średnią to się zastanowiłem poważnie czy mi się uda ale doszedłem do wniosku, że jednak nie...
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Deep, w momencie gdy to piszę jesteśmy takimi samymy spamerami. Tzn. mamy taką samą średnią ilość postów na dzień :D. Aha, nie pisz, że nie da rady, bo ja za czasów największej aktywności 66 postów zrobiłbym w 2 dni, a Eglarest w 1/3 dnia :P.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Ale musiałbym być aktywny... A Bazyl twierdził, że teraz będą surowiej karali... Może poodkopuję pare tematów? Zobaczymy...
.
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

W sumie można :P Ale po 15 jak z pracy wróce.

A własnie> Robotajem w te wakacje czy bedziecie sie byczyć na słoneczku?
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Ale surowiej karali za co ??
za nekrofilie ?
za spam który nie jest zdefiniowany odpowiednio ?
hmm wszystko da rade :d w jeden dzień można zrobić 200 postów :)

a no i robotajem jak caly rok :d
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Byczenie się, potem na wyjazd, na którym będą mnie nawracać ( w sumie to ukorzeniać, ale ja i tak się nie dam, a i rebelię tam wywołam), a potem byczenie się, możliwe, że wpadnie motyw ASG, możliwe że będzie Wielkie Sprzątanie Piwnicy Babci i Zmiana Tej Brudnej Nory Na Podziemie-Do-Grania...
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

No i proszę, mamy nową rangę - Chorążego. A już powoli traciłem wiarę, że jest coś po Bosmanie... Ciekawe tylko, kiedyś ktoś poza Eglarestem dobije do tych 3100 postów :P Może być ciężko... W każdym razie gratulacje dla Eglara, tylko żeby go teraz BAZYL nie zdegradował :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

znając życie i perfidię jego jak i BAZYLA opraz innych :D to pewnie niedługo będe zdegradowany wyklęty przeklęty i ęty na wszelkie sposoby :D.

:D
ja obstawiam że kolejna ranga jest od 4500 lub 4700 ewentualni 5000 :D

ps. doszly mnie sluchy ze kloner wraca :D
Zablokowany