1.

Zablokowany
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Re: 1.

Post autor: kajtek Raulin »

Pamięta ktoś pierwszy post na forum?

Bo nie byłem od początku powstawania TRPG.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Pierwszy był post z regulaminem forum. Każdy powinien go znać :P
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

BAZYL pisze:Pierwszy był post z regulaminem forum. Każdy powinien go znać :P
No właśnie, "powinien"... Widać niektórzy uważają, że sprawa się przedawniła i można go olać. I nie muszę wskazywać palcem konkretnych przykładów nie przestrzegania go... bo każdy i tak wie ;) Swoją drogą, niezła agitacja, BAZYL, bo wiadomo, że regulamin nie był pierwszym postem na forum, bo były wcześniejsze... Ale nie chce mi się przekopywać przez tony postów i profili, żeby sprawdzić, który był pierwszy. Ale jeśli będzie się często mówić o regulaminie, to może wszyscy go przeczytają. Dlatego wersja BAZYLa może być od biedy uznana za oficjalną ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Kurde... Przeczytać regulamin.. Dobra myśl! :P

Tak na serio: Ile pamiętacie z regulaminu? Ja muszę sobie go chyba odświezyć w pamięci bo nie pamiętam za bardzo :P
.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Zapewniam Was, ze pierwszy był regulamin. Wiem, bo w końcu sam pisałem pierwsze posty... Pamiętam jakby to było wczoraj - najpierw k10 postów w różnych działąch a potem męczenie redaktorów na GG, zeby coś dopisali - żeby zrobić jakiś sztuczny tłok i rozruszać trochę forum :D

Zreszta przeczytajcie pierwszą strone tego topicu - tam sami chyba tylko redaktorzy pisali jeszcze... Bo to był też jeden z pierwszych tematów a na pewno pierwszy w tym dziale - stąd tytuł.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Deep
Chorąży
Chorąży

Taa.. Początki zawsze są najgorsze..
.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Przynajmniej wszyscy się cieszyli, że mają własne forum :)
Deep
Chorąży
Chorąży

Powiedz mi szczerze Bazyl, nie czujesz dumy z tak potężnego imperium jak TRPG? Nie leżysz czasem wieczorem w łóżku z myślą "Jakie wspaniałe forum stworzyłem"? ;)
.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Nie, a to z tej prostej przyczyny, ze forum jest dodatkiem, najwyżej na 3 miejscu w hierarchii... Ale przyznam sie, ze jak zobaczyłem majowe statystki strony, to naprawdę czułem dumę. A prognozy na czerwiec wskazuja na dalszy wzrost...
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

Jak BAZYL może być dumny kiedy tworząc to forum narobił sobie tylko roboty :d czasem ja sobie leżę i myślę rany ale ten chłopak się wkopał jest teraz w głębokiej Du...e i nie wie jak z niej wyjść by odsapnąć ;)
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

A ci userzy... Najgorszy ten lovelas Elg... Do którego tematu nie zajrzę tam wszędzie jego pełno... No przynajmniej nauczył się pisać po polsku...
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

BAZYL w mojej metamorfozie co do pisowni odegrałeś nie ocenioną rolę :D Jesteś wraz z fds jak gdyby moim mentorem i koszmarem zarazem ;)

aktywność jest potrzebna tawernie więc nie miej mi za złe ze mieszam się wszędzie - poza tym muszę Ci jakoś uprzykrzyć życie.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Nie Elg, nie mam Ci za złe aktywności... Tylko czasami w obawie przed Tobą boję się konserwy otworzyć... ;-)
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Eglarest pisze:aktywność jest potrzebna tawernie więc nie miej mi za złe ze mieszam się wszędzie
aktywność != spamowanie wszędzie, gdzie popadnie, nawet jak nie ma się nic do powiedzienia :>
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Ale przeciez bez Eglaresta i AC forum zapadaloby na jakis czas w sen zimowy... Ja ostatnio jestem na Tawernie co dwa dni bo mam troche roboty... Ale jak tylko wchodze to wszedzie czerwone kropki sie swieca... I czuje zadume myslac " Ach... Eglarest tu byl :D " Heh... No coz spammowania nie popieram, dlatego tylko czesciowo staje w obronie Eglaresta... A jak juz o obronie... SMIERC SPAMMOWI :twisted: :D
Deep
Chorąży
Chorąży

Elfin pisze:SMIERC SPAMMOWI :twisted: :D
Uważaj co i gdzie mówisz ;)
(Ja nic nie mówiłem, nie BAZ zdawało Ci się tylko)
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

BAZYL pisze:Zapewniam Was, ze pierwszy był regulamin. Wiem, bo w końcu sam pisałem pierwsze posty...
Tylko jak to możliwe, że post z regulaminem jest z 15 sierpnia 2004, a są wcześniejsze? :P Ale mniejsza z tym, ważne żeby go przestrzegać ;)
BAZYL pisze:Nie, a to z tej prostej przyczyny, ze forum jest dodatkiem, najwyżej na 3 miejscu w hierarchii...
Pierwszy jest BAZYL, drugi jest zin, a trzecie forum :) A serio - nawet jeśli forum to tylko dodatek, to ja lubię takie "tylkododatki" ;)
BAZYL pisze:A ci userzy... Najgorszy ten lovelas Elg... Do którego tematu nie zajrzę tam wszędzie jego pełno... No przynajmniej nauczył się pisać po polsku...
Ja Eglarest sam gdzieś pisze, to jeszcze ok, gorzej jak wspólpracuje z sami-wiecie-kim, bo wtedy jest czasem ciężko wytrzymać :P Ale zawsze znajdzie się ktoś kto będzie "nadmiernie aktywny", więc nie ma źle. A ostatnio Deep zaczął pisać więcej, żeby tylko taki drugi Eglar z niego nie wyrósł, bo to trochę za dużo jak na jedno forum ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Zablokowany