1.
-
- Kok
- Numer GG: 0
Re: 1.
Pamięta ktoś pierwszy post na forum?
Bo nie byłem od początku powstawania TRPG.
Bo nie byłem od początku powstawania TRPG.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Pierwszy był post z regulaminem forum. Każdy powinien go znać
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
No właśnie, "powinien"... Widać niektórzy uważają, że sprawa się przedawniła i można go olać. I nie muszę wskazywać palcem konkretnych przykładów nie przestrzegania go... bo każdy i tak wie Swoją drogą, niezła agitacja, BAZYL, bo wiadomo, że regulamin nie był pierwszym postem na forum, bo były wcześniejsze... Ale nie chce mi się przekopywać przez tony postów i profili, żeby sprawdzić, który był pierwszy. Ale jeśli będzie się często mówić o regulaminie, to może wszyscy go przeczytają. Dlatego wersja BAZYLa może być od biedy uznana za oficjalnąBAZYL pisze:Pierwszy był post z regulaminem forum. Każdy powinien go znać
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Zapewniam Was, ze pierwszy był regulamin. Wiem, bo w końcu sam pisałem pierwsze posty... Pamiętam jakby to było wczoraj - najpierw k10 postów w różnych działąch a potem męczenie redaktorów na GG, zeby coś dopisali - żeby zrobić jakiś sztuczny tłok i rozruszać trochę forum
Zreszta przeczytajcie pierwszą strone tego topicu - tam sami chyba tylko redaktorzy pisali jeszcze... Bo to był też jeden z pierwszych tematów a na pewno pierwszy w tym dziale - stąd tytuł.
Zreszta przeczytajcie pierwszą strone tego topicu - tam sami chyba tylko redaktorzy pisali jeszcze... Bo to był też jeden z pierwszych tematów a na pewno pierwszy w tym dziale - stąd tytuł.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Przynajmniej wszyscy się cieszyli, że mają własne forum
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Nie, a to z tej prostej przyczyny, ze forum jest dodatkiem, najwyżej na 3 miejscu w hierarchii... Ale przyznam sie, ze jak zobaczyłem majowe statystki strony, to naprawdę czułem dumę. A prognozy na czerwiec wskazuja na dalszy wzrost...
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Jak BAZYL może być dumny kiedy tworząc to forum narobił sobie tylko roboty :d czasem ja sobie leżę i myślę rany ale ten chłopak się wkopał jest teraz w głębokiej Du...e i nie wie jak z niej wyjść by odsapnąć
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
A ci userzy... Najgorszy ten lovelas Elg... Do którego tematu nie zajrzę tam wszędzie jego pełno... No przynajmniej nauczył się pisać po polsku...
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
BAZYL w mojej metamorfozie co do pisowni odegrałeś nie ocenioną rolę Jesteś wraz z fds jak gdyby moim mentorem i koszmarem zarazem
aktywność jest potrzebna tawernie więc nie miej mi za złe ze mieszam się wszędzie - poza tym muszę Ci jakoś uprzykrzyć życie.
aktywność jest potrzebna tawernie więc nie miej mi za złe ze mieszam się wszędzie - poza tym muszę Ci jakoś uprzykrzyć życie.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Nie Elg, nie mam Ci za złe aktywności... Tylko czasami w obawie przed Tobą boję się konserwy otworzyć...
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Ale przeciez bez Eglaresta i AC forum zapadaloby na jakis czas w sen zimowy... Ja ostatnio jestem na Tawernie co dwa dni bo mam troche roboty... Ale jak tylko wchodze to wszedzie czerwone kropki sie swieca... I czuje zadume myslac " Ach... Eglarest tu byl " Heh... No coz spammowania nie popieram, dlatego tylko czesciowo staje w obronie Eglaresta... A jak juz o obronie... SMIERC SPAMMOWI
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Tylko jak to możliwe, że post z regulaminem jest z 15 sierpnia 2004, a są wcześniejsze? Ale mniejsza z tym, ważne żeby go przestrzegaćBAZYL pisze:Zapewniam Was, ze pierwszy był regulamin. Wiem, bo w końcu sam pisałem pierwsze posty...
Pierwszy jest BAZYL, drugi jest zin, a trzecie forum A serio - nawet jeśli forum to tylko dodatek, to ja lubię takie "tylkododatki"BAZYL pisze:Nie, a to z tej prostej przyczyny, ze forum jest dodatkiem, najwyżej na 3 miejscu w hierarchii...
Ja Eglarest sam gdzieś pisze, to jeszcze ok, gorzej jak wspólpracuje z sami-wiecie-kim, bo wtedy jest czasem ciężko wytrzymać Ale zawsze znajdzie się ktoś kto będzie "nadmiernie aktywny", więc nie ma źle. A ostatnio Deep zaczął pisać więcej, żeby tylko taki drugi Eglar z niego nie wyrósł, bo to trochę za dużo jak na jedno forumBAZYL pisze:A ci userzy... Najgorszy ten lovelas Elg... Do którego tematu nie zajrzę tam wszędzie jego pełno... No przynajmniej nauczył się pisać po polsku...